آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ سلام بچه ها میشه بگین بنظرتون واسه ارشد از جزوات کدوم موسسه استفاده کنم بهتره؟ نظرتون راجع به پارسه چیه؟ پیشاپیش ممنون 3 لینک به دیدگاه
0 Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ سلام عزیزم. من خودم از نمونه سوالات پارسه استفاده کردم، داداشمم آزمون هاش رو گذرونده! بد نیست، ولی اگه به مدرسان شریف دسترسی داری یه سر بزن به کانونش! خیلی تعریف میکنن... 5 لینک به دیدگاه
0 آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ سلام عزیزم.من خودم از نمونه سوالات پارسه استفاده کردم، داداشمم آزمون هاش رو گذرونده! بد نیست، ولی اگه به مدرسان شریف دسترسی داری یه سر بزن به کانونش! خیلی تعریف میکنن... مسی عزیزم، اخه مدرسان شریف شهرسازی نداره 2 لینک به دیدگاه
0 Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ مسی عزیزم، اخه مدرسان شریف شهرسازی نداره آهااا، میخوای شهرسازی بخونی؟؟!! من از یکی از دوستام میپرسم، خبرشو میدم. خواهرش شهرسازی خونده 2 لینک به دیدگاه
0 آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ آهااا، میخوای شهرسازی بخونی؟؟!!من از یکی از دوستام میپرسم، خبرشو میدم. خواهرش شهرسازی خونده مسی عزیزم لطف میکنی:aghosh: اره شهرسازی میخوام برنامه ریزی شهری شرکت کنم، پارسه داره اما نمیدونم خوبه یا نه 2 لینک به دیدگاه
0 Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ عزیزم؟ من از دوستم پرسیدم. اگه تهران هستی میتونی خانه ی شهرساز و مرکز معماری سر بزنی. برنامه ریزی شهری داره. از گروه هنر میخوای شرکت کنی؟؟ 2 لینک به دیدگاه
0 Miladt 3681 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ فاطمه خانوم موسساتی که الان هستند و تخصصی شهرسازی کار میکنند تقریبا در یک سطح قرار دارن. من پارسال آزمونای خانه شهرسازان رو میدادم.آزموناش در مقایسه با کنکور 90 کمی ضعیف بود به ویژه آرمون آخر. اما در مقایسه با کنکور 91 سطح خیلی خوبی داشت.تشابه سوال هم زیاد داشت.چند تا از سوالا عینا با آزمونای خانه شهرسازان یکی بود.با موسسه کیمیا فکر آشنایی ندارم اما چون مهندس اسماعیلی چون شهرسازی خونه و مدتی هست که در رابطه با کنکور کار میکنه به نظزم جز.ات . آزمونای خوبی داشته باشه. خانه شهرسازان هم که موسسش مهندس یالپانیانه جزوات به نسب خوبی داره. اما توصیه من به شما و کسایی که میخوان کنکور بدن اینه که به شدت تمرکز کنین رو منابع اصلی. چراکه کتابهایی که در حال حاضر موجود هستند خلاصه نکات هستند و بعضا دیده شده که تو یک صفحه دو مورد کاملا متضاد برای یک موضوع آورده شده.پس بهتره در ابتدا منابع اصلی رو بخونین و تسلط پیدا کنین رو این منابع بعد برای جمع بندی نهایی در صورتی که وقت داشتین این کتب رو بخونین که راحت بتونین موارد غلط رو تشخیص بدهید. اما یه نکته مهم برای برنامه ریزی شهری اینکه از همین امروز روی زبان و آمار کار کنین. واسه آمار من کتاب آمار برای دانشجویان رشته حسابداری و مدیریت از آقای رنجبران رو کار کردم.ولی اشتباهی که کردم زبان کار نکردم و ضررش رو هم دیدم.اگه زبان رو 20 زده بودم رتبم به جای 64 به زیر 30 میومد. 3 لینک به دیدگاه
0 seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ سلام عزیزم.من خودم از نمونه سوالات پارسه استفاده کردم، داداشمم آزمون هاش رو گذرونده! بد نیست، ولی اگه به مدرسان شریف دسترسی داری یه سر بزن به کانونش! خیلی تعریف میکنن... من خودمم واسه کاردانی و کارشناسی از کتابای شریف استفاده کردم و خیلی قبول دارم...ولی واسه ارشد پارسه رو تعریف میکنن... شما خودت کتابای شریف رو دیدی؟میتونی بگید چه تفاوتایی با پارسه داره؟ 4 لینک به دیدگاه
0 Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ من خودمم واسه کاردانی و کارشناسی از کتابای شریف استفاده کردم و خیلی قبول دارم...ولی واسه ارشد پارسه رو تعریف میکنن... شما خودت کتابای شریف رو دیدی؟میتونی بگید چه تفاوتایی با پارسه داره؟ چرا منو تو این موقعیت قرار میدید؟؟؟؟؟؟ میگم که، تعریف مدرسان شریف رو فقط شنیدم از دوست و آشنا! پارسه رو با موسسه ای مقایسه نکردم. 3 لینک به دیدگاه
0 آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ من تهران نیستم و نمیتونم ازمون شرکت کنم، تو شهر ما پارسه هست، بنظرتون پارسه خوبه؟ اخه میگن همزمان با اینکه منابع رو میخونید تست بزنید و خلاصه هم بخونید، واسه همین به کتاب تست هم نیاز دارم، چی پیشنهاد میکنید؟ 2 لینک به دیدگاه
0 not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ رشته مون متفاوته من هیچ جا نرفتم، دوستام از رشته های دیگه پارسه رفتن هیچکدوم قبول نشدن موفق باشی 2 لینک به دیدگاه
0 آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ رشته مون متفاوته من هیچ جا نرفتم، دوستام از رشته های دیگه پارسه رفتن هیچکدوم قبول نشدنموفق باشی :sorry: مسیییییییییییییی 2 لینک به دیدگاه
0 not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۱ :sorry:مسیییییییییییییی عزیزم بجای غصه خوردن و سردر گمی، بهترین کار برنامه ریزی و استفاده از زمانه!!! بهتره عجله کنی و زمانو از دست ندی!!!! از وقتت نهایت استفاده رو ببر، با دقت بخون و تست زیاد کار کن! بقیه چیزا به نظرم کمک کننده نیستن، فقط تلکه میکنن، وقتتو میگیرن و یه حس کاذب به آدم میدن 2 لینک به دیدگاه
0 آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۱ عزیزم بجای غصه خوردن و سردر گمی، بهترین کار برنامه ریزی و استفاده از زمانه!!! بهتره عجله کنی و زمانو از دست ندی!!!!از وقتت نهایت استفاده رو ببر، با دقت بخون و تست زیاد کار کن! بقیه چیزا به نظرم کمک کننده نیستن، فقط تلکه میکنن، وقتتو میگیرن و یه حس کاذب به آدم میدن برنامه ریزی کردم و دارم با برنامم پیش میرم اما چون تست زیاد باید زد و نظر اکثریتم اینه واسه همین دنبال کتاب تستم ممنون واسه نظرت گلم 2 لینک به دیدگاه
0 not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۱ برنامه ریزی کردم و دارم با برنامم پیش میرم اما چون تست زیاد باید زد و نظر اکثریتم اینه واسه همین دنبال کتاب تستمممنون واسه نظرت گلم خواهش میکنم جیگل فقط یه چیزی از همین الآن تست کار کن، نترس اگه حتی منفی ام بزنی! اینجوری دستت میاد چی و چجوری باید بخونی موفق باشی 2 لینک به دیدگاه
0 آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۱ خواهش میکنم جیگلفقط یه چیزی از همین الآن تست کار کن، نترس اگه حتی منفی ام بزنی! اینجوری دستت میاد چی و چجوری باید بخونی موفق باشی مسی از راهنمایت عزیزم :boos: 1 لینک به دیدگاه
0 not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۱ مسی از راهنمایت عزیزم :boos: 1 لینک به دیدگاه
0 Miladt 3681 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۱ فاطمه جان من به شخصه زیاد با تست کار کردن از الان موافق نیستم.رشته ما ماهیتش با رشته های مهندسی دیگه فرق میکنه.تو این رشته باید معلوماتت بالا باشه.مطالب رو خیلی خوب فهمیده باشی(یا اگه مشکل بود فهمش خیلی خیلی خیلی خوب حفظ کرده باشی)تست به نظر من از الان فقط به درد آمار و مدلها میخوره.چون ابن دری یه درس ساده و وقت گیره اگه نتونی به صورت تستی یادش بگیری و کار کنی وقتت رو میپگیره و از درسای دیگه میندازدت. نظر من واسه اینکه روش تستی کار کردن هم دستت بیاد اینه که هر 2 هفته یه بار یا یکی از آزمونای موسسات تخصصی شهرسازی رو شرکت کنی(ترجیحا حضوری باشه که با شرایط مشابه کنکور باشه بهتره) یا اینکه هر دو هفته یه بار یه آزمون کنکور یا سوالات سال قبل موسسات رو از خودت بگیری.ترجیحا هر روز اگه امکانش نیس هر 2-3 روز یهبار هم تست ریاضی به تعداد سوالات کنکور کار کنی و زمان بگیری برای خودت(البته زمان اولیه رو بالا بگیر به مرور کم کن زمان و برسون به وقت کنکور) یه اشتباه رو هم نکن وگرنه مثل من پشیمون میشی.زبان رو به هیچ وجه ول نکن.15 درصد زبان خیلی خیلی بهتر از 5 درصده.این ده درصد میتونه رتبت رو کلی تغییر بده.زبان رو اصلا دست کم نگیر لینک به دیدگاه
0 آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۱ فاطمه جان من به شخصه زیاد با تست کار کردن از الان موافق نیستم.رشته ما ماهیتش با رشته های مهندسی دیگه فرق میکنه.تو این رشته باید معلوماتت بالا باشه.مطالب رو خیلی خوب فهمیده باشی(یا اگه مشکل بود فهمش خیلی خیلی خیلی خوب حفظ کرده باشی)تست به نظر من از الان فقط به درد آمار و مدلها میخوره.چون ابن دری یه درس ساده و وقت گیره اگه نتونی به صورت تستی یادش بگیری و کار کنی وقتت رو میپگیره و از درسای دیگه میندازدت.نظر من واسه اینکه روش تستی کار کردن هم دستت بیاد اینه که هر 2 هفته یه بار یا یکی از آزمونای موسسات تخصصی شهرسازی رو شرکت کنی(ترجیحا حضوری باشه که با شرایط مشابه کنکور باشه بهتره) یا اینکه هر دو هفته یه بار یه آزمون کنکور یا سوالات سال قبل موسسات رو از خودت بگیری.ترجیحا هر روز اگه امکانش نیس هر 2-3 روز یهبار هم تست ریاضی به تعداد سوالات کنکور کار کنی و زمان بگیری برای خودت(البته زمان اولیه رو بالا بگیر به مرور کم کن زمان و برسون به وقت کنکور) یه اشتباه رو هم نکن وگرنه مثل من پشیمون میشی.زبان رو به هیچ وجه ول نکن.15 درصد زبان خیلی خیلی بهتر از 5 درصده.این ده درصد میتونه رتبت رو کلی تغییر بده.زبان رو اصلا دست کم نگیر مسیییییییییییییی میلاد عزیز، واقعا از راهنمایت ممنونم خیلی خیلی واسم مفید بود :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
سوال
آریودخت 43941
سلام
بچه ها میشه بگین بنظرتون واسه ارشد از جزوات کدوم موسسه استفاده کنم بهتره؟
نظرتون راجع به پارسه چیه؟
پیشاپیش ممنون
لینک به دیدگاه
18 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده