Arpak 8511 مالک ارسال شده در 12 آذر، 2012 خب دوستانی ک تا اینجا قصدِ شرکت در مسابقه را دارند ب قرارِ زیر هستند: Place.Maker vergil * Ven000s * O-N hamid_shahrsaz *Cloudy sky* goddess_s *Polaris* hasti1988 DavOOd_TiTaN 4
partow 25305 ارسال شده در 13 آذر، 2012 به مسابقه نمیرسم ولی یه پیشنهاد دارم ... یه سری نرم افزار هست که باهاشون میشه گوشی موبایل طراحی کرد ... درسته؟ میشه یه مسابقه ی اونجوری هم بزارید؟ مثلاً " مسابقه ی طراحی موبایل":ws38: 5
NEGARi 9387 ارسال شده در 13 آذر، 2012 اومدم تذکر بدم ککککک هرچی نفسم میگه بگید چشم!:icon_razz: رو حرفشم حرف نباشه خوجلمممممم :**** >:D 1
hasti1988 22046 ارسال شده در 13 آذر، 2012 ورژنش فرقی نمیکنه؟ اونم مشخص کنین... :mrsbeasley: شما از کجا میفهمین که عکسه مثلا مال دیروز نبوده؟ همینا فعلا... 3
Arpak 8511 مالک ارسال شده در 13 آذر، 2012 به مسابقه نمیرسم ولی یه پیشنهاد دارم ... یه سری نرم افزار هست که باهاشون میشه گوشی موبایل طراحی کرد ... درسته؟ میشه یه مسابقه ی اونجوری هم بزارید؟ مثلاً " مسابقه ی طراحی موبایل":ws38: خو کی میتونی برسی بگو همون موقع بزارم خو هوم؟من نرم افزار ساختِ تم و آهنگ و اینارو دیده بودم باسه گوشی ولی طراحیشو تا حالا ب چشمم نخورده ک نرم افزارشو نشون بده اگه باشه چرا ک نه هر چیزی امکان پذیره اومدم تذکر بدم ککککک هرچی نفسم میگه بگید چشم!:icon_razz: رو حرفشم حرف نباشه خوجلمممممم :**** >:D نفسممممممممممممممممممممم:aghosh:مرچیییییییییییی عجقمممممم ک همیشه هوامو داریییییی:heartshape2::boos:دیوووووووووووووونتمممممممممممممممم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v ورژنش فرقی نمیکنه؟ اونم مشخص کنین...:mrsbeasley: شما از کجا میفهمین که عکسه مثلا مال دیروز نبوده؟ همینا فعلا... اممم فک نکنم فرقی کنه چون من دیده بودم مثلا فرقشون اینه ک این نوع بازی توش نباشه بجاش ی مدله دیگه باشه classic اگه توش باشه حله دیگه چون فک نکنم مدلِ داخلیش بفرقه! من ب راستی و درستیه بچه هایه اینجا ایمان راسخ دارمبعدشم خیلی فرق نیکنه چون یکی اگه بتونه رکورد بزنه ی روز بازی کنه با دو روز زیاد فرقی نیکنه 5
Arpak 8511 مالک ارسال شده در 13 آذر، 2012 [h=1]مسابقه...بیا ببینم میتونی بالاترین رکوردُ بیاری!!![/h] 4
ارسال های توصیه شده