Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۱ پرسی بیش شلی(به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :Percy Bysshe Shelley) (زادهٔ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مرگ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بود. زندگی شاعر http://www.noandishaan.com/forums/thread96839.html#post1039471 دانه ای بکار و مگذار هیچ جباری آن را درو کند ثروتی بدست آر و مگذار هیچ شیادی از کفت برباید ، جامه ای بباف و مگذار هیچ بیکاره ای آن را درپوشد . و سلاحی بساز که در دفاع از خویش حمل کنی 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۱ چشمهها با رود میآمیزند و رودها با اقیانوس بادهای آسمان با حسی دلانگیز تا ابد با هم پیوند میگیرند در جهان هیچچیز تنها نیست همهچیز بنا بر اصلی آسمانی در یک روح دیدار میکنند و میآمیزند من و تو چرا نه؟ 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۱ نگاه کن، کوهها آسمانِ بلند را میبوسند و موجها همدیگر را در آغوش میگیرند خواهر-گل اگر از برادرش اکراه کند بخشیده نمیشود و آفتاب زمین را در آغوش میگیرد و پرتوهای ماه دریا را میبوسند چیست ارزشِ این کارِ دلانگیز اگر تو بر من بوسه نزنی؟ 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۱ من عاشق برف و یخبندانم من عاشق امواج و باد و طوفانم تقریباً عاشق همه چیز که در طبیعت است و ممکن است باعث بدبختی انسان شود... 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۱ آيا تو از خستگي رنگ باخته اي خستگي برآمدن در آسمان و خيره شدن بر زمين، و بي يار سرگردان بودن؟ در ميان ستارگاني كه هر كدام تولدي ديگر دارند و همواره دگرگون شدن همچون چشمي بي نشاط كه هيچ چيز را لايق نمي داند كه بر آن پايدار بماند؟ 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۱ با مسافری از سرزمینی باستانی دیدار کردم که گفت: دو پای عظیم و بیتنهی سنگی در بیابان است... نزدیکشان روی ریگزار، نیمفرورفته رخسارهی مبهوتیست که اخم و لبِ چروکیده و مضحکهی دستورِ خشکش میگوید که پیکرتراشش درست دلبستگیهایی را تعبیر میکند که هنوز باقیست، مُهرشده بر این چیزهای بیجان دستی که ریشخندشان میکند و قلبی که تغذیه میشود و بر پاپیکره این کلمات پیداست: «نامم اوزیماندیاس است، شاهِ شاهان به کارهایم بنگرید، عظیم و مایهی نومیدی!» چیزی کنارِ آن بقایا نیست گرداگردِ زوالِ آن ویرانهی غولآسا، بیکران و عریان ریگهای تنها و هموار تا دوردست ادامه دارد 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۲ بادِ ناآرام نالانترین اندوهی آشکارا اندوهناک برای آواز تندباد هنگام که ابرِ تیره تمامِ شب به آوایی غمانگیز اخطار میکند طوفانِ اندوهناک که اشکهاش بیهودهست درختانِ عریان که شاخههاشان فرسودهست غارهای ژرف و دریای اندوهبار ماتمِ خطای جهان را میگیرند لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده