*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۱ منم بازی :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۱ منم بازیشو دارم رو گوشیمولی چجوری باید اینجا نشون بدیم رکوردمونو؟ 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۱ بــازی دوست دارم... :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۱ شرایطش رو بگین و زمان بازی ...منم دارم ...تونستم هماهنگ کنم منم هستم... 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۱ :w888: اینجا همه سیمبیان دارن ... شما چطور؟ نه همه رو سیمبیانم مینصبه مدلِ گوشیاشو گذاشتم رو پستِ اولم ک! اینو بازی کردم خوشم نمیاد ازش:icon_razz: اونم از تو خوشش نمیاد بحثِ خوش اومتن نی کِ!بحثِ اینه ک میتونی رکورد دار باشی یا نه! منم بازی منم بازی :hapydancsmil: شمام بازی منم بازیشو دارم رو گوشیمولی چجوری باید اینجا نشون بدیم رکوردمونو؟ عکس میگیری خیلی خوجل میزاری اینجا:there: بــازی دوست دارم... :hapydancsmil: این دوس داشتن یعنی اسمت بره تو لیست؟:(50): من جاوا دارم شرایطش رو بگین و زمان بازی ...منم دارم ...تونستم هماهنگ کنم منم هستم... شرایطشو خیلی خوجل و تر و تمیز تو یه پستِ دیگه اعلام میکنم:w12: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۱ یه بازی مار هم بزار برا کسانی که 1100 دارن :5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۱ اونم از تو خوشش نمیاد بحثِ خوش اومتن نی کِ!بحثِ اینه ک میتونی رکورد دار باشی یا نه! خوب وقتی خوشم نیاد بازی هم نمی کنم دیگه رکوردی هم ثبت نمیشه قاعدتا یه بازی میزاشتی که همه بلد باشن و باحال هم باشه مثل این ماره که امید میگه 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۱ به به چه مسابقه ی خوبی افرین arpak 1 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۱ C6-01 چی میشد یکی کمتر بود گوشیه من C6-00 3 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۱ اگه نسخه nokia 1100 موجود هست منم بازی میکنم. 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۱ اگه نسخه nokia 1100 موجود هست منم بازی میکنم. این بازی بصورت پیش فرض روی گوشیه 1100 نصب شده 4 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۱ یه بازی مار هم بزار برا کسانی که 1100 دارن :5c6ipag2mnshmsf5ju3 یه مسابقه ی خوجل و هیجان انگیز باسه خودم و خودت :دی بازی با 1100 انجام میشه. ( آندرویدش اومده ها ) تذکر: 1200 و ورزنهای بالاتر قبول نیست:ws28: 4 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۱ این بازی بصورت پیش فرض روی گوشیه 1100 نصب شده چینی ها برای تبلیغ این بازی رو روی 1100 نصب کرده. مال من اصل فنلاند هست نداره. 5 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۱ خوب وقتی خوشم نیاد بازی هم نمی کنم دیگه رکوردی هم ثبت نمیشه قاعدتایه بازی میزاشتی که همه بلد باشن و باحال هم باشه مثل این ماره که امید میگه به به چه مسابقه ی خوبی افرین arpak چی میشد یکی کمتر بودگوشیه من C6-00 اگه نسخه nokia 1100 موجود هست منم بازی میکنم. یه مسابقه ی خوجل و هیجان انگیز باسه خودم و خودت :دی بازی با 1100 انجام میشه. ( آندرویدش اومده ها ) تذکر: 1200 و ورزنهای بالاتر قبول نیست:ws28: 3 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۱ هروقت مار گذاشتید من میام نینجا و اینا دوست ندارم سوسول بازیه یه سری مسابقاتم با سگا برگذار کنید لطفا تو خرگوش و سونیک و اینا پوز بزنیم 2 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۱ این دوس داشتن یعنی اسمت بره تو لیست؟:(50): شرایطشو خیلی خوجل و تر و تمیز تو یه پستِ دیگه اعلام میکنم:w12: شرایط و نوع مسابقه رو لطف کنی و بیشتر توضیح بدی،بتـونم حتمـــاً اسمم رو ببر تو لیست...:(50): 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۱ مسابقه سوپر ماریو هم خوبه 1 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۱ هروقت مار گذاشتید من میام نینجا و اینا دوست ندارم سوسول بازیه یه سری مسابقاتم با سگا برگذار کنید لطفا تو خرگوش و سونیک و اینا پوز بزنیم چشم...امرِ دیگه؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده