.Apameh 25173 ارسال شده در 8 آذر، 2012 عزيزم به خودت اعتماد داشته باش ما پشتتيم واقعا پشتمین؟ من دیگه اعتماد به نفسم فول شد مدال برا خودمه:gnugghender: 2
.FatiMa 36559 مالک ارسال شده در 8 آذر، 2012 چه باحال همه لحظه آخر می فرستن 16 تا عکس شده ایول یه خورده هم واسه راندو فعالیت می کردین خو:دی 4
nice-arch 469 ارسال شده در 8 آذر، 2012 چه باحال همه لحظه آخر می فرستن 16 تا عکس شده ایول یه خورده هم واسه راندو فعالیت می کردین خو:دی منم فرستادم اون اسکیسش حوصله ادمو سر میبره 3
honey memar 2377 ارسال شده در 8 آذر، 2012 منم فرستادم اون اسکیسش حوصله ادمو سر میبره راس میگه خب کاش میشد اونو پرینت میگرفتیم بعد راندوش میکردیم 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 8 آذر، 2012 چه باحال همه لحظه آخر می فرستن 16 تا عکس شده ایول یه خورده هم واسه راندو فعالیت می کردین خو:دی 16 تاااااااااا منم فرستادم اون اسکیسش حوصله ادمو سر میبره ولی میشد خیلی روش کار کرد راس میگه خب کاش میشد اونو پرینت میگرفتیم بعد راندوش میکردیم خب کاغذ یا مقواتو میزاشتی رو مونیتورت و طرح کلیشو در میاوردی ، بعد جزییاتشو میکشیدی ، البته من از اینکارا نمیکنما
honey memar 2377 ارسال شده در 8 آذر، 2012 خب کاغذ یا مقواتو میزاشتی رو مونیتورت و طرح کلیشو در میاوردی ، بعد جزییاتشو میکشیدی ، البته من از اینکارا نمیکنما بله مشخصه اونوقت کی حوصله ش میگیره راپیدیش کنه؟!!! اگه میذاشتین پرینت بگیریم فقط راندوش میکردیم دیگه راستی تاپیکی که قول داده بودی کو؟؟؟؟؟؟ 3
.FatiMa 36559 مالک ارسال شده در 8 آذر، 2012 منم فرستادم اون اسکیسش حوصله ادمو سر میبره بله مشخصهاونوقت کی حوصله ش میگیره راپیدیش کنه؟!!! اگه میذاشتین پرینت بگیریم فقط راندوش میکردیم دیگه راستی تاپیکی که قول داده بودی کو؟؟؟؟؟؟ دانشچوی معماری اینقد تنبل آبرومون رفت :icon_pf (34): 4
ارسال های توصیه شده