رفتن به مطلب

با سقط جنین در صورت فقر مالی پدر و مادر موافقین؟

Mandela.

با سقط جنین در صورت فقر مالی پدر و مادر موافقین؟  

36 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. با سقط جنین در صورت فقر مالی پدر و مادر موافقین؟

ارسال های توصیه شده

سلام.

مرد و زنی در اثر بی احتیاطی یا با برنامه صاحب فرزندی میشن .

در اثر حادثه همه چیز زندگیشون رو از دست میدن.

هیچ سرمایه ای برای سیر کردن شکم خودشون هم ندارن چه برسه به فرزندی که قراره به دنیا بیاد.

آیا شما به عنوان قانون گذار، اجازه سقط جنین رو به این زوجین میدین؟

آیا معتقدین روزی انسان دست پدیده ای به نام خداست و حیات بشر مقدس هست؟

این چالشی هست که خیلی از کشورهای به اصطلاح متمدن تر هم امروز با آن روبرو هستند و هنوز پاسخی قطعی ندادن.

نظر شما چیه؟

• Like 19
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 63
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اول که سعی می کنم بچه دار نشم تا شرایطشو ندارم ولی اگر داشتم و یهو همه چیزمو از دست بدم بازم بستگی داره بچه در چند ماهگیش باشه تا یه جایی میشه سقط کرد و بعد از اون دستور قضایی می خواد و جرم محسوب میشه....

آره من این اجازه رو میدم بهشون اگر قانون گذار باشم که خدا اگر می خواد روزی بده به همون زنده ها باید بده که دارن تو فقر دست و پا میزنن و خیلی وقتا با شکم خالی می خوابن....

چه لزومی هست با این اوضاع گرونی بچه دار بشن بهتره چیزایی رو که دارن و بین دو نفر تقسیم کنن تا اینکه بخوان یه نون خور دیگه اضافه کنن

• Like 9
لینک به دیدگاه

هیچ کس اجازه ی این کارو نداره:icon_pf (10):

ما آدما دیگه شورش رو درآوردیم.:w000:

اونی که انسان رو خلق کرده روزیش رو هم میده.

شاید خدا خواسته بندشو تو این شرایط سخت آزمایش کنه:hanghead:

• Like 8
لینک به دیدگاه
اول که سعی می کنم بچه دار نشم تا شرایطشو ندارم ولی اگر داشتم و یهو همه چیزمو از دست بدم بازم بستگی داره بچه در چند ماهگیش باشه تا یه جایی میشه سقط کرد و بعد از اون دستور قضایی می خواد و جرم محسوب میشه....

آره من این اجازه رو میدم بهشون اگر قانون گذار باشم که خدا اگر می خواد روزی بده به همون زنده ها باید بده که دارن تو فقر دست و پا میزنن و خیلی وقتا با شکم خالی می خوابن....

چه لزومی هست با این اوضاع گرونی بچه دار بشن بهتره چیزایی رو که دارن و بین دو نفر تقسیم کنن تا اینکه بخوان یه نون خور دیگه اضافه کنن

شما همچین کاری نمیکنید:vahidrk:

• Like 5
لینک به دیدگاه

اولا تمام تلاششون باید انجام بدن که بچه دار نشن

بر فرض غیر محال! اگر به اشتباه کاری که نباید میشد شد همون موقع خانم میتونه قرص بخوره تا نطفه ای بسته نشه اگر باز هم انجام نداد ماه اول هم میتونه بخوره ولی با این همه اگر این کارها رو انجام نده حق اینکه بخواد بچه ای که جان گرفته رو بندازه رو نداره:banel_smiley_4:

• Like 8
لینک به دیدگاه
هیچ کس اجازه ی این کارو نداره:icon_pf (10):

ما آدما دیگه شورش رو درآوردیم.:w000:

اونی که انسان رو خلق کرده روزیش رو هم میده.

شاید خدا خواسته بندشو تو این شرایط سخت آزمایش کنه:hanghead:

اولا تمام تلاششون باید انجام بدن که بچه دار نشن

بر فرض غیر محال! اگر به اشتباه کاری که نباید میشد شد همون موقع خانم میتونه قرص بخوره تا نطفه ای بسته نشه اگر باز هم انجام نداد ماه اول هم میتونه بخوره ولی با این همه اگر این کارها رو انجام نده حق اینکه بخواد بچه ای که جان گرفته رو بندازه رو نداره:banel_smiley_4:

خوب چرا این حق رو نداره؟

یعنی شما معتقدین انسان قداست داره یا انسان هم مثل سایر موجودات روی زمین بخشی از طبیعت هست؟

مثلا در اثر زنا این بچه متولد شده.

آیا خدایی که میگن از روح خودش در ادمی میدمد !!! در زنا زاده هم میدمد؟

پس تایید میکنه عمل زنارو درسته؟

به نظرتون از بین رفتن کسیکه هیچ درک و شعوری نداره دردناک تره، یا بزهکار شدن آدمی که در شرایط اجتماعی سیاه بزرگ میشه؟

• Like 5
لینک به دیدگاه

من موافقم:ws37:

چه لزومي داره يه بچه بياد اين وسط و بدبختي بكشه؟:banel_smiley_4:

فردا روز همون بچه برميگرده و ميگه شما كه تواناييشو نداشتين چرا منو بدنيا آوردين؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
من موافقم:ws37:

چه لزومي داره يه بچه بياد اين وسط و بدبختي بكشه؟:banel_smiley_4:

فردا روز همون بچه برميگرده و ميگه شما كه تواناييشو نداشتين چرا منو بدنيا آوردين؟

خوب شما که موافقیی تا چند ماهگی اجازه میدی بچه سقط بشه؟

اگر نوزاد سریع دنیا اومد، اجازه میدی توی الکل انداخته بشه؟

یا وقتی دنیا اومد، از بین بردنش اسمش قتله؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
خوب شما که موافقیی تا چند ماهگی اجازه میدی بچه سقط بشه؟

اگر نوزاد سریع دنیا اومد، اجازه میدی توی الکل انداخته بشه؟

یا وقتی دنیا اومد، از بین بردنش اسمش قتله؟

خوب اوني كه ميدونه باردار شده و شرايط نگهداريشو نداره همون ماه هاي اول سقط كنه و تموم..

ديگه چه لزومي داره 9ماه حملش كنه و بدنيا بياردش و بعد بكشتش؟:banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه
خوب اوني كه ميدونه باردار شده و شرايط نگهداريشو نداره همون ماه هاي اول سقط كنه و تموم..

ديگه چه لزومي داره 9ماه حملش كنه و بدنيا بياردش و بعد بكشتش؟:banel_smiley_4:

در اثر حادثه کل زندگیشون رو از دست میدن.

مثلا بچه که دنیا اومد، فرداش زلزله میاد و همه زندگیشون رو از دست میدن.

نمونه اینطوری زیاد داشتیم و یک زن تنها میمونه با یک بچه و مرگ همسر و همه اقوام.

به نظرت بین کشتن بچه 6 ماهه در شکم مادر و نوزاد یه روزه دنیا اومده فرقی هست و چرا؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
در اثر حادثه کل زندگیشون رو از دست میدن.

مثلا بچه که دنیا اومد، فرداش زلزله میاد و همه زندگیشون رو از دست میدن.

نمونه اینطوری زیاد داشتیم و یک زن تنها میمونه با یک بچه و مرگ همسر و همه اقوام.

به نظرت بین کشتن بچه 6 ماهه در شکم مادر و نوزاد یه روزه دنیا اومده فرقی هست و چرا؟

كلا نوع سوالتون عوض شد:ws38:

سوال تاپيك اين بود كه سقط جنين واسه اونايي كه توانايي مالي ندارن ؟ جواب منم موافق بود... اونم تو ماه هاي اول

اما حادثه هاي اينجوري خيلي اوضاع فرق داره

يه جنين تو شكم هنو دنيا نيومده كه .. هنو احساس آنجناني بوجود نيومده..هنو لبخند و گريشو نشنيدي كه...

اما وقتي بچه بدنيا مياد اون موقع يه مادر نميتونه با دست خودش اونو بكشه

من كه نميتونم:hanghead:

...

ميخواين شما سوال نهايتونو بپرسين بعد ما بجوابيم:ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه

ذهن ادمو با چه سوال سختی مشغول میکنید، اخه کدوم مادر دلش میاد بچه خودشو بکشه؟ :w58:

اول اینکه اینقد راه و روش واسه باردار نشدن اومده و هس که غیر ممکنه ناخواسته باردار شن، اگه باردار شده و بعد این اتفاق افتاد خو تلاش کنن زندگیشونو درس کنن و سرپا کنن جا اینکه جون یه انسانو که تازه خودشون باعث بوجود اوردنش شدن بگیرن، بچه برکت زندگیه، اونم که زندگیشو از دست داده شاید مورد ازمایش الهی واقع شده،اینکار یعنی ضعف انسانها که جای تلاش اینکار احمقانه رو انجام میدن:w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه
کدوم آدم به نظرت خطرناک تره؟

آدم گرسنه یا آدم بیسواد؟

این قیاس از همون اول هم اشتباهه

این که کدوم خطرناک تره

دو موضوع جدان

این که من گفتم با حالت فقز فکریش موافقم اول این که منظورم سواد به معنای عامه ش نبود.....دوم این که منظورم کشتن بچه ای که حالا وجود داره به خاط فقز فکری پدر و مادرش نبود.

منظورم این بود که اساسا نباید به آدمی که فقر فکری داره اجازه بچه دار شدن و صدور شناسنامه داد حتی......ولی وقتی اون انسان موجودیت یافت دیگه نمیشه کشتش. و دقیقا به همین دلیل نمیشه هزاران انسان بیمار روانی رو الان کشت!!

در مورد فقر مالی هم یه پایه ای باید وجود داشته باشه اما اگه اون هم نبود باز هم نباید این حق به کسی داده بشه.

موضوعش یکم پیچیده و تو در تو هست و نمیشه یه قانون یه دست براش نوشت!!

• Like 4
لینک به دیدگاه
كلا نوع سوالتون عوض شد:ws38:

سوال تاپيك اين بود كه سقط جنين واسه اونايي كه توانايي مالي ندارن ؟ جواب منم موافق بود... اونم تو ماه هاي اول

اما حادثه هاي اينجوري خيلي اوضاع فرق داره

يه جنين تو شكم هنو دنيا نيومده كه .. هنو احساس آنجناني بوجود نيومده..هنو لبخند و گريشو نشنيدي كه...

اما وقتي بچه بدنيا مياد اون موقع يه مادر نميتونه با دست خودش اونو بكشه

من كه نميتونم:hanghead:

...

ميخواين شما سوال نهايتونو بپرسين بعد ما بجوابيم:ws37:

درسته صورت سئوالم رو عوض کردم.

بیشتر هدفم این هست که بدونم، جان یک جنین یا نوزاد رو میشه بسته به شرایط خاص گرفت یا شرایط مختلف، فرقی نیمکنن.

• Like 2
لینک به دیدگاه

من از واقع بینی شما تو بحث لذت می برم، تو همین چند تاپیک شما که دیدم

بنابراین سوال زیر اول و آخرش فقط یه سواله از شما

اگر به خاطر وضعیت بد اقتصادی، پولدارای دنیا به این نتیجه برسن که آدمای فقیر و آدم های ضعیف رو باید کشت تا جامعه جهانی از هم نپاشه

و شما هم جزء این گروه ضعیف جامعه باشید،

فارغ از عکس العملی که ممکنه نشون بدید (چیزی که شما تواناییش رو دارید ولی اون نوزاد نداره)،

برداشته شما چیه ؟ اینکه این یه تقدیره و خب پیش اومده و باید پذیرفت ؟

• Like 8
لینک به دیدگاه

اگر من تو همچین شرایطی ناخواسته باردار بشم...بعد از به دنیا آوردن بچم..اون رو می دم به یه خانواده ی خوب که توان مالی برای بزرگ کردنش دارن :ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...