shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ بازم دلم میخواد شرکت کنم ... تا چی بشه 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ یه فردا فرصت هستا:5c6ipag2mnshmsf5ju3 دو تا طرح داریم فقط :5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ من که میفرستم، حالا موندم به لحظات دقیقه 90 نزدیک بشیم لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ ایهاالناس من مارکر ندارم همشون چشکیدن طرحشو زدما 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۱ امروز روز آخره :5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۱ منم فرستادم.:hapydancsmil: بچه ها به من رای بدین دیگه لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۱ تمدید نمیشه ؟ :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۱ یه حسی بهم میگه این سری این مدال مال من میشه: تا حاالا چند تا طرح فرستادن ؟ لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۱ یه حسی بهم میگه این سری این مدال مال من میشه: تا حاالا چند تا طرح فرستادن ؟ :hapydancsmil: من مدالم رو به کسی نمیدم اگر تمدید بشه ماله خودمه لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۱ من مدالم رو به کسی نمیدم اگر تمدید بشه ماله خودمه خوبه که تمدید نشده هنوز ،بسه دیگه،زیاد این مدال رو داری، من عکاسیمو میدم بهت،تو طراحیتو بده به من لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۱ خوبه که تمدید نشده هنوز:hapydancsmil: ،بسه دیگه،زیاد این مدال رو داری، من عکاسیمو میدم بهت،تو طراحیتو بده به من تا 3 نشه بازی نشه هم عکاسی رو میخوام و هم طراح برتر ( اوه اوه چه زیاده خواه ) فاطیما جونم تا فردا شب تمدید کن 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۱ تا 3 نشه بازی نشه هم عکاسی رو میخوام و هم طراح برتر ( اوه اوه چه زیاده خواه ) فاطیما جونم تا فردا شب تمدید کن تا فردا شب تمدیده شب تاپیکشو می زنم تا اون موقع وقت دارین 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۱ تا فردا شب تمدیدهشب تاپیکشو می زنم تا اون موقع وقت دارین باشه عزیزم مرسی :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۱ طرحم داشت تکمیل می شد.حالم خوب نبود امروز ...مریض بودم...خوبه که تا فردا تمدید شد ایشاالله بهتر میشم تمومش می کنم 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۱ فاطیما جونم نمیشه با مداد باشه؟ آخه الان راندو کردم چون ماژیک هام خشک شده رنگ مناسب نداشتم و خیلی بد شد پاره اش کردم اگر میشه با مداد انجام بدم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 اگر هم نمیشه که هیچ 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۱ فاطیما جونم نمیشه با مداد باشه؟ آخه الان راندو کردم چون ماژیک هام خشک شده رنگ مناسب نداشتم و خیلی بد شد پاره اش کردم اگر میشه با مداد انجام بدم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 اگر هم نمیشه که هیچ مینا جووونم تو هر جور دوست داری راندو کن تا اونجایی که من میدونم میشه ٫ آخه راندو الزاما با ماژیک نیست فاطیما جوووونم ببخشید فضولی کردم 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۱ فاطیما جونم نمیشه با مداد باشه؟ آخه الان راندو کردم چون ماژیک هام خشک شده رنگ مناسب نداشتم و خیلی بد شد پاره اش کردم اگر میشه با مداد انجام بدم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 اگر هم نمیشه که هیچ چرا نشه عزیزم با هر تکنیکی که دوست داری می تونی راندو کنی عزیزم فقط هر کی می خواد کار بده تا ساعت 9 بفرسته که نظرسنجی رو بذارم 1 لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۱ زود باش نظرسنجی رو بذار دیگه من مدالو میخوام:cryingf: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده