Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ دفترچه سوالات آزمون نظام مهندسی ساختمان رشته طراحی معماری سال های 87 تا 90 رو از لینکای زیر می تونید دانلود کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ خیلی خیلی ممنووووووووووووون!!! اینجا میشه یه کاری کرد؟ از دوستان توی همین زمینه کمک خواست و خودمون یه آزمون طراحی به صورت مجازی برگزار کنیم! البته برم با مدیران درمیون بذارم.نهههه؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ آزمون آنلاین میشه گذاشت. ولی طراحی خود آزمون سخته 2 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ خب از دوستانی که در دوره های قبلی شرکت کردن استفاده کنیم. با این نمونه سوالاتی هم که شما گذاشتید با نحوه سوالات آشنا میشیم. فقط زمان کمه! 20 روز فرصته . من آشنایی چندانی با دوستان ندارم. شما که ارشد هستین اینجا کمکم کنید ممنون میشم. چون اینطوری با برگزاری یه امتحان میتونیم سر مباحثش هم بحث کنیم. و این میتونه باعث بشه یه تاپیک مرجع درست کنیم واسه آینده بچه ها خوبه. 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ خب از دوستانی که در دوره های قبلی شرکت کردن استفاده کنیم.با این نمونه سوالاتی هم که شما گذاشتید با نحوه سوالات آشنا میشیم. فقط زمان کمه! 20 روز فرصته . من آشنایی چندانی با دوستان ندارم. شما که ارشد هستین اینجا کمکم کنید ممنون میشم. چون اینطوری با برگزاری یه امتحان میتونیم سر مباحثش هم بحث کنیم. و این میتونه باعث بشه یه تاپیک مرجع درست کنیم واسه آینده بچه ها خوبه. راستش فاطیما و ونوس فکر کنم بهتر بچه های معماری رو بشناسن و بتونن از این نظر کمک کنن. اما همونطور که گفتین زمان کمه و اگه قراره باشه، باید زودتر انجام بشه. اگه بشه کار خوبیه. 1 لینک به دیدگاه
mehdi2959 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۱ با سلام مهندس جان اگر سوالات نظارت رو هم دارید برام ارسال کنید.yalabadim@yahoo.com لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده