.FatiMa 36559 ارسال شده در 1 آذر، 2012 بازم سلام مسابقه بازاره امروز سری چهارم از سری مسابقات راندو رو می خوایم شروع کنیم یه طرح خام می ذارم هر کسی با هر سلیقه ای که دوست داره راندو کنه و کارش رو برام خصوصی بزنه تا شنبه هفته بعد وقت دارین کاراتونو برام بفرستین اینم از طرح: منتظر کارای قشنگتون هستم موفق باشید 17
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 1 آذر، 2012 با اینکه راندوم خوب نیست و ماژیکام ته کشیده،اما برای روحیه دادن به دوستان و به دست آوردن مقام آخر، میشرکتم :gnugghender:
سـارا 20071 ارسال شده در 2 آذر، 2012 این طرح چقدر طولانیهههههههههههه ...تموم نمی شه هرچی نگاش می کنی کلا دریغ از یک عدد مارکر زنده!! راستی قرار بود مسابقات یکی درمیون برگزار بشه که.یکی راندو ، یکی عکاسی .همزمان دو تا مسابقه هست، بعدش تا یک ماه خبری نیست.! ولی اگه یک یکی برگزار بشه، تالار فعال می مونه . از سری بعد اگه اینجوری به به نظرم بهتره :5c6ipag2mnshmsf5ju3 4
.FatiMa 36559 مالک ارسال شده در 2 آذر، 2012 این طرح چقدر طولانیهههههههههههه ...تموم نمی شه هرچی نگاش می کنی کلا دریغ از یک عدد مارکر زنده!! راستی قرار بود مسابقات یکی درمیون برگزار بشه که.یکی راندو ، یکی عکاسی .همزمان دو تا مسابقه هست، بعدش تا یک ماه خبری نیست.! ولی اگه یک یکی برگزار بشه، تالار فعال می مونه . از سری بعد اگه اینجوری به به نظرم بهتره :5c6ipag2mnshmsf5ju3 نه قرار بود که هر دو هفته یه بار عکاسی باشه اول و 15 هر ماه هر یک ماه یه بار هم راندو باشه اول یا 15 هر ماه خلاصه که در یه مورد جفتش با هم میوفته 2
سـارا 20071 ارسال شده در 2 آذر، 2012 نه قرار بود که هر دو هفته یه بار عکاسی باشه اول و 15 هر ماههر یک ماه یه بار هم راندو باشه اول یا 15 هر ماه خلاصه که در یه مورد جفتش با هم میوفته به نظرم دو تایی با هم نیفتن خیلی بهتره...بازم این نظر منه.چون می گم تک تک باشن یه مسابقه تموم بشه بعدی چند روز بعدش شروع بشه...بازم هرجور خودت صلاح میدونی 2
.FatiMa 36559 مالک ارسال شده در 2 آذر، 2012 به نظرم دو تایی با هم نیفتن خیلی بهتره...بازم این نظر منه.چون می گم تک تک باشن یه مسابقه تموم بشه بعدی چند روز بعدش شروع بشه...بازم هرجور خودت صلاح میدونی آخه خیلی ارتباطی با هم ندارن عکاسی که چیزی نیست ولی بازم روش فکر می کنیم ببینیم نظر بچه ها چیه 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 2 آذر، 2012 این طرح چقدر طولانیهههههههههههه ...تموم نمی شه هرچی نگاش می کنی بفرمیو؛ کوتاهش شد
سـارا 20071 ارسال شده در 2 آذر، 2012 من اصولا از تکرار بدم میاد اینم هی پنجره و تراسش تکرار می شه اگه من یک طبقه بکشم دعوام میکنین؟ 2
.FatiMa 36559 مالک ارسال شده در 2 آذر، 2012 من اصولا از تکرار بدم میاد اینم هی پنجره و تراسش تکرار می شه اگه من یک طبقه بکشم دعوام میکنین؟ نه مشکلی نیست 2
ارسال های توصیه شده