Arpak 8511 ارسال شده در 7 آذر، 2012 با سلام و عرضِ خسته نباشید خدمتِ شما حظاران محترم راستیتشو بخواین ما با برو بچز یه شرط بندی کرده بودیم(همون مسابقه گذاشته بودیم )سرِ این بازیه دیدم خیلی جالب و هیجان انگیز و اینا بود یهو جرقه زد تو مغزم ک بیام این مسابقه رو اینجام برگذار کنم خب و اما بازی کدومه و مسابقه ب چه صورت خواهد بود: بازی و از لینک زیر میتونین ب دانلودین Fruit Ninja iOS 3.0 or later Apple: iPhone, iPod touch, and iPad Android 2.1 or later Windows Phone 7 Symbian OS 9.5 Symbian^3 Nokia: N8, C6-01, C7-00, E7-00 Symbian^1 S60v5 Sony Ericsson: Satio, Vivaz دوستانی ک مایل ب شرکت در این مسابقه هستن تا فردا شب در این تاپیک اعلامِ حضور کنن:girl_in_dreams: من خودمم میشرکتم 35
Arpak 8511 مالک ارسال شده در 8 آذر، 2012 خب چطور باید مسابقه بدیم ؟ خب اول اصن ببینم کسی میخواد شرکت کنه یا نه! قضیه از این قرارِ این دلِ من دوباره نه نه ببخشید قضیه اینجوریه ک مرحله ی کلاسیکشو من انتخاب کردم هر کسی بیشترین رکوردو تو این قسمت از بازی بیاره اون برنده ست 8
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 8 آذر، 2012 من بازیشو دارم تو گوشیم،اما نمیدونم چطور میتونیم مسابقه بدیم :دی منم هستم
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 8 آذر، 2012 من یه پیشنهاد دارم واسه اینکه شرکت کننده ها زیادتر شه... یه مسابقه snake هم بذار واسه کسایی که سیمبین یا جاوا دارن 12
Arpak 8511 مالک ارسال شده در 8 آذر، 2012 من یه پیشنهاد دارم واسه اینکه شرکت کننده ها زیادتر شه... یه مسابقه snake هم بذار واسه کسایی که سیمبین یا جاوا دارن چه پیشنهاد سازنده ای واقعا! خو اونو باس یه وقتِ دیگه برگذار کرد دیگه گاماس گاماس 5
Arpak 8511 مالک ارسال شده در 8 آذر، 2012 نمیشه chicken بازی کنیم ؟ خیلی با حاله ها:hapydancsmil: حالا این دفعه اینو بازی کنیم این باحال تر ترِ رو 1203 نصب میشه؟ ایششش 4
Arpak 8511 مالک ارسال شده در 8 آذر، 2012 arpak ، chicken :cryingf: باشه باشه چشم چشم تو فقط خود زنی نکن 3
ارسال های توصیه شده