.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۱ عزيزم به خودت اعتماد داشته باش ما پشتتيم واقعا پشتمین؟ من دیگه اعتماد به نفسم فول شد مدال برا خودمه:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۱ چه باحال همه لحظه آخر می فرستن 16 تا عکس شده ایول یه خورده هم واسه راندو فعالیت می کردین خو:دی 4 لینک به دیدگاه
nice-arch 469 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۱ چه باحال همه لحظه آخر می فرستن 16 تا عکس شده ایول یه خورده هم واسه راندو فعالیت می کردین خو:دی منم فرستادم اون اسکیسش حوصله ادمو سر میبره 3 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۱ منم فرستادم اون اسکیسش حوصله ادمو سر میبره راس میگه خب کاش میشد اونو پرینت میگرفتیم بعد راندوش میکردیم 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۱ چه باحال همه لحظه آخر می فرستن 16 تا عکس شده ایول یه خورده هم واسه راندو فعالیت می کردین خو:دی 16 تاااااااااا منم فرستادم اون اسکیسش حوصله ادمو سر میبره ولی میشد خیلی روش کار کرد راس میگه خب کاش میشد اونو پرینت میگرفتیم بعد راندوش میکردیم خب کاغذ یا مقواتو میزاشتی رو مونیتورت و طرح کلیشو در میاوردی ، بعد جزییاتشو میکشیدی ، البته من از اینکارا نمیکنما لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۱ خب کاغذ یا مقواتو میزاشتی رو مونیتورت و طرح کلیشو در میاوردی ، بعد جزییاتشو میکشیدی ، البته من از اینکارا نمیکنما بله مشخصه اونوقت کی حوصله ش میگیره راپیدیش کنه؟!!! اگه میذاشتین پرینت بگیریم فقط راندوش میکردیم دیگه راستی تاپیکی که قول داده بودی کو؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۱ منم فرستادم اون اسکیسش حوصله ادمو سر میبره بله مشخصهاونوقت کی حوصله ش میگیره راپیدیش کنه؟!!! اگه میذاشتین پرینت بگیریم فقط راندوش میکردیم دیگه راستی تاپیکی که قول داده بودی کو؟؟؟؟؟؟ دانشچوی معماری اینقد تنبل آبرومون رفت :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۱ چی شده پس این نظر سنجی...لطفا چندگانه باشه ممنون 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده