.FatiMa 36559 مالک ارسال شده در 7 آذر، 2012 یه فردا فرصت هستا:5c6ipag2mnshmsf5ju3 دو تا طرح داریم فقط :5c6ipag2mnshmsf5ju3 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 7 آذر، 2012 من که میفرستم، حالا موندم به لحظات دقیقه 90 نزدیک بشیم
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 8 آذر، 2012 یه حسی بهم میگه این سری این مدال مال من میشه: تا حاالا چند تا طرح فرستادن ؟
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 8 آذر، 2012 یه حسی بهم میگه این سری این مدال مال من میشه: تا حاالا چند تا طرح فرستادن ؟ :hapydancsmil: من مدالم رو به کسی نمیدم اگر تمدید بشه ماله خودمه
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 8 آذر، 2012 من مدالم رو به کسی نمیدم اگر تمدید بشه ماله خودمه خوبه که تمدید نشده هنوز ،بسه دیگه،زیاد این مدال رو داری، من عکاسیمو میدم بهت،تو طراحیتو بده به من
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 8 آذر، 2012 خوبه که تمدید نشده هنوز:hapydancsmil: ،بسه دیگه،زیاد این مدال رو داری، من عکاسیمو میدم بهت،تو طراحیتو بده به من تا 3 نشه بازی نشه هم عکاسی رو میخوام و هم طراح برتر ( اوه اوه چه زیاده خواه ) فاطیما جونم تا فردا شب تمدید کن 2
.FatiMa 36559 مالک ارسال شده در 8 آذر، 2012 تا 3 نشه بازی نشه هم عکاسی رو میخوام و هم طراح برتر ( اوه اوه چه زیاده خواه ) فاطیما جونم تا فردا شب تمدید کن تا فردا شب تمدیده شب تاپیکشو می زنم تا اون موقع وقت دارین 3
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 8 آذر، 2012 تا فردا شب تمدیدهشب تاپیکشو می زنم تا اون موقع وقت دارین باشه عزیزم مرسی :hapydancsmil: 2
سـارا 20071 ارسال شده در 8 آذر، 2012 طرحم داشت تکمیل می شد.حالم خوب نبود امروز ...مریض بودم...خوبه که تا فردا تمدید شد ایشاالله بهتر میشم تمومش می کنم 2
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 9 آذر، 2012 فاطیما جونم نمیشه با مداد باشه؟ آخه الان راندو کردم چون ماژیک هام خشک شده رنگ مناسب نداشتم و خیلی بد شد پاره اش کردم اگر میشه با مداد انجام بدم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 اگر هم نمیشه که هیچ 2
*Cloudy sky* 22513 ارسال شده در 9 آذر، 2012 فاطیما جونم نمیشه با مداد باشه؟ آخه الان راندو کردم چون ماژیک هام خشک شده رنگ مناسب نداشتم و خیلی بد شد پاره اش کردم اگر میشه با مداد انجام بدم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 اگر هم نمیشه که هیچ مینا جووونم تو هر جور دوست داری راندو کن تا اونجایی که من میدونم میشه ٫ آخه راندو الزاما با ماژیک نیست فاطیما جوووونم ببخشید فضولی کردم 1
.FatiMa 36559 مالک ارسال شده در 9 آذر، 2012 فاطیما جونم نمیشه با مداد باشه؟ آخه الان راندو کردم چون ماژیک هام خشک شده رنگ مناسب نداشتم و خیلی بد شد پاره اش کردم اگر میشه با مداد انجام بدم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 اگر هم نمیشه که هیچ چرا نشه عزیزم با هر تکنیکی که دوست داری می تونی راندو کنی عزیزم فقط هر کی می خواد کار بده تا ساعت 9 بفرسته که نظرسنجی رو بذارم 1
ارسال های توصیه شده