Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ من که گرد و خاکش نمیگیرم خب پس چیکار کنم داری ؟؟ استفاده میکنی ؟ اگر به جو گیری باشه همه مون جو گیریم هر چیزی میگیرم اولش کلی باهاش حال میکنیم بعدش از چشممون میوفته حالا هر چیزی mp3 پلیر گوشی گرون قیمت تردمیل لباس گرون و....... همش یه هفته ادم برا همه اینا ذوق داره این طور بخواد فکر کنه ادم نباید کاری بکنه اره همه اینا درسته.. اما تو خونه ما اینجور بوده خیلی زود از چشم افتاد بهترینش همینه که بچه ها گفتن،پیاده روی و دویدن در پارک اونم شب و صبح زود خیلی بهتره من حالا تو پارک نرفتم بدوئم شرایطشو تا الان پیدا نکردم خریدنش ضرر نداره .. اما خوبه اگر بتونی مداوم باهاش کار کنی و زود از چشت نیفته اینی که ما داریم خوبه... چندتا اپشن هم داره .. البته خیلی کار کرده باشه یه ماهه:icon_pf (34): کارکردش تضمینی نیس 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ اره همه اینا درسته.. اما تو خونه ما اینجور بوده خیلی زود از چشم افتاد بهترینش همینه که بچه ها گفتن،پیاده روی و دویدن در پارک اونم شب و صبح زود خیلی بهتره من حالا تو پارک نرفتم بدوئم شرایطشو تا الان پیدا نکردم خریدنش ضرر نداره .. اما خوبه اگر بتونی مداوم باهاش کار کنی و زود از چشت نیفته اینی که ما داریم خوبه... چندتا اپشن هم داره .. البته خیلی کار کرده باشه یه ماهه:icon_pf (34): کارکردش تضمینی نیس خب میگم حتی بهترین چیز دنیا هم باشه از چشم ادم میوفته خصوصیت ادم هاست چند گرفتی چرا کارکردش تضمینی نیست :5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ خب میگم حتی بهترین چیز دنیا هم باشه از چشم ادم میوفته خصوصیت ادم هاست چند گرفتی چرا کارکردش تضمینی نیست :5c6ipag2mnshmsf5ju3 خب ما زیاد باهاش کار نکردیم که ببینیم خیلی خوبه یا نه.... اما خب بد نمیزنه اون مدت که جو گیر بودیم خیلی خوب بود.. ما 4 5 سال پیش گرفتیم فکر کنم 900 اینا شد... 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ اعداد استفاده کنندگان یه نفر:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ماکسیمم یه ربع تا 20 دقیقه تو روز اونم ماکسیمم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 الان سرم شلوخ شده سر کار اما سعی این هستش که مداوم باشه خب به چه چیزای دیگه توجه کنم چه مارکی پیشنهاد میکنید اصلا مفیده ؟؟ و........ دندوناتو رفتی سپید کردی ؟ معلومه از اونایی که یه لحظه ای هوس می کنی و یه لحظه ای تصمیم میگیری .................. اما تردمیل من روش خیلی تحقیق کردم 99 درصد افرادی که دارن 1 درصد واقعا ازش کار کشیدن تنها یه وسیله لوکس شده برا پز دادن ببین اگه واقعا قصد ورزش داری اگه واقعا قصد کم کردن وزن داری اگه قصدت سلامتیه بدون هر گونه وسیله ای هم می تونی من الان 5 ماهه هر روز 1 الی 1/5 ساعت پیاده روی می کنم اونم تو حیاط خونه ! این چن روزه هم که هوا سرد شد لباس پوشیدم و به کارم ادامه دادم همش هم شبا بعد غروب افتاب و یه ساعت مونده به خوابیدنم پیاده روی می کنم که هم به برنامه روزانه ام لطمه نزنه و هم خسته بشم و رفتم تو رختخواب زود خوابم بگیره ( تا خود صب راحت می خوابم ) درکنار اینا چن تا حرکت کششی و انقباضی هم بزار تا هم روحی و هم جسمی و فکری سالم بمونی درضمن قیمتا بخاطر بالارفتن دلار خیلی کشیده روش تو این دوسایت می تونی اطلاعات خوبی بدست بیاری البته قیمتاش زیاد به روز نیستن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ دندوناتو رفتی سپید کردی ؟معلومه از اونایی که یه لحظه ای هوس می کنی و یه لحظه ای تصمیم میگیری .................. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دندونا یه جا گیر اورده بودم دفترچه قبول میکرد 1 پنجم قیمت بود رفتم حسابی صاف کاری کردم دندون ها رو ما که از دفترچه استفاده نمیکنیم و ماهانه خدا تومان پول ازمون کم میشه حداقل این طوری باید از حلقومشون بیرون میکشیدیم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۱ اعداد استفاده کنندگان یه نفر ماکسیمم یه ربع تا 20 دقیقه تو روز اونم ماکسیمم الان سرم شلوخ شده سر کار اما سعی این هستش که مداوم باشه خب به چه چیزای دیگه توجه کنم چه مارکی پیشنهاد میکنید اصلا مفیده ؟؟ و........ از نظر مفید بودن که 100 در 100 مفیده به خصوص اگه اضافه وزن داشته باشی حتی منکه اضافه وزن ندارم تو باشگاه ازش استفاده می کنم البته نه زیاد. چون مصرفت کمه پس از همین خونگیا بگیری فکر می کنم جوابگو باشه.قیمتشم ارزون تره. مارکشو که نمیدونم به 2-3تا لوازم ورزشی فروشی سر بزن بپرس. اما یه توصیه: اگه واقعا تصمیم داری ورزش کنی بگیر درغیر اینصورت اگه میخوای 1ماه استفاده کنی بعد دیگه نکنی نگیر چون یه ذره بزرگه و جا گیره برات مزاحمت ایجاد می کنه. 2 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۱ به معنای دقیق کلمه حروم کردن پوله امید مطمئن باش ازش استفاده نخواهی کرد به جاش برو یه دس لباس خوب بخر،یه سری آهنگ انرژیکم بریز تو گوشیت،آهنگ گوش بده و توی پارک بدو خیلی بیشتر روحیه تو شاداب میکنه تا اینکه کنج خونه روی ترد میل بدویی ما بعد چهار پنج سال که تردمیل خریدیم تازه به این نتیجه رسیدیم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده