wwewwe 18 ارسال شده در 6 آذر، 2012 سلام از دوستان میخواستم ببینم کسی مقاله درباره توربین های ابی کاپلان داره؟ ممنون
wwewwe 18 مالک ارسال شده در 7 آذر، 2012 سلام از دوستان میخواستم ببینم کسی مقاله درباره توربین های ابی کاپلان داره؟ ممنون 2
spow 44198 ارسال شده در 8 آذر، 2012 قبلا یه تاپیک درمورد توربین های ابی کاپلان زده بودم الان نمیدونم کجاست چون میزنه شما به این مطلب دسترسی ندارید اگه تو ارشیوم متن مقاله رو پیدا کردم براتونمیزارم مقاله خوب فارسی برای توربین های ابی وجود نداره ویجورایی مطلب انحصاریه چه برسه توربین کاپلان شا درچه زمینه ای کار میکنید وبه چه چیزی نیاز دارین؟ 3
spow 44198 ارسال شده در 8 آذر، 2012 برای فتح باب دراین زمینه دیدن عظمت وشکل توربین ابی کاپلان خالی از لطف نخواهد بود نمونه ای از توربین های ابی کاپلان ساخت شرکت معظم الستوم که پروژه های زیادی رو درایران به انجام رسوندن 3
spow 44198 ارسال شده در 8 آذر، 2012 این تاپیک هم ببینید به صورت مقدماتی مطالبی اورده شده [h=3]تفاوت چرخ پلتون،فرانسیس و کاپلان[/h] 2
spow 44198 ارسال شده در 8 آذر، 2012 دانلود مقاله توربین های ابی بررسي توربين های آبی و راه كارهايی برای كاهش اثرات زيست – محيطی آنها برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام . 2
spow 44198 ارسال شده در 8 آذر، 2012 دانلود مقاله توربین های ابی بررسی تجربی پدیده کاویتاسیون در یک توربین کاپلان تحت ارتفاع های ریزش مختلف برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
spow 44198 ارسال شده در 9 آذر، 2012 این فایل هارو هم ببینید فرصت ترجمه ومرتب کردنشون رو ندارم ایشالا سرم خلوت شد حتما این کارو میکنم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام . فایل دوم درمورد توربین کاپلان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام . 1
sayalat 16 ارسال شده در 20 آذر، 2012 سلام و خسته نباشید من از ترم بهمن پایان نامه گرفتم به علت تصادف که کردم نتونستم پایان نامه خود را تحویل استاد بدهم از صورتی اینکه موضوع پایان نامه من خیلی تحقیقاتیه از شما خواهش میکنم کمکم بکنید وقت زیادی ندارم رشته تحصیلی من مکانیک حرارت سیالات میباشد موضوع پایان نامه: (بررسی عملکرد پمپهای موازی در حالت تغییر دور) خلاصه پروژ: در این پروژه عملکرد چند پمپ در حالات موازی و با انجام تغییر دور مورد بررسی و تحلیل قرار میگیرد. استفاده از مزیت تغییر دور با کمک هیدروکوپلینگ و یا (ved) صورت میگیرد مزیت اصلی در آن است که از شیر کنترل جریان که برای کاهش دور و دبی استفاده می شود نیازی وارد نخواهد داشت همچنین نیروها و تنش های موجود درکنال پمپها مورد برسی قرار میگیرد و با توجه به نقطه عملکرد پمپها این تنشها محاسبه خواهد شد
ارسال های توصیه شده