رفتن به مطلب

تبعیض و تفاوت بین پسر و دختر

ارسال های توصیه شده

دوستای عزیزم این تاپیک رو زدم تا دخترا و پسرا و دوستای عزیز هر کدوم تبعیضی رو که بین خودشون و جنس مخالفشون میبینن و ازارشون میده یا فک میکنن تفاوت مناسبیه و ازش راضی هستن رو با توجه به فرهنگ شهر ، منطقه و ناحیه ای که توش زندگی میکنن رو بگن تا اینجوری بیشتر با جنس مخالف و فرهنگا اشنا بشیم:w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه

بین دختران و پسران هیچ تبعیضی نیست:w16:

حتی میشه گفت به پسرا بیشتر ظلم میشه ولی از اونجایی که یه عده ای دوس دارن نشون بدن که خانومها ضعیف هستن این بحث رو راه میندازن

در صورتی که واسه من به عنوان یه خانوم این تفاوت ها اصلا اهمیت نداره تفاوت هایی که الکی واسه خودمون بزرگش میکنیم و بهش پر و بال میدیم

پس بهتره به جای این حرفا که کی آزادتره ویا کی کمتر تحت کنترل و..... یاد بگیریم که کنار هم چجوری زندگی کنیم و مشکلاتمون رو حل کنیم

این تاپیک ها و بحث ها الکی میون دختر پسرا رو بهم میزنه به نظر من هیچ تفاوت و تبعیضی وجود نداره مگه اینکه خانواده ای بنا به دلایلی یکی از جنسیت ها رو برتر بدونه که بزرگترین اشتباهه

فقط باید یاد بگیریم که از یه مشکل یا تفاوت کوچیک واسه خودمون کوهی از مشکلات نسازیم بعدشم با گذشت زمان بشه یه مشکل لاینحل:w16:

موفق باشید ببخشید زیاد حرف زدم:icon_redface:

:icon_gol:

لینک به دیدگاه

حتی میشه گفت به پسرا بیشتر ظلم میشه ولی از اونجایی که یه عده ای دوس دارن نشون بدن که خانومها ضعیف هستن این بحث رو راه میندازن

در صورتی که واسه من به عنوان یه خانوم این تفاوت ها اصلا اهمیت نداره تفاوت هایی که الکی واسه خودمون بزرگش میکنیم و بهش پر و بال میدیم

پس بهتره به جای این حرفا که کی آزادتره ویا کی کمتر تحت کنترل و..... یاد بگیریم که کنار هم چجوری زندگی کنیم و مشکلاتمون رو حل کنیم

این تاپیک ها و بحث ها الکی میون دختر پسرا رو بهم میزنه به نظر من هیچ تفاوت و تبعیضی وجود نداره مگه اینکه خانواده ای بنا به دلایلی یکی از جنسیت ها رو برتر بدونه که بزرگترین اشتباهه

فقط باید یاد بگیریم که از یه مشکل یا تفاوت کوچیک واسه خودمون کوهی از مشکلات نسازیم بعدشم با گذشت زمان بشه یه مشکل لاینحل:w16:

:a030:

لینک به دیدگاه

موافقم دوست عزیز، دقیقا این تاپیک زده شده که اگه کسی فک میکنه تفاوت وجود داره و بخاطر اون روحیه خودشو باخته و خودشو اذیت میکنه کسایی مث شما یا دیگر دوستان با صحبتاشون توجیهش کنن که اینطور نیست.. در ضمن تمام تفاوتا ب علیه خانوما که نیست گاهی به نفعشونه:a030:

لینک به دیدگاه
بزرگ ترین تبعیض تو نمره دادنه :4564:

اصلام اینطور نیس، والا پسرا اینقد با استادای اقا و بیشتر با خانوما مچ میشن و واسشون کار انجام میدن ( جای درس خوندن) که بهشون فرت فرت نمره میدن، دخترا کاراشونو منظم انجام میدن و به موقع درس میخونن اونوقت میبینن نمره حقشونم نمیدن اما پسری که تو طول ترم هیچکاری نکرده و نخونده نمره:w58:میگیره.( البته استثنام داره، منظورم همه پسرا نیستا)

لینک به دیدگاه

ما که مشکلی نداریم ... اما ای کاش بعضی آقایان کمی دید بهتری به خانومها داشتند... که کمتر به دید عروسک فرنگی و کالا نگاه میکردند به خانومها ... البته بماند بعضی دخترها با طرز پوشش و رفتارهای مملو از عشوه این توهم رو ایجاد کردند که دختر یعنی جسم و عشوه... از لحاظ کاری و تحصیلی من که مشکلی نمیبینم ... فقط از نظر قوانین یک سری مشکلاتی هست که بازمانده مرد سالاریهایی هست که قوانین رو وضع کرده ...

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...