هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ " انا یوسفا یا ابی " " من یوسفم پدر " مارسیل خلیفه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ من یوسفم پدر من یوسفم پدر پدر!برادرانم دوستم نمیدارند پدر!مرا همراه خود نمیخواهند آزارم میدهندبا سنگریزه و سخنم میرانند میخواهند كه من بمیرم تا به مدحم بنشینند آنان در خانهات را به رویم بستند از كشتزارم بیرون كردند پدر!آنان انگورهایم را به زهر آلودند پدر!آنان عروسكهایم را شكستند آن گاه كه نسیم گذشت و با گیسوانم بازی كرد آنان رشك بردند و بر من شوریدند و بر تو شوریدندمگر من با آنان چه كرده بودم ، پدرپروانهها بر شانههایم نشستند خوشهها به رویم خم شدند و پرنده بر كف دستانم فرود آمد با آنان چه كرده بودم،پدرو چرا من؟ تو یوسفم نامیدی آنان به چاهم انداختند و به گرگ تهمت بستند حال آن كه گرگ مهربانتر از برادران من است آی پدرآیا من به كسی جفا كرد موقتی كه گفتم: به رویا یازده ستاره دیدمو خورشید و ماه رادیدم كه بر من سجده میبرند من یوسفم پدر برگردان : عبدالرضا رضائی نیا 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ رباعیات خیام " ام کلثوم " برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ اهنگ خاطره انگيزه"حيك بابا حيك , حيك بابا حيك طرب توب , ناظم الغزالي" اوصيكم به شنيدنش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ترجمه نحت لفظی اهنگ: خوش آمدی عزیزم - خدا هزار بار پرت را رحمت کند ( یعنی آفرین چه لطفی کردی) ا(یکاش می دانستی) آنها که عذابم دادند - آنها که رنجم دادند - بروی پل (مصیب) مرا کاشتند و نیامدند( یعنی کنار اون پل باهام قرار گذاشت ولی پشیمون شد و نیومد) می ترسم(نگرانم که مبادا) از دستش داده باشم ( یعنی دل به کس دیگری باخته باشد) - ای 1 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ ببخشید،یه سوال!مگه دانلود آهنگ ممنوع نشده؟ 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ ببخشید،یه سوال!مگه دانلود آهنگ ممنوع نشده؟ نمی دونم چرا؟ ؟؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده