رفتن به مطلب

دسر هلو


ارسال های توصیه شده

هلو 3 عدد

خامه 50 گرم

ژله با طعم هلو يا آناناس 1 بسته

شیر ا ليوان

پودر ژلاتین 1 قاشق مرباخوري

وانیل

شکر 2-3 ق غ

 

طرز تهیه

ابتدا ژله هلو رو تو یه لیوان و نصفی آب گرم حل میکنیم و میذاریم خنک بشه...

هسته هلوها رو در آورده و پوست ميكنيم و يكي را برش ميزنيم وکف ظرف دسر میریزیم.

نصف ژله هلو که خنک شده بر روی هلوهای خرد شده میریزیم تا روی آنها رو بگیره و در یخچال میگذاریم.

باقی هلوهاي خرد شده رو در مخلوط کن میریزیم و حسابی پوره میکنیم و50 گرم خامه به همراه نصف لیوان شیر سرد اضافه و حسابی مخلوط کردیم.

باقی ژله رو به مخلوط هلو پوره شده اضافه میکنیم... نصف لیوان شیر و با دو قاشق غذاخوری شکر گرم میکنیم تا شکر حل شود و سپس مقداری وانیل اضافه میکنیم... 1قاشق مرباخوری ژلاتین رو که به صورت بن ماری در آب حل کردیم و خنک شده به شیر و شکر اضافه و در نهایت به مخلوط هلو پوره شده اضافه میکنیم....

زمانی که ژله ای که در یخچال گذاشتیم خودش رو گرفت و رویه اش حالت چسبناک پیدا کرد مخلوط هلو و شیر رو میریزیم روش و میذاریم تا خودش رو کامل بگیره...

  • Like 5
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...