- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۱ هلو 3 عدد خامه 50 گرم ژله با طعم هلو يا آناناس 1 بسته شیر ا ليوان پودر ژلاتین 1 قاشق مرباخوري وانیل شکر 2-3 ق غ طرز تهیه ابتدا ژله هلو رو تو یه لیوان و نصفی آب گرم حل میکنیم و میذاریم خنک بشه... هسته هلوها رو در آورده و پوست ميكنيم و يكي را برش ميزنيم وکف ظرف دسر میریزیم. نصف ژله هلو که خنک شده بر روی هلوهای خرد شده میریزیم تا روی آنها رو بگیره و در یخچال میگذاریم. باقی هلوهاي خرد شده رو در مخلوط کن میریزیم و حسابی پوره میکنیم و50 گرم خامه به همراه نصف لیوان شیر سرد اضافه و حسابی مخلوط کردیم. باقی ژله رو به مخلوط هلو پوره شده اضافه میکنیم... نصف لیوان شیر و با دو قاشق غذاخوری شکر گرم میکنیم تا شکر حل شود و سپس مقداری وانیل اضافه میکنیم... 1قاشق مرباخوری ژلاتین رو که به صورت بن ماری در آب حل کردیم و خنک شده به شیر و شکر اضافه و در نهایت به مخلوط هلو پوره شده اضافه میکنیم.... زمانی که ژله ای که در یخچال گذاشتیم خودش رو گرفت و رویه اش حالت چسبناک پیدا کرد مخلوط هلو و شیر رو میریزیم روش و میذاریم تا خودش رو کامل بگیره... 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۱ یاد بگیر برا آیندت خووبه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده