.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ خیلی شارژی آجو از کجا فهمیدی آجوی باهوش 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ از کجا فهمیدی آجوی باهوش باهوشم دیگه!!! اینجا اسپم نکنیم الآن صاحبش میاد:w888: 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ چون نظرات من رو شرکت ندادی مسابقات شما رو کلا تحریم میکنم 4 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ چون نظرات من رو شرکت ندادی مسابقات شما رو کلا تحریم میکنم کدوم نظرات؟ همون تیم فوتباله:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ کدوم نظرات؟ همون تیم فوتباله:icon_pf (34): نه روز آخری چندتا تغییر توی سوسک داده بودم ولی چون اشتباها خصوصی نفرستادم و توی تاپیک بود منتشر نکرد. منم همون روز (به فاصله چند دقیقه از ارسال پُست) بهش گفتم خوب مدیری پاکش کن نظرم رو ولی واسه خودت نگهش دار. این کار رو نکرده البته کم سن و ساله تجربه نداره فعلا 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ ایناهاش http://www.noandishaan.com/forums/thread96502-18.html#post1041631 4 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ نهروز آخری چندتا تغییر توی سوسک داده بودم ولی چون اشتباها خصوصی نفرستادم و توی تاپیک بود منتشر نکرد. منم همون روز (به فاصله چند دقیقه از ارسال پُست) بهش گفتم خوب مدیری پاکش کن نظرم رو ولی واسه خودت نگهش دار. این کار رو نکرده البته کم سن و ساله تجربه نداره فعلا شما به بزرگی خودت به دل نگیر فاطیما یکی از کاربرا و مدیرای خیلی خوبه این انجمن مخصوصا تالار زیسته... :icon_pf (17): حتما دیده بینه تیمه فوتبالی که راه انداخته بودی اونا هم اسپم بوده ایشالا سری های بعد... از نظراتت استفاده میکنیم اندفعه هم مارو تحریم نکن:girl_blush2: 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ شما به بزرگی خودت به دل نگیر فاطیما یکی از کاربرا و مدیرای خیلی خوبه این انجمن مخصوصا تالار زیسته... :icon_pf (17): حتما دیده بینه تیمه فوتبالی که راه انداخته بودی اونا هم اسپم بوده ایشالا سری های بعد... از نظراتت استفاده میکنیم اندفعه هم مارو تحریم نکن:girl_blush2: میگم مگه این sharook همون فاطیماست؟ :icon_pf (34): فاطیمای خودمون؟ :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ میگم مگه این sharook همون فاطیماست؟ :icon_pf (34):فاطیمای خودمون؟ :icon_pf (34): ایهیم فاطیماس اما فاطیمای معماری نه 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ ایهیم فاطیماس اما فاطیمای معماری نه ها راستی اون معماری بود :icon_pf (34): گیج شدم هااا اون 67یه اصلا خیالم راحت شد یه لحظه عذاب وجدان اومد سراغم ولی الان راحت شدم که اون یکی فاطیما نیست بهرحال انشاالله موفق باشید ببخشید اسپم کردم موفق باشید بای 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ نهروز آخری چندتا تغییر توی سوسک داده بودم ولی چون اشتباها خصوصی نفرستادم و توی تاپیک بود منتشر نکرد. منم همون روز (به فاصله چند دقیقه از ارسال پُست) بهش گفتم خوب مدیری پاکش کن نظرم رو ولی واسه خودت نگهش دار. این کار رو نکرده البته کم سن و ساله تجربه نداره فعلا غیبت میکنی؟!! پستتو همه خونده بودن بابا باید از قوانین پیروی کنی قوانین برای همه صدق میکنه حتی شما مدیر عزیز ها راستی اون معماری بود :icon_pf (34):گیج شدم هااا اون 68یه اصلا خیالم راحت شد یه لحظه عذاب وجدان اومد سراغم ولی الان راحت شدم که اون یکی فاطیما نیست بهرحال انشاالله موفق باشید ببخشید اسپم کردم موفق باشید بای حالا مثلا من دهه 60 نیستم چی میشه؟!! زورت به من میرسه؟!!! 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ شما به بزرگی خودت به دل نگیر فاطیما یکی از کاربرا و مدیرای خیلی خوبه این انجمن مخصوصا تالار زیسته... :icon_pf (17): حتما دیده بینه تیمه فوتبالی که راه انداخته بودی اونا هم اسپم بوده ایشالا سری های بعد... از نظراتت استفاده میکنیم اندفعه هم مارو تحریم نکن:girl_blush2: مرسی رئیس بزرگ 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ غیبت میکنی؟!! پستتو همه خونده بودن بابا باید از قوانین پیروی کنی قوانین برای همه صدق میکنه حتی شما مدیر عزیز حالا مثلا من دهه 60 نیستم چی میشه؟!! زورت به من میرسه؟!!! بهرحال 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ این نوشته شماره هفت خیلی خوبه مال هر کس هست حقشه اول بشه 6 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ امتیازم کم شد چرااااااااااااااا انشالا به امید حق تعالی حمتون سوسک بشید 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده