Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 30 آبان، 2012 دفترچه سوالات آزمون نظام مهندسی ساختمان رشته طراحی معماری سال های 87 تا 90 رو از لینکای زیر می تونید دانلود کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9
Mahsa.Gha 6571 ارسال شده در 1 آذر، 2012 خیلی خیلی ممنووووووووووووون!!! اینجا میشه یه کاری کرد؟ از دوستان توی همین زمینه کمک خواست و خودمون یه آزمون طراحی به صورت مجازی برگزار کنیم! البته برم با مدیران درمیون بذارم.نهههه؟؟؟ 1
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 1 آذر، 2012 آزمون آنلاین میشه گذاشت. ولی طراحی خود آزمون سخته 2
Mahsa.Gha 6571 ارسال شده در 1 آذر، 2012 خب از دوستانی که در دوره های قبلی شرکت کردن استفاده کنیم. با این نمونه سوالاتی هم که شما گذاشتید با نحوه سوالات آشنا میشیم. فقط زمان کمه! 20 روز فرصته . من آشنایی چندانی با دوستان ندارم. شما که ارشد هستین اینجا کمکم کنید ممنون میشم. چون اینطوری با برگزاری یه امتحان میتونیم سر مباحثش هم بحث کنیم. و این میتونه باعث بشه یه تاپیک مرجع درست کنیم واسه آینده بچه ها خوبه. 1
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 1 آذر، 2012 خب از دوستانی که در دوره های قبلی شرکت کردن استفاده کنیم.با این نمونه سوالاتی هم که شما گذاشتید با نحوه سوالات آشنا میشیم. فقط زمان کمه! 20 روز فرصته . من آشنایی چندانی با دوستان ندارم. شما که ارشد هستین اینجا کمکم کنید ممنون میشم. چون اینطوری با برگزاری یه امتحان میتونیم سر مباحثش هم بحث کنیم. و این میتونه باعث بشه یه تاپیک مرجع درست کنیم واسه آینده بچه ها خوبه. راستش فاطیما و ونوس فکر کنم بهتر بچه های معماری رو بشناسن و بتونن از این نظر کمک کنن. اما همونطور که گفتین زمان کمه و اگه قراره باشه، باید زودتر انجام بشه. اگه بشه کار خوبیه. 1
mehdi2959 11 ارسال شده در 27 دی، 2012 با سلام مهندس جان اگر سوالات نظارت رو هم دارید برام ارسال کنید.yalabadim@yahoo.com
ارسال های توصیه شده