سپیده20 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۲ خیلی ممنون از راهنماییتون مهندس اون تاپیکو خوندمش.... منظورم اینه ک برا این قسمت بشه فعالیت کنم و بتونم با ی یفر دیگه ی مقاله ای کار کنم باید چیکارکنم؟خیلییی ممنون! 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۲ خیلی ممنون از راهنماییتون مهندس:ws37: اون تاپیکو خوندمش....:w16: منظورم اینه ک برا این قسمت بشه فعالیت کنم و بتونم با ی یفر دیگه ی مقاله ای کار کنم باید چیکارکنم؟:ws52:خیلییی ممنون!:icon_gol: خب واسه شروع و عضویت تو کارگروه، یه موضوع انتخاب کن و دیتابیس لازمش رو تهیه کن که تو صفحه قبل نحوه اونو گفتم: http://www.noandishaan.com/forums/thread97823-4.html#post1353603 بعد اینکه آماده شد بهم اطلاع بده. یه جورایی میشه گفت این کار اول حق ورودی به کارگروه هستش 3 لینک به دیدگاه
سپیده20 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۲ آهااااااااین! حله مهندس!خب من میخوام ی مقاله بنویسم ک راجع ب (طراحی شهری +شبکه راههای حم و نقل شهری+مسائل معلولان ) باشه... ولی هنوز نتونستم به هم ربطشون بدم ک ی موضوع از توشون درآد!ی چن تا کتابو مقاله فارسی و اینگلیسیم پیدا کردماز استادمم قراره کمک بگیرم....خب الان دستور چیه فرمانده؟! 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۲ آهااااااااین!حله مهندس!خب من میخوام ی مقاله بنویسم ک راجع ب (طراحی شهری +شبکه راههای حم و نقل شهری+مسائل معلولان ) باشه... ولی هنوز نتونستم به هم ربطشون بدم ک ی موضوع از توشون درآد!ی چن تا کتابو مقاله فارسی و اینگلیسیم پیدا کردماز استادمم قراره کمک بگیرم....خب الان دستور چیه فرمانده؟! خب تو میای همه منابع و دیتابیس های لازم رو جمع آوری میکنی و به شیوه ای که تو صفحه قبل گفته شد آماده می کنی و بهم اطلاع میدی که دسترسیت رو به بخش کارگروه باز کنم که اون منابع رو تو یه تاپیک میذاری (این صرفاً یه کاریه فقط به عنوان میشه گفت حق ورودی ) بعدش می تونین کارتون رو به تنهایی پیش ببرین و جاهایی که گیر میکنین از بقیه سوال کنین یا با یکی از بچه ها که به این موضوع علاقه داره و دوست داره همکاری کنه، با همدیگه کارو پیش می برین. 3 لینک به دیدگاه
سپیده20 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۲ مررسی! ببشقید مهندس جان ی سوال داشتم! پس ینی من باس برم موضومو دقیق مشخص کنم بعد همه منابع رو (حالا هر چی ک شد:کتاب و مقاله و...)جم کنم کامل ک شد زیپ کنم بسندمش واس شما دیگه؟! یا بازم مرحله داره؟!بعد کتابایی ک من تو نت پیدا کردم اکثرن تازه تالیف شدن و فک نکنم بهشون بتونم دسترسی داشته باشم....اونارم بیارم اسمشونو یا ن؟!:5c6ipag2mnshmsf5ju3ممنون! 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۲ مررسی!:icon_gol: ببشقید مهندس جان ی سوال داشتم!:ws52: پس ینی من باس برم موضومو دقیق مشخص کنم بعد همه منابع رو (حالا هر چی ک شد:کتاب و مقاله و...)جم کنم کامل ک شد زیپ کنم بسندمش واس شما دیگه؟!:ws3: یا بازم مرحله داره؟!:ws38:بعد کتابایی ک من تو نت پیدا کردم اکثرن تازه تالیف شدن و فک نکنم بهشون بتونم دسترسی داشته باشم....:hanghead:اونارم بیارم اسمشونو یا ن؟!:5c6ipag2mnshmsf5ju3ممنون!:icon_gol: حالا دقیق هم نمیخواد. مثلاً میگین من منابعی که مربوط به مناسب سازی فضاها و معابر برای معلولین هست رو گردآوری میکنم. شاید یه سری منابع هم با توجه به عنوان دقیق اصلاً استفاده نکنی. ولی خب جز اون دیتابیس و منابع میشه. آره دیگه اون کتابام در حد معرفی اسمشون و نویسندشون بگو. 3 لینک به دیدگاه
سپیده20 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۲ سلامن علیکم ! عاغا من تقریبن دیتابیسامو جم کردم.......منابعم زدم تنگش! الان هرچی میخام تو پرشین گیگ آپلود کنم نمیشه! راستیتش تاحالا با پرشین گیگ کار نکردم و نمیدونم مدلش چجوریاس! کسی میتونه کمک بنموعد؟!:5c6ipag2mnshmsf5ju3:hanghead: 3 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۲ سلامن علیکم !:ws3: عاغا من تقریبن دیتابیسامو جم کردم.......منابعم زدم تنگش!:ws37: الان هرچی میخام تو پرشین گیگ آپلود کنم نمیشه!:ws52: راستیتش تاحالا با پرشین گیگ کار نکردم و نمیدونم مدلش چجوریاس!:hanghead: کسی میتونه کمک بنموعد؟!:5c6ipag2mnshmsf5ju3:hanghead: چه اروری میده؟ 2 لینک به دیدگاه
سپیده20 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۲ ممنون پری جونم! من اومدم تو این سایته عضویدم بعد تو اکانت خودم گزینه آپلودو زدم و فایلو انتخاب کردم و گذاشتم تا آپ بشه...تا وسط لود شد بعد یهو نمیدونم قط شد یا چی؟!محو شد! بنظرت درست بوده یا ن؟!مشکلش چیه؟!:5c6ipag2mnshmsf5ju3:hanghead: 4 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۲ ممنون پری جونم!:ws37: من اومدم تو این سایته عضویدم بعد تو اکانت خودم گزینه آپلودو زدم و فایلو انتخاب کردم و گذاشتم تا آپ بشه...تا وسط لود شد بعد یهو نمیدونم قط شد یا چی؟!محو شد!:w58: بنظرت درست بوده یا ن؟!مشکلش چیه؟!:5c6ipag2mnshmsf5ju3:hanghead: آپلود فایلو زدی این اتفاق افتاد؟؟؟ ? نمی دونم والا شاید مشکلی پیش اومده. دوباره بزن ببین چی میشه! :ws38: 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۲ آره شاید اون لحظه سایتش قطع شده باشه. خوب شد من اینجا رو دیدم یه چیزی یادم افتاد :icon_pf (34): هنوز دسترسی مرتضی رو درست نکرده بودم. پسر پس چرا چیزی نگفته بودی. 4 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۲ آره شاید اون لحظه سایتش قطع شده باشه. خوب شد من اینجا رو دیدم یه چیزی یادم افتاد :icon_pf (34): هنوز دسترسی مرتضی رو درست نکرده بودم. پسر پس چرا چیزی نگفته بودی. :ws3: آخ جون من فک کردم خودشون خواستن هم چنان گوشه گیر باشن :ws3: 4 لینک به دیدگاه
سپیده20 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۲ این فایله 17 مگه!:icon_razz:مشکل از چیههههههههههه؟!؟!؟:vahidrk: حجمشم ک زیاد نیست... 4 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۲ این فایله 17 مگه!:icon_razz:مشکل از چیههههههههههه؟!؟!؟:4564::vahidrk: حجمشم ک زیاد نیست...:ws38: نه حجمش زیاد نیست با winrar به چند تا قسمت تقسیم کنید بعد آپلود کنید اینطوری بهتره 4 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۲ آره شاید اون لحظه سایتش قطع شده باشه. خوب شد من اینجا رو دیدم یه چیزی یادم افتاد :icon_pf (34): هنوز دسترسی مرتضی رو درست نکرده بودم. پسر پس چرا چیزی نگفته بودی. :ws3: گفتم بگی چرا فعالیت نمیکنی بگم دسترسی ندارم شوخی کردم فک کردم اختلال سیستمی هست، اخه واسه بقیه بچه ها هم باز نشده بود. 3 لینک به دیدگاه
سپیده20 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۲ چجورییییی؟!؟! بیزحمت روششم لطف کنید 3 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۲ چجورییییی؟!؟!:ws52: بیزحمت روششم لطف کنید:ws3: winarar رو که دارین فایل یا فایل های مورد نظر رو انتخاب میکنید بعد روش راست کلیک میکنید و Add to archive رو میزنید بعدش پنجره زیر باز میشه بعدش مشخصه دیگه حجم دلخواه برای هر پارت رو انتخاب میکنید و اوکی رو میزنید فایل اصلی به فایل های کوچکتر با حجم مساوی تقسیم میشه 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۲ گفتم بگی چرا فعالیت نمیکنی بگم دسترسی ندارم شوخی کردم فک کردم اختلال سیستمی هست، اخه واسه بقیه بچه ها هم باز نشده بود. :w58: نه بابا یادم رفته بود حافظه منو که دیگه خودت میدونی شرمنده خلاصه 2 لینک به دیدگاه
سپیده20 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۲ مرررررسی place.makerعزیز!:ws3::a030: بلاخره اینارو آپ کردم! فقد ی سوال دیگه....نزنینااااا:whistle:لینکشو کدوم قسمت بذارم؟! 3 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۲ مرررررسی place.makerعزیز!:ws3::a030: بلاخره اینارو آپ کردم! فقد ی سوال دیگه....نزنینااااا:whistle:لینکشو کدوم قسمت بذارم؟! خواهش میکنم برید به قسمت کارگروه های تخصصی - بعدش کارگروه مقاله نویسی یه تاپیک با عنوان موضوعتون مث بقیه بچه ها باز کنید و لینک ها رو بزارید Sent from my iPhone using Tapatalk 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده