رفتن به مطلب

از چیزی که هستی راضی هستی!

p mehdi q

ارسال های توصیه شده

البته من نظر خودمو هم بذارم آمار خانوما وحشتناک تر می شه... چون من هم ناراضی ام از خودم... اصن شرمنده ی خودمم... تلاش نکردم... بی انگیزه بودم!:icon_pf (34):

نتیجه گیریت عالیه!چون خانم ها ایده آل تر فکر میکنن.

آقا من یه عنصر همیشه ناراضیم!جای کسی رو تنگ کردم؟!:banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 60
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

نتیجه گیریت عالیه!چون خانم ها ایده آل تر فکر میکنن.

آقا من یه عنصر همیشه ناراضیم!جای کسی رو تنگ کردم؟!:banel_smiley_4:

ای خکـــــــــــــه می سر :icon_pf (34):...

.

نه اتفاقا بقیه جای ما رو تنگ کردن....

یعنی چی اینقد آدم راضی باشه؟ بیا یه تیم شیم سرشونو بکنیم زیر آب :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
ای خکـــــــــــــه می سر :icon_pf (34):...

.

نه اتفاقا بقیه جای ما رو تنگ کردن....

یعنی چی اینقد آدم راضی باشه؟ بیا یه تیم شیم سرشونو بکنیم زیر آب :ws3:

تی قوربون....

(همشهری هستیماااا):w02:

واقعا!چه معنی داره همه راضی باشن؟همیشه نقاط منفی هستن که به پیشرفت کمک میکنن.مث ماها:ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
تی قوربون....

(همشهری هستیماااا):w02:

واقعا!چه معنی داره همه راضی باشن؟همیشه نقاط منفی هستن که به پیشرفت کمک میکنن.مث ماها:ws37:

واقعا همشهری هستیم؟:hapydancsmil:

زود معرفی کن... اسم، سن، قصدت از دخول به تاپیک:banel_smiley_4:

.

الان استارتر میاد با چماق میوفته دنبالمون :icon_pf (34):

• Like 2
لینک به دیدگاه

من احساس میکنم اگر انسان از خودش راضی نباشه اعتماد به نفسش کمه!

شاید دوستان منظورشون قانع بودن به داشته هاست .. که تا اونجایی که میشه باید تلاش سالم کرد برای دستاورد های بیشتر و به کم قانع نبود

اما اینکه حس نارضایتی در ما وجود داشته باشه این باعث میشه یه نوع ترس از مواجه شدن با رقابت های آینده در فرد به وجود بیاد

• Like 4
لینک به دیدگاه

من فکر میکنم منظور از رضایت یا عدم رضایتی که هر کس گفته معلوم نیست.

راضی بودن از شرایطشون،امکاناتشون،ظاهرشون،اخلاقشون یا تلاش و چیزهایی که بدست آوردن؟؟؟؟؟؟؟

من خودم از تلاش کمی که کردم ناراضیم،از اینکه میتونستم بهتر از اینها ظاهر بشم ولی...

از چیزهایی که خدا بهم داده و خودم دارم ناراضی نیستم ولی از تلاش کم و انگیزه ی کمم ناراضیم.

:hanghead:

به نظرتون اینم عدم اعتماد به نفسه؟:sigh:

• Like 2
لینک به دیدگاه
من فکر میکنم منظور از رضایت یا عدم رضایتی که هر کس گفته معلوم نیست.

راضی بودن از شرایطشون،امکاناتشون،ظاهرشون،اخلاقشون یا تلاش و چیزهایی که بدست آوردن؟؟؟؟؟؟؟

من خودم از تلاش کمی که کردم ناراضیم،از اینکه میتونستم بهتر از اینها ظاهر بشم ولی...

از چیزهایی که خدا بهم داده و خودم دارم ناراضی نیستم ولی از تلاش کم و انگیزه ی کمم ناراضیم.

:hanghead:

به نظرتون اینم عدم اعتماد به نفسه؟:sigh:

به هر ترتیب تلاش کردن و نتیجه ی اون رو دیدن باعث میشه سطح فرد در جامعه بالاتر بره و اون خودش اعتماد به نفس بیشتر میاره

از طرف دیگه اگر کسی بخواد بدون پشتوانه از خودش راضی باشه میشه از خود راضی و معمولا همه طردش میکنن!

باز هم از طرف دیگه اعتماد به نفس این نیست که اگر من دانشگاه شریف قبول نشدم پس باید اعتماد به نفسم کم باشه .. هر کس باید در یه جاده ای حرکت کنه در زندگی .. مهم اینه که وقتی جاده رو انتخاب کردی بتونی در اون محکم حرکت کنی

مهم اعتقاد داشتن به راهه و مطمئن حرکت کردن.. معمولا کسایی که انتخاب هاشون نشات گرفته از انتخاب های دیگرانه و به خودشون نمیدونن چی کار میکنن اعتماد به نفس کمی دارن

• Like 3
لینک به دیدگاه
من احساس میکنم اگر انسان از خودش راضی نباشه اعتماد به نفسش کمه!

شاید دوستان منظورشون قانع بودن به داشته هاست .. که تا اونجایی که میشه باید تلاش سالم کرد برای دستاورد های بیشتر و به کم قانع نبود

اما اینکه حس نارضایتی در ما وجود داشته باشه این باعث میشه یه نوع ترس از مواجه شدن با رقابت های آینده در فرد به وجود بیاد

ایده آلیست بودن باعث می شه فرد بیشتر دچارناکامی بشه... معمولا زمانی که میزان فشار محیط اطراف روی فردی زیاد می شه و انتظاراتی که فرد از خودش داره سیر صعودی می گیره اما در عین حال ان تصورات و فشارها در تضاد با الگوی غالب جامعه از هویت اون فرد قرار می گیره فرد راحتتر دچار ناکامی می شه.... حتی می شه دید که فرد چه در صورت موفقیت و چه در صورت عدم موفقیت دچار تلخی و ناکامی می شه..... چون ایده آل فوق تصور رو بدست نیاورده (گرچه که پیشرفت کرده) و تبدیل به اون شخصیت الگو هم نشده.... در واقع ازینجا رانده و از انجا مانده!

• Like 1
لینک به دیدگاه

بزرگترین درد من ناراضی بودن از خودمه ، واقعا از نسل ما کسی هم هست که احساس رضایت واقعی رو تجربه کرده باشه؟ منظور نسل ده شصته ، این نسل سوخته ی بدبخت

• Like 2
لینک به دیدگاه
بزرگترین درد من ناراضی بودن از خودمه ، واقعا از نسل ما کسی هم هست که احساس رضایت واقعی رو تجربه کرده باشه؟ منظور نسل ده شصته ، این نسل سوخته ی بدبخت

همشون که بدبخت نیستن که:vahidrk: یه عدشون نور چشمین.اونا با ما فرق فوکولن:whistles:

من دارم کم کم از زندگیم راضی میشم:hanghead: مجبورم!

• Like 4
لینک به دیدگاه
همشون که بدبخت نیستن که:vahidrk: یه عدشون نور چشمین.اونا با ما فرق فوکولن:whistles:

من دارم کم کم از زندگیم راضی میشم:hanghead: مجبورم!

اینو خوب اومدی:whistles: ولی تعدادی که فرق فوکولن 1 درصدم نمیشن 99 درصد مثل خودمونن بابا :4564:

• Like 2
لینک به دیدگاه
اینو خوب اومدی:whistles: ولی تعدادی که فرق فوکولن 1 درصدم نمیشن 99 درصد مثل خودمونن بابا :4564:

یعنی با تشکیل جنبش 99 درصدی رضایت مندی از زندگی حاصل کنیم؟:ws52:

• Like 1
لینک به دیدگاه
من 100در100نه ولی90درصد راضیم خدا خیرم بده:ws3:

واقعا خدا خیرت بده :banel_smiley_4:

- - - Updated - - -

یعنی با تشکیل جنبش 99 درصدی رضایت مندی از زندگی حاصل کنیم؟:ws52:

منو اگه اول لیست نذارین استعفا می دم:w02:

• Like 2
لینک به دیدگاه

راستش راضی راضی نیستم یه جاهایی باید محکم می بودم که نبودم و باختم.

ولی امیدم و از دست نمی دم و همواره برای بهتر شدن تلاش می کنم.

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...