رفتن به مطلب

ترشی کلم قرمز


ارسال های توصیه شده

مواد لازم:

کلم‌ قرمز: یک عدد

نمک: سه قاشق غذاخوری

سرکه سفید: به میزان لازم

 

طرز تهیه:

* کلم‌ قرمز را در اندازه‌های دلخواه خرد کرده و در آبکش می‌ریزیم.

* نمک را روی کلم‌ها پاشیده و آنها را کمی هم می‌زنیم تا نمک‌ها حل شوند و مواد را به مدت یک ساعت به همین صورت می‌گذاریم بماند.

*سپس کلم‌ها را آبکشی کرده، کمی که آب آن رفت در ظرف موردنظر ریخته و روی آن را با سرکه پر می‌کنیم.

* این ترشی را می‌توان در کنار غذاهای گوشتی سرو کرد یا سرکه آن را که بسیار خوشرنگ است با مایونز ترکیب کرده و از آن برای تهیه سالاد استفاده کنیم

* برای این که ترشی زیاد سرکه را از بین ببریم بهتر است دو قاشق شکر به مایونز اضافه کنیم.

 

 

red_cabbage.jpg

  • Like 4
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...