saeid_ms 2536 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ سلام دوستان.این نمونه شیت بندی هست.من خودم واسه طرحم از یکیشون تقلید کردم:icon_pf (34): البته طرحم رو 19.25 شدم :hapydancsmil: راستی اگه تکراری بود ببخشید منو 35 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ وااای چقد قشنگن .... اسم اون فونتی که تو کار اول نوشته hotel design رو نمیدونید چیه؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
saeid_ms 2536 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ وااای چقد قشنگن .... اسم اون فونتی که تو کار اول نوشته hotel design رو نمیدونید چیه؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 ..نه متاسفانه.. اگه دوستان استقبال کنن چندین شیت دیگه دارم که همه رو میزارم 8 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ ..نه متاسفانه.. اگه دوستان استقبال کنن چندین شیت دیگه دارم که همه رو میزارم من خیلی وقته دنبال این فونتم ولی پیداش نکردم من استقبال میکنم شما بذارین ... خیلی خوبن ... 6 لینک به دیدگاه
sa2821365 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ خیلی ممنون عالی بود:w16::w16::w16::w16: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ عالی شده... با چه نرم افزار هایی کار می کنی رو پروژوه هات؟ 1 لینک به دیدگاه
nice-arch 469 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ عالی شده...با چه نرم افزار هایی کار می کنی رو پروژوه هات؟ من اين نمونه ها رو تو كافه ديزاين ديده بودم كه استارترش اين پوستر ها رو كار كرده بود(گويا پروژه دانشجويي كه گرفته بودند اينا نمونه هاييش بود) تو زير تالار فتوشاپ بود حالا نميدونم از نرم افزار هاي ديگه اي هم استفاده كرده بودند يا نه) 3 لینک به دیدگاه
saeid_ms 2536 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ عالی شده...با چه نرم افزار هایی کار می کنی رو پروژوه هات؟ اینا پروژه های من نیستن.ولی با وی ری و فتوشاپ کار میکنن.یکی تو دانشگامون(که خدای مکس بود) بهم میگفت 70 % کارام بعد از مکس و وی ری تو فتوشاپه.یعنی عکسی که رندر میکنن بعد میارن تو فتوشاپ و کلی بهش ف.ل..ت.ر.. میدن.واسه شیت بندی هم قطعابا فتوشاپ کار میکنن 8 لینک به دیدگاه
saeid_ms 2536 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ دوستان ازتون عاجزانه درخواست دارم از این شیت ها فقط ایده بگیرید و با طرح هاشون کاری نداشته باشید... میدونم که همه منظورمو گرفتید.البته مطمعنم دوستای گلم تو این تالار این چیزا رو رعایت میکنن. در ضمن پست های 6-7-8 با شیت های جدید اپدیت شدند ممنون از شما 7 لینک به دیدگاه
nice-arch 469 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۱ وااای چقد قشنگن .... اسم اون فونتی که تو کار اول نوشته hotel design رو نمیدونید چیه؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 خود فونت رو فهلا نتونستم کشف کنم اما مشابه ترین فونت بهش 1dodger ئه (بین 1 و d فاصله هست) 4 لینک به دیدگاه
taghdir 2528 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۱ دستتون درد نکنه...نمونه های جالبی بووود استفاده کردیم... خسته نباشید 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده