3Tilla 3844 ارسال شده در 14 آذر، 2012 البته من نظر خودمو هم بذارم آمار خانوما وحشتناک تر می شه... چون من هم ناراضی ام از خودم... اصن شرمنده ی خودمم... تلاش نکردم... بی انگیزه بودم!:icon_pf (34): نتیجه گیریت عالیه!چون خانم ها ایده آل تر فکر میکنن. آقا من یه عنصر همیشه ناراضیم!جای کسی رو تنگ کردم؟! 3
Ice Dream 472 ارسال شده در 14 آذر، 2012 نتیجه گیریت عالیه!چون خانم ها ایده آل تر فکر میکنن. آقا من یه عنصر همیشه ناراضیم!جای کسی رو تنگ کردم؟! ای خکـــــــــــــه می سر :icon_pf (34):... . نه اتفاقا بقیه جای ما رو تنگ کردن.... یعنی چی اینقد آدم راضی باشه؟ بیا یه تیم شیم سرشونو بکنیم زیر آب 2
mim-shimi 25686 ارسال شده در 14 آذر، 2012 مسلما چیزایی بوده تو زندگیم که دوس داشتم بهتر پیش بره اما خب در کل راضی ام خدا روشکر ارشد هم اضافه شه که چه بهتر 2
3Tilla 3844 ارسال شده در 14 آذر، 2012 ای خکـــــــــــــه می سر :icon_pf (34):.... نه اتفاقا بقیه جای ما رو تنگ کردن.... یعنی چی اینقد آدم راضی باشه؟ بیا یه تیم شیم سرشونو بکنیم زیر آب تی قوربون.... (همشهری هستیماااا) واقعا!چه معنی داره همه راضی باشن؟همیشه نقاط منفی هستن که به پیشرفت کمک میکنن.مث ماها 2
Ice Dream 472 ارسال شده در 14 آذر، 2012 تی قوربون.... (همشهری هستیماااا) واقعا!چه معنی داره همه راضی باشن؟همیشه نقاط منفی هستن که به پیشرفت کمک میکنن.مث ماها واقعا همشهری هستیم؟:hapydancsmil: زود معرفی کن... اسم، سن، قصدت از دخول به تاپیک . الان استارتر میاد با چماق میوفته دنبالمون :icon_pf (34): 2
desinger.bardia 2114 ارسال شده در 14 آذر، 2012 من خیلی از خودم و زندیگیم راضیم ................. از خود راضی نیستم ولی خدا واسم چیزی کم نذاشته............................ 4
p mehdi q 6226 مالک ارسال شده در 15 آذر، 2012 من احساس میکنم اگر انسان از خودش راضی نباشه اعتماد به نفسش کمه! شاید دوستان منظورشون قانع بودن به داشته هاست .. که تا اونجایی که میشه باید تلاش سالم کرد برای دستاورد های بیشتر و به کم قانع نبود اما اینکه حس نارضایتی در ما وجود داشته باشه این باعث میشه یه نوع ترس از مواجه شدن با رقابت های آینده در فرد به وجود بیاد 4
victoria_r 7682 ارسال شده در 15 آذر، 2012 من فکر میکنم منظور از رضایت یا عدم رضایتی که هر کس گفته معلوم نیست. راضی بودن از شرایطشون،امکاناتشون،ظاهرشون،اخلاقشون یا تلاش و چیزهایی که بدست آوردن؟؟؟؟؟؟؟ من خودم از تلاش کمی که کردم ناراضیم،از اینکه میتونستم بهتر از اینها ظاهر بشم ولی... از چیزهایی که خدا بهم داده و خودم دارم ناراضی نیستم ولی از تلاش کم و انگیزه ی کمم ناراضیم. به نظرتون اینم عدم اعتماد به نفسه؟ 2
p mehdi q 6226 مالک ارسال شده در 15 آذر، 2012 من فکر میکنم منظور از رضایت یا عدم رضایتی که هر کس گفته معلوم نیست.راضی بودن از شرایطشون،امکاناتشون،ظاهرشون،اخلاقشون یا تلاش و چیزهایی که بدست آوردن؟؟؟؟؟؟؟ من خودم از تلاش کمی که کردم ناراضیم،از اینکه میتونستم بهتر از اینها ظاهر بشم ولی... از چیزهایی که خدا بهم داده و خودم دارم ناراضی نیستم ولی از تلاش کم و انگیزه ی کمم ناراضیم. به نظرتون اینم عدم اعتماد به نفسه؟ به هر ترتیب تلاش کردن و نتیجه ی اون رو دیدن باعث میشه سطح فرد در جامعه بالاتر بره و اون خودش اعتماد به نفس بیشتر میاره از طرف دیگه اگر کسی بخواد بدون پشتوانه از خودش راضی باشه میشه از خود راضی و معمولا همه طردش میکنن! باز هم از طرف دیگه اعتماد به نفس این نیست که اگر من دانشگاه شریف قبول نشدم پس باید اعتماد به نفسم کم باشه .. هر کس باید در یه جاده ای حرکت کنه در زندگی .. مهم اینه که وقتی جاده رو انتخاب کردی بتونی در اون محکم حرکت کنی مهم اعتقاد داشتن به راهه و مطمئن حرکت کردن.. معمولا کسایی که انتخاب هاشون نشات گرفته از انتخاب های دیگرانه و به خودشون نمیدونن چی کار میکنن اعتماد به نفس کمی دارن 3
Ice Dream 472 ارسال شده در 16 آذر، 2012 من احساس میکنم اگر انسان از خودش راضی نباشه اعتماد به نفسش کمه! شاید دوستان منظورشون قانع بودن به داشته هاست .. که تا اونجایی که میشه باید تلاش سالم کرد برای دستاورد های بیشتر و به کم قانع نبود اما اینکه حس نارضایتی در ما وجود داشته باشه این باعث میشه یه نوع ترس از مواجه شدن با رقابت های آینده در فرد به وجود بیاد ایده آلیست بودن باعث می شه فرد بیشتر دچارناکامی بشه... معمولا زمانی که میزان فشار محیط اطراف روی فردی زیاد می شه و انتظاراتی که فرد از خودش داره سیر صعودی می گیره اما در عین حال ان تصورات و فشارها در تضاد با الگوی غالب جامعه از هویت اون فرد قرار می گیره فرد راحتتر دچار ناکامی می شه.... حتی می شه دید که فرد چه در صورت موفقیت و چه در صورت عدم موفقیت دچار تلخی و ناکامی می شه..... چون ایده آل فوق تصور رو بدست نیاورده (گرچه که پیشرفت کرده) و تبدیل به اون شخصیت الگو هم نشده.... در واقع ازینجا رانده و از انجا مانده! 1
Lean 56968 ارسال شده در 17 آذر، 2012 بزرگترین درد من ناراضی بودن از خودمه ، واقعا از نسل ما کسی هم هست که احساس رضایت واقعی رو تجربه کرده باشه؟ منظور نسل ده شصته ، این نسل سوخته ی بدبخت 2
3Tilla 3844 ارسال شده در 17 آذر، 2012 بزرگترین درد من ناراضی بودن از خودمه ، واقعا از نسل ما کسی هم هست که احساس رضایت واقعی رو تجربه کرده باشه؟ منظور نسل ده شصته ، این نسل سوخته ی بدبخت همشون که بدبخت نیستن که:vahidrk: یه عدشون نور چشمین.اونا با ما فرق فوکولن من دارم کم کم از زندگیم راضی میشم مجبورم! 4
Lean 56968 ارسال شده در 17 آذر، 2012 همشون که بدبخت نیستن که:vahidrk: یه عدشون نور چشمین.اونا با ما فرق فوکولن من دارم کم کم از زندگیم راضی میشم مجبورم! اینو خوب اومدی ولی تعدادی که فرق فوکولن 1 درصدم نمیشن 99 درصد مثل خودمونن بابا 2
3Tilla 3844 ارسال شده در 17 آذر، 2012 اینو خوب اومدی ولی تعدادی که فرق فوکولن 1 درصدم نمیشن 99 درصد مثل خودمونن بابا یعنی با تشکیل جنبش 99 درصدی رضایت مندی از زندگی حاصل کنیم؟ 1
Ice Dream 472 ارسال شده در 17 آذر، 2012 من 100در100نه ولی90درصد راضیم خدا خیرم بده واقعا خدا خیرت بده - - - Updated - - - یعنی با تشکیل جنبش 99 درصدی رضایت مندی از زندگی حاصل کنیم؟ منو اگه اول لیست نذارین استعفا می دم 2
sahar 91 9480 ارسال شده در 17 آذر، 2012 راستش راضی راضی نیستم یه جاهایی باید محکم می بودم که نبودم و باختم. ولی امیدم و از دست نمی دم و همواره برای بهتر شدن تلاش می کنم. 3
azarafrooz 14221 ارسال شده در 17 آذر، 2012 دارم خودم رو عادت میدم که راضی باشم تا از الانم راضی نباشم نمیتونم پیشرفت کنم :icon_razz: 4
ارسال های توصیه شده