Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ درود خب بچه ها خوب بودین بیتر شدین؟ عرضم ب حضورتون ک تو این تاپیک توضیح دادم ک قضیه از چه قراره تو این تاپیکم مواردی ک اونجا ذکر نشده گفته میشه و اینکه مسابقه تو این تاپیک برگزار میشه! اممممم واردِ بازی ک شدین new game و قاچ میکنیم از وسط بعدش classic و قاچ میکنین بعد شروع میکنین ب بازی دیگه(اینم باس بگم ) از روزی ک مسابقه شروع میشه ب مدت سه روز وقت دارین(کافیِ دیگه؟ )بالاترین رکورد و بزنین و برنده ی مسابقه ی ما بشینباسه اینکه ما بتونیم از صحت و سمغِ حرفِ شما مطلع بشیم از رکوردتون عکس میگیرین واینجا قرار میدهید:(50): به سه نفرِ جایزه یِ نفیس تعلق میگیره(بابا این انجمن جایزه یه نفیسش کجا بود آخه غیرِ امتیاز این بابایه ما چیزه دیگه ای نداره ک بذل و بخشش کنه آخه:icon_razz:) نفر اول:150 امتیاز نفر دوم:100 امتیاز نفر سوم:70 امتیاز امممم به چیزه مبهمِ دیگری برخورد کردین مارو در جریان بگذارین ما همواره پاسخگویه شما دوستانِ عزیز خواهیم بود:mood (23): یه چی دیگه هم بگم و برم تا جمعه یِ همین هفته مهلت دارین تو همون تاپیکِ ک بالا ذکر شد به ثبتنامید:(87): مارو بخیر و شمارو ب هر چه ک دوست میدارید:mornincoffee: 13 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ بچه ها مسابقه از امشب شروع میشه تا چهار شنبه شب! باسه بالا رفتنِ هیجانِ بازی رکوردایی ک میزنین تو این تاپیک بزارین تا رقابت جالب تر بشه! 5 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ خوب مث اینکه من اولین نفرم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ خوب مث اینکه من اولین نفرم با چی عکس گرفتی ی ی ی ی ی - - - Updated - - - زاستی با فتوشاپ میشه درستش کردددددددددددددددددددددددددددددددددددد 3 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۱ خوب مث اینکه من اولین نفرم گفتم بازیِ classic ش!!این ک اون نی!!! 5 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۱ با چی عکس گرفتی ی ی ی ی ی - - - Updated - - - زاستی با فتوشاپ میشه درستش کردددددددددددددددددددددددددددددددددددد Home + Power گفتم بازیِ classic ش!!این ک اون نی!!! ولی این کلاسیکه :icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۱ بالاتر از 165 رو هم کسی زده ؟من 165 زدم لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۱ بالاتر از 165 رو هم کسی زده ؟من 165 زدم 165 بنده خدا من 516م سندش رو هم چسبوندم 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۱ 165 بنده خدا من 516م سندش رو هم چسبوندم واقعا ؟ لینک به دیدگاه
Arpak 8511 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۱ Home + Power ولی این کلاسیکه :icon_razz: میشه مدلِ بازیشو توضیح بدی؟!!! 3 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۱ f میشه مدلِ بازیشو توضیح بدی؟!!! نه نمیشه میخوای فیلم بگیرم از بازی بزارم ؟ 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۱ f نه نمیشه میخوای فیلم بگیرم از بازی بزارم ؟ بابا من ک چیزی نگفتم فقط میخوام ببینم مدلش همونیه ک مدِ نظرِ منه یا نهچون باسه من با مالِ شما فرق میکنه 2 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ بابا من ک چیزی نگفتم فقط میخوام ببینم مدلش همونیه ک مدِ نظرِ منه یا نهچون باسه من با مالِ شما فرق میکنه خوب مال منم با مث شما فرق داره من نسخه 1.8.1 رو دارم . و آندروید هم نیستم 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ خوب مال منم با مث شما فرق داره من نسخه 1.8.1 رو دارم . و آندروید هم نیستم خب منم باسه همین پرسیدم ک مالِ شما چطوریه!!!!ک مالِ همه مثلِ هم باشه! بگین مدلِ بازیش چطوریه خو!!! مثلا classic مدلش اینه ک سه تا ضربدر داره اگه سه تا میوه بیوفته و شما نتونین قاچش کنین میسوزین یا اگه بمبشو اشتباهی قاچ کنین کلا گیم اور میشین! 2 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۱ خب منم باسه همین پرسیدم ک مالِ شما چطوریه!!!!ک مالِ همه مثلِ هم باشه! بگین مدلِ بازیش چطوریه خو!!! مثلا classic مدلش اینه ک سه تا ضربدر داره اگه سه تا میوه بیوفته و شما نتونین قاچش کنین میسوزین یا اگه بمبشو اشتباهی قاچ کنین کلا گیم اور میشین! الان گرفتی ما رو خوب بازی که همونه دیگه . من که گفتم فرق میکنه واسه اینترفیسش بود ... نه کل بازی ، بازی رو یه کمپانی درست کرده واسه پلت فرمهای مختلف دیگه قانون بازی که عوض نمیشه که ... 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ الان گرفتی ما رو خوب بازی که همونه دیگه . من که گفتم فرق میکنه واسه اینترفیسش بود ... نه کل بازی ، بازی رو یه کمپانی درست کرده واسه پلت فرمهای مختلف دیگه قانون بازی که عوض نمیشه که ... :banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ من که گفتم chicken بازی کنیم بهتره بیاین chicken بازیی کنیم آخه نه اینکه من کنکور ندارم 3 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ راستی بچه ها عکسی ک میگیرین نمیخوام از رو همون صفحه ک رکورد و زدین باشه دوباره بازی و پلی کنین استُپش کنین عکس بگیرین رکوردتونُ زیرِ محلِ امتیازا مینویسه دیگه اون صفحه رو میخوام 2 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ :banel_smiley_4: . . . من که گفتم chicken بازی کنیم بهتره بیاین chicken بازیی کنیمآخه نه اینکه من کنکور ندارم خوب بازی کنین راستی بچه ها عکسی ک میگیرین نمیخوام از رو همون صفحه ک رکورد و زدین باشه دوباره بازی و پلی کنین استُپش کنین عکس بگیرین رکوردتونُ زیرِ محلِ امتیازا مینویسه دیگه اون صفحه رو میخوام الان این پلیتیکات در راستای اینه که فک میکنی بازی فرق میکنه بهتر چون اینطوری رکوردم بیشتره 1 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ الان این پلیتیکات در راستای اینه که فک میکنی بازی فرق میکنه بهتر چون اینطوری رکوردم بیشتره دقبقا براوووووووووووو...عالیهههههه رکوردتاز من جلو زدی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده