Arpak 8511 ارسال شده در 12 آذر، 2012 درود خب بچه ها خوب بودین بیتر شدین؟ عرضم ب حضورتون ک تو این تاپیک توضیح دادم ک قضیه از چه قراره تو این تاپیکم مواردی ک اونجا ذکر نشده گفته میشه و اینکه مسابقه تو این تاپیک برگزار میشه! اممممم واردِ بازی ک شدین new game و قاچ میکنیم از وسط بعدش classic و قاچ میکنین بعد شروع میکنین ب بازی دیگه(اینم باس بگم ) از روزی ک مسابقه شروع میشه ب مدت سه روز وقت دارین(کافیِ دیگه؟ )بالاترین رکورد و بزنین و برنده ی مسابقه ی ما بشینباسه اینکه ما بتونیم از صحت و سمغِ حرفِ شما مطلع بشیم از رکوردتون عکس میگیرین واینجا قرار میدهید:(50): به سه نفرِ جایزه یِ نفیس تعلق میگیره(بابا این انجمن جایزه یه نفیسش کجا بود آخه غیرِ امتیاز این بابایه ما چیزه دیگه ای نداره ک بذل و بخشش کنه آخه:icon_razz:) نفر اول:150 امتیاز نفر دوم:100 امتیاز نفر سوم:70 امتیاز امممم به چیزه مبهمِ دیگری برخورد کردین مارو در جریان بگذارین ما همواره پاسخگویه شما دوستانِ عزیز خواهیم بود:mood (23): یه چی دیگه هم بگم و برم تا جمعه یِ همین هفته مهلت دارین تو همون تاپیکِ ک بالا ذکر شد به ثبتنامید:(87): مارو بخیر و شمارو ب هر چه ک دوست میدارید:mornincoffee: 13
Arpak 8511 مالک ارسال شده در 15 آذر، 2012 بچه ها مسابقه از امشب شروع میشه تا چهار شنبه شب! باسه بالا رفتنِ هیجانِ بازی رکوردایی ک میزنین تو این تاپیک بزارین تا رقابت جالب تر بشه! 5
pesare irani 41805 ارسال شده در 15 آذر، 2012 خوب مث اینکه من اولین نفرم با چی عکس گرفتی ی ی ی ی ی - - - Updated - - - زاستی با فتوشاپ میشه درستش کردددددددددددددددددددددددددددددددددددد 3
Arpak 8511 مالک ارسال شده در 15 آذر، 2012 خوب مث اینکه من اولین نفرم گفتم بازیِ classic ش!!این ک اون نی!!! 5
Place.Maker 4554 ارسال شده در 16 آذر، 2012 با چی عکس گرفتی ی ی ی ی ی - - - Updated - - - زاستی با فتوشاپ میشه درستش کردددددددددددددددددددددددددددددددددددد Home + Power گفتم بازیِ classic ش!!این ک اون نی!!! ولی این کلاسیکه :icon_razz: 2
Place.Maker 4554 ارسال شده در 16 آذر، 2012 بالاتر از 165 رو هم کسی زده ؟من 165 زدم 165 بنده خدا من 516م سندش رو هم چسبوندم 2
Arpak 8511 مالک ارسال شده در 16 آذر، 2012 Home + Power ولی این کلاسیکه :icon_razz: میشه مدلِ بازیشو توضیح بدی؟!!! 3
Place.Maker 4554 ارسال شده در 16 آذر، 2012 f میشه مدلِ بازیشو توضیح بدی؟!!! نه نمیشه میخوای فیلم بگیرم از بازی بزارم ؟ 2
Arpak 8511 مالک ارسال شده در 16 آذر، 2012 f نه نمیشه میخوای فیلم بگیرم از بازی بزارم ؟ بابا من ک چیزی نگفتم فقط میخوام ببینم مدلش همونیه ک مدِ نظرِ منه یا نهچون باسه من با مالِ شما فرق میکنه 2
Place.Maker 4554 ارسال شده در 17 آذر، 2012 بابا من ک چیزی نگفتم فقط میخوام ببینم مدلش همونیه ک مدِ نظرِ منه یا نهچون باسه من با مالِ شما فرق میکنه خوب مال منم با مث شما فرق داره من نسخه 1.8.1 رو دارم . و آندروید هم نیستم 2
Arpak 8511 مالک ارسال شده در 17 آذر، 2012 خوب مال منم با مث شما فرق داره من نسخه 1.8.1 رو دارم . و آندروید هم نیستم خب منم باسه همین پرسیدم ک مالِ شما چطوریه!!!!ک مالِ همه مثلِ هم باشه! بگین مدلِ بازیش چطوریه خو!!! مثلا classic مدلش اینه ک سه تا ضربدر داره اگه سه تا میوه بیوفته و شما نتونین قاچش کنین میسوزین یا اگه بمبشو اشتباهی قاچ کنین کلا گیم اور میشین! 2
Place.Maker 4554 ارسال شده در 18 آذر، 2012 خب منم باسه همین پرسیدم ک مالِ شما چطوریه!!!!ک مالِ همه مثلِ هم باشه! بگین مدلِ بازیش چطوریه خو!!! مثلا classic مدلش اینه ک سه تا ضربدر داره اگه سه تا میوه بیوفته و شما نتونین قاچش کنین میسوزین یا اگه بمبشو اشتباهی قاچ کنین کلا گیم اور میشین! الان گرفتی ما رو خوب بازی که همونه دیگه . من که گفتم فرق میکنه واسه اینترفیسش بود ... نه کل بازی ، بازی رو یه کمپانی درست کرده واسه پلت فرمهای مختلف دیگه قانون بازی که عوض نمیشه که ... 2
Arpak 8511 مالک ارسال شده در 18 آذر، 2012 الان گرفتی ما رو خوب بازی که همونه دیگه . من که گفتم فرق میکنه واسه اینترفیسش بود ... نه کل بازی ، بازی رو یه کمپانی درست کرده واسه پلت فرمهای مختلف دیگه قانون بازی که عوض نمیشه که ... :banel_smiley_4: 2
آریودخت 43941 ارسال شده در 18 آذر، 2012 من که گفتم chicken بازی کنیم بهتره بیاین chicken بازیی کنیم آخه نه اینکه من کنکور ندارم 3
Arpak 8511 مالک ارسال شده در 18 آذر، 2012 راستی بچه ها عکسی ک میگیرین نمیخوام از رو همون صفحه ک رکورد و زدین باشه دوباره بازی و پلی کنین استُپش کنین عکس بگیرین رکوردتونُ زیرِ محلِ امتیازا مینویسه دیگه اون صفحه رو میخوام 2
Place.Maker 4554 ارسال شده در 19 آذر، 2012 :banel_smiley_4: . . . من که گفتم chicken بازی کنیم بهتره بیاین chicken بازیی کنیمآخه نه اینکه من کنکور ندارم خوب بازی کنین راستی بچه ها عکسی ک میگیرین نمیخوام از رو همون صفحه ک رکورد و زدین باشه دوباره بازی و پلی کنین استُپش کنین عکس بگیرین رکوردتونُ زیرِ محلِ امتیازا مینویسه دیگه اون صفحه رو میخوام الان این پلیتیکات در راستای اینه که فک میکنی بازی فرق میکنه بهتر چون اینطوری رکوردم بیشتره 1
Arpak 8511 مالک ارسال شده در 19 آذر، 2012 الان این پلیتیکات در راستای اینه که فک میکنی بازی فرق میکنه بهتر چون اینطوری رکوردم بیشتره دقبقا براوووووووووووو...عالیهههههه رکوردتاز من جلو زدی 2
ارسال های توصیه شده