MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۱ ععع ثبت نام اینترنتی شده؟ مرسی پسر. همدان خوش بگذرهههههه:hapydancsmil: هم اینترنتی داره ، هم حضوری دوتاش باید انجام بشه خواهش دختر ممنون.ما همه تلاشمون رو میکنیم که خوش بگذره 3 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۱ مام قبولیدیمالبته با ناکامی فراوان تبدیل انرژی خواجه نصیر به به به...عجب خرخونایی تبریک میگم حمید سی اف دی... انشالا که همیشه موفق باشین 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۱ بالاخره جواب ارشد هم اومد.اونایی که قبول شدن خودشون با زبون خوش بیان شیرینی بدن :gnugghender: تا الان خبر قبولی Gizmo و SPEEDY رو شنیدیم. بقیه هم خودشون بیان بگن به همشونم تبریک میگم :hapydancsmil: محمدکار و کاسبی ما رو کساد نکن دوستان این تاپیک قبلا زده شده به همین دلیل بسته میشه و منتقل میشه به http://www.noandishaan.com/forums/thread96534-6.html#post1038119 2 لینک به دیدگاه
iut 26 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۱ تبریک به خودم عمران - سازه دریایی کوچ از iut به ut 5 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۱ حمیییییدددددددد منم شام میخواممممممممممممممممممممممممممممممممممم:w000: از سعید بگیر بمن چه حمیییییدددددددد منم شام میخوامممممممممممممممممممم ممممممممممممممم مرض تو دیگه چی میگی مچ هم شیرینی بده از اینم باید شام بگیریا ایشالله همون چهار تا شیویدی که روسرتونه بریزه دو ترمم مشروط بشید پایان نامه تونم 2 سال طول بکشه دکترا هم نتونید بگیرید کارم گیرتون نیاد زنم بهتون ندن مرسی از این همه دعای خیر مگه شمام همدان قبول شدین نه سوءتفاوت شد براتون به هرحال که باید شیرینی بدیدیروزود داره سوختو سوز نداره دینیه به گردنت:spiteful: هرچه زودتر بهتر انقد از این دینا دوس دارم به گردنم باشه خیلی خوشحال شدم از قبولی دوستان به همتون تبریک میگم و امیدوارم همیشه موفق باشید ممنون به به به...عجب خرخونایی تبریک میگم حمید سی اف دی... انشالا که همیشه موفق باشین مرسی مرسی ما آهو خون هستیم 4 لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۱ انقد از این دینا دوس دارم به گردنم باشه نه ببین میخوای بری ارشد بخونی تازه قبول شدی اینجوری دین به گردنت باشه گردنت سنگین میشه نمیتونی سرتو بالا نگه داری ببینی استاد چی مینویسه به نفعته شاممون رو زودتر بدی 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۱ مبارکککککککککککککککککککککککککککککک تبریک میگمممممممممممممممم:hapydancsmil::w71: 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۱ من بالاخره با این سرعت ماشاللهی موفق شدم پست بدم بچه ها تبریکات فراوان منم پذیرا باشید...تهرانیاش یه درصد هم فک نکنید میتونید از زیر شام و نهارش در برید ها موفق باشین همیشه 4 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۱ حمید با تو بودن ها یه درصدم فک نکن.باید بدی شامو 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۱ حمید با تو بودن هایه درصدم فک نکن.باید بدی شامو شما بیا شمال ؛ شام بده؛اکثر بچه ها اومدن شمال :gnugghender: لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۱ تبریک زیااااااااد به همهههه :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۱ شما بیا شمال ؛ شام بده؛اکثر بچه ها اومدن شمال :gnugghender: پس خوب شد گیلان درنیومد.همون بعدیش بوعلی درومد 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۱ من به همه ی دوستان قبول شده تبریک میگم. خبر خیلی خوب برام قبول شدن سارا gizmo -طراحی شهری دانشگاه شهید بهشتی بود به آرزوش رسید. و همچنین قبول شدن سمیرا saminta در طراحی شهری دانشگاه تهران. دوتا کاربری که واقعا حقشون بود در بالاترین سطح طراحی شهری درس بخونند. الان ما دیگه دوتا طراح شهری دیگه داریم که میتونیم کلی روشون حساب کنیم. با آرزوی موفقیت برای همه ی دوستان دیگر در سالهای بعد. 6 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۱ این مواقع منو جو کنکور دادن میگیره آخ چه کیفی میده اون لحظه ای که میری ببینی نتیجه کنکورت چیه 3 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۱ این مواقع منو جو کنکور دادن میگیره آخ چه کیفی میده اون لحظه ای که میری ببینی نتیجه کنکورت چیه چیو چه کیفی میده؟ سنجش رو رفرش کردم دیدم نتیجه ها رو زدن.زدم اطلاعات رو.اولش جرات نکردم کلیک کنم رو مشاهده نتیجه.180 درجه چرخیدم،لپ تاپ رو هم چرخوندم بعد پام گیر کرد به شارژرش خاموش شد جونم داشت میومد بالا تا ویندوز دوباره اومد بالا. 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ [h=2][/h] تبریک به همه دوستان ...:icon_gol: خسته نباشید برای تلاشی که کردین و نتیجه ش رو هم گرفتین یعنی میشه سال بعد من هم جزو قبولی ها باشم:girl_angel: (تا حالا که هیچی نخوندم یکی نیست بگه جای خیالبافی برو بشین درست رو بخون...) باز هم تبریک و به امید موفقیت روز افزون... 5 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ به همه دوستان تبريك ميگم. آدم خوشحال ميشه ميبينه جوانان مملكت پلههاي ترقي رو يكي يكي تي! ميكشن :lol: 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ بازم به همه تبریک می گم.... من یه نفر رو می شناسم و می خوام لو بدم...... و اون کسی نیست جز.....:gnugghender: هــــــــــــدا...from_hell سابق و unknown حال حاضر.... برنامه ریزی شهری مشهد قبول شده :w31: 8 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ ما هم قبول شديم هرچند ذوقمون كور شد 1 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ این مواقع منو جو کنکور دادن میگیره آخ چه کیفی میده اون لحظه ای که میری ببینی نتیجه کنکورت چیه من كه داشتم سكته ميكردم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده