Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ جایز نبودن نگاه به صورت زن سه وجه دارد. یکی نگاه به قصد لذت است که در مواجهه با تمام زنان صادق است و جایز نیست. دیگری نگاهی است که هر چند اندک و ناچیز احتمال می رود منجر به گناه شود که باز در مواجهه با تمام زنان صادق است و جایز نیست. اما سومی جایز نبودن نگاه به صورت زن مومنه است در هر شرایطی. این وجه از باب احترام به زن مومنه است. به همین خاطر نگاه بی لذت و بدون احتمال گناه به دیگر زنان مشکلی ندارد. «احترام، خاص زن مومنه است و نه دیگری.» آیت الله جاودان منبع:پارسینه 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ یکی از شرایطش هم اینه که نمیشه به صورت زن نگاه کن:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اونم زمانیه که از حموم میاد 1 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ این آخونده تازه کاره خیلی حالیش نیس یعنی اول سوال میکنن خانوم ببخشید شما مومنین؟ چن درصد؟ بعد با توجه به جواب خانومه احکام 1 تا 3 رو در موردشون اجرا میکنن 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ این آخونده تازه کاره خیلی حالیش نیس یعنی اول سوال میکنن خانوم ببخشید شما مومنین؟ چن درصد؟ بعد با توجه به جواب خانومه احکام 1 تا 3 رو در موردشون اجرا میکنن همچینم جوون نیستا!!!!!!!!!!!! مغزش زیادی پیر شده!!!!!!!!! لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ یکی از شرایطش هم اینه که نمیشه به صورت زن نگاه کن:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اونم زمانیه که از حموم میاد چراااااا؟؟؟ لینک به دیدگاه
Secret: 2286 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ منو روشن کنین اول آیا این تاپیک من باب خنده اس؟ یا روشن کردن یه نکته دینی؟ جایز نبودن نگاه به صورت زن سه وجه دارد.یکی نگاه به قصد لذت است که در مواجهه با تمام زنان صادق است و جایز نیست. دیگری نگاهی است که هر چند اندک و ناچیز احتمال می رود منجر به گناه شود که باز در مواجهه با تمام زنان صادق است و جایز نیست. اما سومی جایز نبودن نگاه به صورت زن مومنه است در هر شرایطی. این وجه از باب احترام به زن مومنه است. به همین خاطر نگاه بی لذت و بدون احتمال گناه به دیگر زنان مشکلی ندارد. «احترام، خاص زن مومنه است و نه دیگری.» آیت الله جاودان منبع:پارسینه 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ منو روشن کنین اول آیا این تاپیک من باب خنده اس؟ یا روشن کردن یه نکته دینی؟ روشن کردن این نکته ظریف دینی در قرن 21.... 1 لینک به دیدگاه
Secret: 2286 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ روشن کردن این نکته ظریف دینی در قرن 21.... شما دیگه چرا کاربر فعال ما سرمون نمیشه مراجعه بشه به تالار دین و مذهب پیرو تاپیک مشابهی که من داشتم و جابجا شد 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ شما دیگه چرا کاربر فعال ما سرمون نمیشه مراجعه بشه به تالار دین و مذهب پیرو تاپیک مشابهی که من داشتم و جابجا شد من که نمیخوام بحث حوزه علمیه راه بندازم!!! 1 لینک به دیدگاه
Secret: 2286 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ دیگه دیگه :icon_razz: من که نمیخوام بحث حوزه علمیه راه بندازم!!! لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ دیگه دیگه :icon_razz:نه ديگه!اصلا چرا بحث را منحرف ميكنى??!!!اصلا كسى نظر آپ تو ديت حاج آقارو خوند??!! لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ جدای از این تفسیر, نگاه کردن بی جهت به دخترا و زنا از سوی مردا ناپسنده! باور کنید این مسئله به این که شما معتقد باشی یا نه نداره! آدم لزومی نداره بی جهت رو کسی زوم کنه! هر چند این چیزی که این آقا می گن از نظرم خیلی اغراق آمیزه! لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ جدای از این تفسیر, نگاه کردن بی جهت به دخترا و زنا از سوی مردا ناپسنده! باور کنید این مسئله به این که شما معتقد باشی یا نه نداره!آدم لزومی نداره بی جهت رو کسی زوم کنه! هر چند این چیزی که این آقا می گن از نظرم خیلی اغراق آمیزه!0ممنون.نظر بسيار بجا و شايسته اى بود.خود من بعنوان يك دختر برام عذاب بزرگى هست تحمل نگاههاى بيمار برخى مردان و تمامى زنان از اين موضوع نفرت دارند. اما متاسفانه برخى مردان روى خودشون كنترل ندارند و شرايط فقط بر خانمها سخت ميشه و مانع حضور آزادانه زن در اجتماع ميشه.اين حرف احساسى نيست.خود من چندبار كه با كارگرها چند كلمه كارى حرف زدم اين موضوع برام 100%روشن شد كه چقدر با يك جامعه آزاد فكرى فاصله داريم! دلايلى هم داره:نبود فرهنگ و تحجر و تحت فشار و سختگیريهاى بيش از حد لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده