pesare baba 2250 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ دانشمندان ژاپني ميگويند از تكنولوژي برش ذرات در توليد يك كاسه اليافي بسيار كوچك كه تنها به وسيله ميكروسكوپ قابل مشاهده است، استفاده كردهاند. به گزارش سرويس «علمي» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ماسايوكي ناسائو، استاد مهندسي مكانيك دانشگاه توكيو و دانشجويانش مادهاي از جنس كربن را در ساخت يك كاسه حاوي رشته به قطر يك 25 هزارم اينچ با هدف گسترش تكنولوژي نانوتيوب به كار برده اند. نانولولهها قطعات لولهاي شكلي از جنس كربن هستند كه قطر آنها حدود يك ده هزارم ضخامت تار موي انسان است. نانولولههاي كربني به دليل داشتن ويژگيهاي فيزيكي خاص به منظور كاربردهاي بيشتر در الكترونيك و پزشكي مورد بررسي قرار گرفتهاند. اين تارهاي بسيار نازك و ميكروسكوپي از فولاد مقاومترند. ناكائو همچنين ميگويد: آنها توانستهاند اين كاسه رامن يا ظرف خوراك مخصوص ژاپنيها را با زحمت بسيار از رشتههاي نانولوله بسازند. كاسه رامن شامل رشتههاي ميكروسكوپي به طول دو 12 هزار و پانصدم اينچ و صخامت يك 25 ميليونيم اينچ است. ناكائو معتقد است اين كوچك ترين كاسه رامن در جهان با رشتههاي نانوست كه البته قابل خوردن نيست! به گفته وي، سختترين قسمت در اين دستاورد جالب و سرگرم كننده، نگهداشتن رشتهها در كاسه بوده است. 3 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ عکس نداره؟کنجکاو شدم ببینم چه شکلیه لینک به دیدگاه
pesare baba 2250 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ عکس نداره؟کنجکاو شدم ببینم چه شکلیه با عرض شرمندگی خیلی سرچ کردم ولی متاسفانه موجود نبود 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده