MechJJ 11368 ارسال شده در 2 آذر، 2012 ععع ثبت نام اینترنتی شده؟ مرسی پسر. همدان خوش بگذرهههههه:hapydancsmil: هم اینترنتی داره ، هم حضوری دوتاش باید انجام بشه خواهش دختر ممنون.ما همه تلاشمون رو میکنیم که خوش بگذره 3
!Ell 4694 ارسال شده در 3 آذر، 2012 مام قبولیدیمالبته با ناکامی فراوان تبدیل انرژی خواجه نصیر به به به...عجب خرخونایی تبریک میگم حمید سی اف دی... انشالا که همیشه موفق باشین 3
آریودخت 43941 ارسال شده در 3 آذر، 2012 بالاخره جواب ارشد هم اومد.اونایی که قبول شدن خودشون با زبون خوش بیان شیرینی بدن :gnugghender: تا الان خبر قبولی Gizmo و SPEEDY رو شنیدیم. بقیه هم خودشون بیان بگن به همشونم تبریک میگم :hapydancsmil: محمدکار و کاسبی ما رو کساد نکن دوستان این تاپیک قبلا زده شده به همین دلیل بسته میشه و منتقل میشه به http://www.noandishaan.com/forums/thread96534-6.html#post1038119 2
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 3 آذر، 2012 حمیییییدددددددد منم شام میخواممممممممممممممممممممممممممممممممممم:w000: از سعید بگیر بمن چه حمیییییدددددددد منم شام میخوامممممممممممممممممممم ممممممممممممممم مرض تو دیگه چی میگی مچ هم شیرینی بده از اینم باید شام بگیریا ایشالله همون چهار تا شیویدی که روسرتونه بریزه دو ترمم مشروط بشید پایان نامه تونم 2 سال طول بکشه دکترا هم نتونید بگیرید کارم گیرتون نیاد زنم بهتون ندن مرسی از این همه دعای خیر مگه شمام همدان قبول شدین نه سوءتفاوت شد براتون به هرحال که باید شیرینی بدیدیروزود داره سوختو سوز نداره دینیه به گردنت:spiteful: هرچه زودتر بهتر انقد از این دینا دوس دارم به گردنم باشه خیلی خوشحال شدم از قبولی دوستان به همتون تبریک میگم و امیدوارم همیشه موفق باشید ممنون به به به...عجب خرخونایی تبریک میگم حمید سی اف دی... انشالا که همیشه موفق باشین مرسی مرسی ما آهو خون هستیم 4
kavirsky25 3694 ارسال شده در 3 آذر، 2012 انقد از این دینا دوس دارم به گردنم باشه نه ببین میخوای بری ارشد بخونی تازه قبول شدی اینجوری دین به گردنت باشه گردنت سنگین میشه نمیتونی سرتو بالا نگه داری ببینی استاد چی مینویسه به نفعته شاممون رو زودتر بدی 2
azarafrooz 14221 ارسال شده در 3 آذر، 2012 مبارکککککککککککککککککککککککککککککک تبریک میگمممممممممممممممم:hapydancsmil::w71: 3
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 3 آذر، 2012 من بالاخره با این سرعت ماشاللهی موفق شدم پست بدم بچه ها تبریکات فراوان منم پذیرا باشید...تهرانیاش یه درصد هم فک نکنید میتونید از زیر شام و نهارش در برید ها موفق باشین همیشه 4
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 3 آذر، 2012 حمید با تو بودن هایه درصدم فک نکن.باید بدی شامو شما بیا شمال ؛ شام بده؛اکثر بچه ها اومدن شمال :gnugghender:
MechJJ 11368 ارسال شده در 3 آذر، 2012 شما بیا شمال ؛ شام بده؛اکثر بچه ها اومدن شمال :gnugghender: پس خوب شد گیلان درنیومد.همون بعدیش بوعلی درومد 1
Neutron 60966 ارسال شده در 3 آذر، 2012 من به همه ی دوستان قبول شده تبریک میگم. خبر خیلی خوب برام قبول شدن سارا gizmo -طراحی شهری دانشگاه شهید بهشتی بود به آرزوش رسید. و همچنین قبول شدن سمیرا saminta در طراحی شهری دانشگاه تهران. دوتا کاربری که واقعا حقشون بود در بالاترین سطح طراحی شهری درس بخونند. الان ما دیگه دوتا طراح شهری دیگه داریم که میتونیم کلی روشون حساب کنیم. با آرزوی موفقیت برای همه ی دوستان دیگر در سالهای بعد. 6
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 3 آذر، 2012 این مواقع منو جو کنکور دادن میگیره آخ چه کیفی میده اون لحظه ای که میری ببینی نتیجه کنکورت چیه 3
MechJJ 11368 ارسال شده در 3 آذر، 2012 این مواقع منو جو کنکور دادن میگیره آخ چه کیفی میده اون لحظه ای که میری ببینی نتیجه کنکورت چیه چیو چه کیفی میده؟ سنجش رو رفرش کردم دیدم نتیجه ها رو زدن.زدم اطلاعات رو.اولش جرات نکردم کلیک کنم رو مشاهده نتیجه.180 درجه چرخیدم،لپ تاپ رو هم چرخوندم بعد پام گیر کرد به شارژرش خاموش شد جونم داشت میومد بالا تا ویندوز دوباره اومد بالا. 3
hasti1988 22046 ارسال شده در 6 آذر، 2012 [h=2][/h] تبریک به همه دوستان ...:icon_gol: خسته نباشید برای تلاشی که کردین و نتیجه ش رو هم گرفتین یعنی میشه سال بعد من هم جزو قبولی ها باشم:girl_angel: (تا حالا که هیچی نخوندم یکی نیست بگه جای خیالبافی برو بشین درست رو بخون...) باز هم تبریک و به امید موفقیت روز افزون... 5
O-N 10553 ارسال شده در 6 آذر، 2012 به همه دوستان تبريك ميگم. آدم خوشحال ميشه ميبينه جوانان مملكت پلههاي ترقي رو يكي يكي تي! ميكشن :lol: 5
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 6 آذر، 2012 بازم به همه تبریک می گم.... من یه نفر رو می شناسم و می خوام لو بدم...... و اون کسی نیست جز.....:gnugghender: هــــــــــــدا...from_hell سابق و unknown حال حاضر.... برنامه ریزی شهری مشهد قبول شده :w31: 8
Sh.92 3961 ارسال شده در 6 آذر، 2012 این مواقع منو جو کنکور دادن میگیره آخ چه کیفی میده اون لحظه ای که میری ببینی نتیجه کنکورت چیه من كه داشتم سكته ميكردم
ارسال های توصیه شده