.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ بازم سلام مسابقه بازاره امروز سری چهارم از سری مسابقات راندو رو می خوایم شروع کنیم یه طرح خام می ذارم هر کسی با هر سلیقه ای که دوست داره راندو کنه و کارش رو برام خصوصی بزنه تا شنبه هفته بعد وقت دارین کاراتونو برام بفرستین اینم از طرح: منتظر کارای قشنگتون هستم موفق باشید 17 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ اگر فرصت کردم حتما شرکت میکنم 8 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ با اینکه راندوم خوب نیست و ماژیکام ته کشیده،اما برای روحیه دادن به دوستان و به دست آوردن مقام آخر، میشرکتم :gnugghender: لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ این طرح چقدر طولانیهههههههههههه ...تموم نمی شه هرچی نگاش می کنی کلا دریغ از یک عدد مارکر زنده!! راستی قرار بود مسابقات یکی درمیون برگزار بشه که.یکی راندو ، یکی عکاسی .همزمان دو تا مسابقه هست، بعدش تا یک ماه خبری نیست.! ولی اگه یک یکی برگزار بشه، تالار فعال می مونه . از سری بعد اگه اینجوری به به نظرم بهتره :5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ این طرح چقدر طولانیهههههههههههه ...تموم نمی شه هرچی نگاش می کنی کلا دریغ از یک عدد مارکر زنده!! راستی قرار بود مسابقات یکی درمیون برگزار بشه که.یکی راندو ، یکی عکاسی .همزمان دو تا مسابقه هست، بعدش تا یک ماه خبری نیست.! ولی اگه یک یکی برگزار بشه، تالار فعال می مونه . از سری بعد اگه اینجوری به به نظرم بهتره :5c6ipag2mnshmsf5ju3 نه قرار بود که هر دو هفته یه بار عکاسی باشه اول و 15 هر ماه هر یک ماه یه بار هم راندو باشه اول یا 15 هر ماه خلاصه که در یه مورد جفتش با هم میوفته 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ نه قرار بود که هر دو هفته یه بار عکاسی باشه اول و 15 هر ماههر یک ماه یه بار هم راندو باشه اول یا 15 هر ماه خلاصه که در یه مورد جفتش با هم میوفته به نظرم دو تایی با هم نیفتن خیلی بهتره...بازم این نظر منه.چون می گم تک تک باشن یه مسابقه تموم بشه بعدی چند روز بعدش شروع بشه...بازم هرجور خودت صلاح میدونی 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ به نظرم دو تایی با هم نیفتن خیلی بهتره...بازم این نظر منه.چون می گم تک تک باشن یه مسابقه تموم بشه بعدی چند روز بعدش شروع بشه...بازم هرجور خودت صلاح میدونی آخه خیلی ارتباطی با هم ندارن عکاسی که چیزی نیست ولی بازم روش فکر می کنیم ببینیم نظر بچه ها چیه 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ این طرح چقدر طولانیهههههههههههه ...تموم نمی شه هرچی نگاش می کنی بفرمیو؛ کوتاهش شد لینک به دیدگاه
nice-arch 469 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ یهنی اعصاب میخواد اسکیس زدن این 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ یهنی اعصاب میخواد اسکیس زدن این به این خوشگلی 2 لینک به دیدگاه
gordia 969 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ حتمن میشرکتم :hapydancsmil::hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ من اصولا از تکرار بدم میاد اینم هی پنجره و تراسش تکرار می شه اگه من یک طبقه بکشم دعوام میکنین؟ 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ من اصولا از تکرار بدم میاد اینم هی پنجره و تراسش تکرار می شه اگه من یک طبقه بکشم دعوام میکنین؟ نه مشکلی نیست 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۱ راندو هم طبق معمول همه روز آخر می دن! لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ منم سعی میکنم شرکت کنم شاید ایندفعه فرجی شد و ما اول شدیم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده