Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۱ با سلام و عرضِ خسته نباشید خدمتِ شما حظاران محترم راستیتشو بخواین ما با برو بچز یه شرط بندی کرده بودیم(همون مسابقه گذاشته بودیم )سرِ این بازیه دیدم خیلی جالب و هیجان انگیز و اینا بود یهو جرقه زد تو مغزم ک بیام این مسابقه رو اینجام برگذار کنم خب و اما بازی کدومه و مسابقه ب چه صورت خواهد بود: بازی و از لینک زیر میتونین ب دانلودین Fruit Ninja iOS 3.0 or later Apple: iPhone, iPod touch, and iPad Android 2.1 or later Windows Phone 7 Symbian OS 9.5 Symbian^3 Nokia: N8, C6-01, C7-00, E7-00 Symbian^1 S60v5 Sony Ericsson: Satio, Vivaz دوستانی ک مایل ب شرکت در این مسابقه هستن تا فردا شب در این تاپیک اعلامِ حضور کنن:girl_in_dreams: من خودمم میشرکتم 35 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۱ خب چطور باید مسابقه بدیم ؟ لینک به دیدگاه
Arpak 8511 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۱ خب چطور باید مسابقه بدیم ؟ خب اول اصن ببینم کسی میخواد شرکت کنه یا نه! قضیه از این قرارِ این دلِ من دوباره نه نه ببخشید قضیه اینجوریه ک مرحله ی کلاسیکشو من انتخاب کردم هر کسی بیشترین رکوردو تو این قسمت از بازی بیاره اون برنده ست 8 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۱ هنو که کسی اعلام آمادگی نکرده منم هستم 5 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۱ من بازیشو دارم تو گوشیم،اما نمیدونم چطور میتونیم مسابقه بدیم :دی منم هستم لینک به دیدگاه
Arpak 8511 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۱ خب تا اینجا 4 نفر! جدا کسِ دیگه ای نیخواد بشرکته؟! 4 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۱ من یه پیشنهاد دارم واسه اینکه شرکت کننده ها زیادتر شه... یه مسابقه snake هم بذار واسه کسایی که سیمبین یا جاوا دارن 12 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۱ نمیشه chicken بازی کنیم ؟ خیلی با حاله ها:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۱ من یه پیشنهاد دارم واسه اینکه شرکت کننده ها زیادتر شه... یه مسابقه snake هم بذار واسه کسایی که سیمبین یا جاوا دارن چه پیشنهاد سازنده ای واقعا! خو اونو باس یه وقتِ دیگه برگذار کرد دیگه گاماس گاماس 5 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۱ نمیشه chicken بازی کنیم ؟ خیلی با حاله ها:hapydancsmil: حالا این دفعه اینو بازی کنیم این باحال تر ترِ رو 1203 نصب میشه؟ ایششش 4 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۱ arpak ، chicken :cryingf: باشه باشه چشم چشم تو فقط خود زنی نکن 3 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۱ این روزها همه Fruit Ninja بازی میکنن شما چطور؟ 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۱ مخصوص گوشی های اندروید :w888: اینجا همه سیمبیان دارن ... 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۱ اینو بازی کردم خوشم نمیاد ازش:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده