رفتن به مطلب

راه طولانی اختلاف نسل ها، از پدرسالار تا امروز ....

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 85
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

عرض کنم خدمتتون اگر فقط کمی چشاتون رو باز کنید میبینید که من دخترم.انقدر تشخیصش سخت بود؟:whistle:

بله این مملکت ارث بابامه.به کسی هم ربطی نداره.درضمن احساسات و غرایض آقایون نشونه ی وحشی بودنشون نیست.اگر تنها اندکی سواد داشته باشید باید بدونید این یک حس کاملا طبیعی و برای بقاست.به لطف بعضی دوستان این حس داره به جاهای دیگه کشیده میشه...

یه چیز دیگه...آره مسلمونم و بهش افتخار میکنم.دنیا هم مال ماست تا چشم کسایی که نمیتونن این حقیقتو ببینن درآد.

• Like 1
لینک به دیدگاه
:ws3:شما فرهنگ غرب مغزت و پوک کرده :vahidrk:باز آرمانی در نظر میگیری :banel_smiley_4:وضعیت الان و ببین که اگه بیخیال باشی میشی نمیشه چرا؟چون تو میای میگی من انسانم دوست دارم با دامن آزاد بچرخم چرخش تو باعث میشه ....ولش کن تو بچرخ میبینم شوهرت رو بالاخره:w02:

من هیچ مشکلی نه با حجاب دارم نه پوشش حرف من اینه که نسل من بیغه:ws3:

فرهنگ غرب؟!؟ اره نیست من اونجا زندگی میکنم!! :ws47: ارمانی کجا بود اخه؟! هرچی تو ذهن تو قابل گنجایش نباشه میشه ارمانی؟! من هیچ چیزی جز قانون زورکی مملکتم نمیتونه مجبورم کنه چی کار کنم...خودم که میدونم شعورم در چه حده! اگه به مردی اجازه دخالت بدم یعنی به شعور خودم توهین کردم ...یعنی اجازه دادم منو ضعیف فرض کنن و نیازمند حفاظت! من نیازی به حفاظت ندارم برادر من :w02:

آقا ماشالله دوست داری :w02:

آدم باید اجتماعی باشه بالاخره:ws37:

ماشالله از اجتماعی گذروندی شما! در هرحال بهتره اینقدر نظرات شخصیت که بر اساس تجربه شخصی خودت حاصل شده اینقدر مطمئن و محکم بسط ندی :w16:

با چه دخترایی هم در ارتباط بوده که آبروی هر چی دختر برده بودن :w58:

دقیقا :ws37:

لینک به دیدگاه
سلام

اولا تشکر از اینکه موضوعی به این خوبی رو پیش کشیدید.

اول باید به همه ی دوستای عزیزم که انگار بعضی ها یادشون رفته یادآوری کنم مملکتی که ما داریم توش زندگی میکنیم مملکته اسلامیه.چه من و شما قبول داشته باشیم چه نداشته باشیم موظفیم که به قانون مملکت احترام بذاریم و رعایتش کنیم.اگر مخالفید..بسلامت...بفرمایید همونجا که درکتون میکنن و بهتون آزادی میدن:whistle:

یه بچه ی دوساله هم وقتی چیزی رو که خیلی دوستش داره گوشه چپ بهش بندازی خودشو به آب و آتیش میزنه و پدرت رو درمیاره و عکس العمل نشون میده.درعجب به اصطلاح آقایون روشن فکر امروزیم که یا از یه بچه دوساله کمترن یا ناموس و بیخیال...:whistle:

این روزا موردهایی که تو خیابونا میبینیم واقعا مایه ننگن.نه تنها ننگ یه ایرانی بلکه ننگ بشره.

حتی ادیان دیگه هم اینطور پوشش های مضحک و این خودنمایی هارو قبول ندارن.اگر میگید نه یا ندید یا دلتون خوشه چهارتا فیلم خراب و احمقانه ست.

هرکسی برای خودش حدی از پوشش و حجاب رو داره قبول اما این دلیل نمیشه با برخی از پوشش ها (پوشش که چه عرض کنم.عریانی) آسایش و آرامش دیگران رو بهم بزنیم.من نمیفهمم چرا بعضی از دوستان من نمیخوان تفاوت های روحی و جسمی و جنسی خودشون با آقایون رو بفهمن.

عزیزم اگر شما دوست داری و به قولی عشقت میکشه هرطوری که دلت میخواد بیای تو خیابون در برابر پسری که تورو با اون وضع میبینه و از لحاظ جنسی تحریک میشه مسئولی.میتونی کاری براش انجام بدی؟؟؟؟؟؟؟؟

اون حس طبیعت اون مرده و تو باید اینو قبول کنی.اگر اون بخاطر تو...بخاطر عریانی تو برای دختر دیگه ای مزاحمت ایجاد کنه و یا بهش تجاوز کنه مقصر تویی.مسئوول تویی.

هرطور که دوست دارید باشید اما حق ندارید از دیگران سلب آسایش کنید.

کاش جای اینکه از گشت ارشادی ها که البته خودم هم برخوردشون رو قبول ندارم ایراد بگیرید یک کم منصفانه و با دید باز با خودتون فکر میکردید الان وضع این نبود.

آتروس عزیز همش به مردای مملکت مون خرده نگیریم.من یک زنم و من بهتون میگم تواین وضع اسفناک و ننگ آور کشورمون زن ها هم پابه پای مردها و شاید بیشتر مقصرن.

احمقانه ست که اسم عقده هامون رو آزادی نداشته بذاریم...

آزادی معنیش عریانی نیست...عریانی یعنی کوته فکری...یعنی من انقدر حقیرم که با عرضه ی بدنم میخوام خودی نشون بدم...آزادی یعنی تعالی روح و اندیشه...

کاش یه روزی معنیشو بفهمیم...

عرض کنم خدمتتون اگر فقط کمی چشاتون رو باز کنید میبینید که من دخترم.انقدر تشخیصش سخت بود؟:whistle:

بله این مملکت ارث بابامه.به کسی هم ربطی نداره.درضمن احساسات و غرایض آقایون نشونه ی وحشی بودنشون نیست.اگر تنها اندکی سواد داشته باشید باید بدونید این یک حس کاملا طبیعی و برای بقاست.به لطف بعضی دوستان این حس داره به جاهای دیگه کشیده میشه...

یه چیز دیگه...آره مسلمونم و بهش افتخار میکنم.دنیا هم مال ماست تا چشم کسایی که نمیتونن این حقیقتو ببینن درآد.

حتی ادیان دیگه هم اینطور پوشش های مضحک و این خودنمایی هارو قبول ندارن.اگر میگید نه یا ندید یا دلتون خوشه چهارتا فیلم خراب و احمقانه ست.

یه کم این جمله رو لطفا توضیح بدید، ادیان دیگه چی رو قبول ندارن ؟ با توجه به اطلاعاتتون یه سری مثال های ملموس هم مرحمت بفرمایید. مثلا اشاره کنید در دین مسیحیت نظر مارکوس، یوهانس یا لوکاس در این مورد اینجوریه !!

اون حس طبیعت اون مرده و تو باید اینو قبول کنی.

این حرفتون قشنگ نیست

با یه قبیله بربر به عنوان مرد طرف نیستید شما

هر چند به شما به عنوان یه دختر، جامعه چیزی در این مورد یاد نمی ده ! ولی حداقل انتظار میره از درس تنظیم خانواده یه چیزایی یاد گرفته باشید !

این یه رابطه و حس دو طرفه است، اینکه برای حفظ بقا یا خوشگذرونیه، تفاوتی تو اصل داستان به عنوان یه نیاز تو هر دو جنس زن و مرد نمی کنه.

به علاوه اگر منظورتون از تجاوز R*a*p*e هست، این موضوع همه جای دنیا مجازات داره. ارتباطی به ادیان الهی و غیر الهی هم نداره.

بله این مملکت ارث بابامه.به کسی هم ربطی نداره.

دنیا هم مال ماست تا چشم کسایی که نمیتونن این حقیقتو ببینن درآد

دیدگاه شما کاملا محترم

ولی اگر دارید موضوع رو از نقطه نظر خودتون به چالش می کشید، یه چیزی بنویسید که یا بشه بهش یه جوابی داد،

یا اینکه خیلی ساده بشه گفت بله، در این مورد حق با شماست، من معذرت می خوام !

موفق باشید

• Like 4
لینک به دیدگاه

واقعا دیگه دارین از حدش میگذرونید دوستی هاتون ارزونیه خودتون خجالت بکشید من اگه تاپیک یا حرفی زدم هیچ وقت به کسی توهین نکردم

روی حرفم فروغ خانم با شماست که میدونی من با کی هستم و رفتارم چه جوریه و شخصیت خارج از نتم چه آدمی هستم

اشالله از اجتماعی گذروندی شما! در هرحال بهتره اینقدر نظرات شخصیت که بر اساس تجربه شخصی خودت حاصل شده اینقدر مطمئن و محکم بسط ندی

:w16:

quote_icon.png نوشته اصلی توسط jonny depp viewpost-left.png

با چه دخترایی هم در ارتباط بوده که آبروی هر چی دختر برده بودن :w58:

دقیقا

این جملات از jonny depp به دل نمیگرم چون نه میدونه من تو این سایت با کی هستم و چه ارتباطی دارم و نه خارج از سایت منو دیده ولی فروغ تو که هم منو دیدی هم اونیو که باهاش هستم تو پیغام خصوصی هم یه بار بهت گفتم ولی مثل اینکه مشکلت چیز دیگه ایه

اصلا ربطی نداره سر هر بحث و تاپیک و پستی که من میدم بخوایین به کسی غیر از خود من حرفی یا توهینی کنید واقعا رفتارتون خجالت آوره

من در خواست دادم این تاپیک رو قفل کنن

دوستان دیگه همه من رو ببخشن اگر تاپیکی صحبتی داستانی پیش اومده سر این تاپیک، دیگه از من خبری نمیشنوید:a030:

دل به کینه نمیسپارم بدرود :icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه

اوا راسی یادم رف این آواتارت نشون میده خیلی مسلمونی:)) :-" چرا ب فکر چشم آقایون انجمن نیسی پسرم؟:w02:

سواد؟!!!!!!!!!!!! سواد قرعانی دیگه ؟ جیگر سواد و علم و مطاله, ی خورده اونورتر از قرعانه:w02: تا جایی ک اطلاع دارم غریزه جنسی در هر دو جنسیت ب مقدار فراوان یافت میشه و کلن بحثش خیلی فراتر از سواد شماس ظاهرا... و خیلی خیلی فراتر از فقط برای بقای نسل! :| میدونی آخه خیلی ها خودشونو انسان میدونن و احساساتشون رو فقط برای بقای نسل نمیدونن!!!

مال تو باشه عزیزم, ماله خوده خودت باشه, میبخشیم ب تو! :w02:

• Like 2
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...