رفتن به مطلب

راه طولانی اختلاف نسل ها، از پدرسالار تا امروز ....

ارسال های توصیه شده

عههههههههههه چقدر حرف میزنین؟!!! نتونستم بخونم حوصله م سر رفت!!!:banel_smiley_4:

نخوندم واسه همین متوجه نشدم کی به کیه؟!!:banel_smiley_4:

ولی اگه بحث غیرته! مردا از اول تاریخ بی غیرت بودن و هستن کاریشم نمیشه کرد!!!

چون مردانگی رو بلد نیستن! معنی غیرتم نفهمیدن هنوز!

فکر میکنن زنه نقاب بزاره دیگه به اینا میگن غیرتیییییییییی، مرردددددددددددد! جنمممممممممممم! جذبههههههههههههه............:banel_smiley_4:

تقریبا 99 درصد این مردام چون به خلوت میروند.....................:whistle:

حیا همون قدر که واسه زنه چند برابرش واسه مرده، قرار نیست که همش زن بپوشه مرد بنوشه!!!!!:vahidrk:

حیا فقطم پوشش نیست، رفتار مهمه خیلی هم مهمه! نگاهم مهمه بعضی از مردا نگاه هایی دارن که جلف ترین زنهارو هم میترسونه! ببخشید بی پرده میگم. ولی مررررردای با غیرت!!!! حس زنها قویه، حواستون باشه؛ درویش کن نگاهتو!:vahidrk:

مردی اونجاست که اگه زنی رو تنها بی وقت و بی پناه دیدی، حتی اگه فاحشه بود! خودتو حفظ کنی و حداقل از جانب تو احساس امنیت کنه!!!

اگه چپ و کثیف به زنی نگاه کنی شک نکن به ناموست اونجوری نگاه میکنن، شک نکن!

میخوای مرد باشی راهش یه چیز دیگست نه عقده ای کردن زن و بچت و اونوقت خودت ............:whistle:

میخواستم حرف نزنم هاااااااااااااا:ws3:

با تک تک دخترا ارتباط داشتی شما!؟ :w58: ماشالله! ماشالله :w02:

ولی اینو خوب اومد:ws3:

• Like 9
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 85
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

نه نبودم :ws37:

خوشبختانه تا الان کسی نتونسته بهم بگه کی برم بیرون و کی نرم و کی برگردم چنین اجازه ای به هیچ کسی ندادم حتی پدرم:ws37: به فنا هم نرفتم :ws37:

ایشالا یکی پیدا میشه که بهت بگه کی بری کی بیای.....:w02:پیدام نشه خودت باید رعایت کنی، اگر بر فرض پدرتون کاری نداره حتما شما رعایت میکنید رفت و آمدتون رو کنترل میکنید که صدا کسی در نیاد

و اگر همه رعایت کنن کسی گیری به کسی نمیده روی صحبت من با اون افرادیه که رفتاری غیر از رفتار معقول اجتماعی رو دارن و باید کسی باشه که گوش زد کنه نه اینکه بیخیال باشه

مثل همون کاری که دوست عزیزم هادی جان انجام میده خیلی دوستانه و به نوعی کنترل کننده

این همون غیریته که من دنبالش تو این تاپیک بودم که هادی عزیز به خوبی بهش اشاره کرد:icon_gol::icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
عههههههههههه چقدر حرف میزنین؟!!! نتونستم بخونم حوصله م سر رفت!!!:banel_smiley_4:

فکر میکنن زنه نقاب بزاره دیگه به اینا میگن غیرتیییییییییی، مرردددددددددددد! جنمممممممممممم! جذبههههههههههههه............:banel_smiley_4:

حیا همون قدر که واسه زنه چند برابرش واسه مرده، قرار نیست که همش زن بپوشه مرد بنوشه!!!!!:vahidrk:

حیا فقطم پوشش نیست، رفتار مهمه خیلی هم مهمه! نگاهم مهمه بعضی از مردا نگاه هایی دارن که جلف ترین زنهارو هم میترسونه! ببخشید بی پرده میگم. ولی مررررردای با غیرت!!!! حس زنها قویه، حواستون باشه؛ درویش کن نگاهتو!:vahidrk:

مردی اونجاست که اگه زنی رو تنها بی وقت و بی پناه دیدی، حتی اگه فاحشه بود! خودتو حفظ کنی و حداقل از جانب تو احساس امنیت کنه!!!

میخوای مرد باشی راهش یه چیز دیگست نه عقده ای کردن زن و بچت و اونوقت خودت ............:whistle:

مرد هر کاری دوست داره هرچی دلش میخواد میتونه بپوشه اصلا مرده که میتونه:w58::ws3: زن باید بشینه تو خونه بچه داری کنه غذا بپزه از شوهرش پذیرایی کنه و تکریم کنه بعضی اوقات با اجازه شوهرش میتونه رنگ آفتابم از پشت پنجره ببینه:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
23-4 سالمه،‌8 ساله تو نتم، 2 ساله تو این انجمنم و در همه این مدت سر این موضوع بحث بوده!‌ حوصله دارین بخدا :hanghead:

:ws3:همش نقش اطلاع رسانی دارم باید متوجه کنم این جمعیت از راه به در شده را:sigh::w02:

• Like 2
لینک به دیدگاه

آخه بحث نداره یه خانواده محدودن یه خانواده آزادن ... خلاصه هرکسی تو خانواده ای که بزرگ شده معمولا پذیرفتتش، اگر هم نپذیرفته باشه واسه خودش اصولی داره که با این بحثا عوض که نمیشه هیچ پایبند تر هم میشه، چه فایده ای داره آخه انقدر میکوبین تو سر و کله هم؟:ws38:

• Like 3
لینک به دیدگاه

هی میخوام به این تاپیک سر نزنم نمیشه...وقتی هم میام اعصابم خورد میشه...

اونوخت زنا از اول تاریخ چی بودن؟اونوخت شما از اول تاریخ حضور داشتی؟

آخه بحث نداره یه خانواده محدودن یه خانواده آزادن ... خلاصه هرکسی تو خانواده ای که بزرگ شده معمولا پذیرفتتش، اگر هم نپذیرفته باشه واسه خودش اصولی داره که با این بحثا عوض که نمیشه هیچ پایبند تر هم میشه، چه فایده ای داره آخه انقدر میکوبین تو سر و کله هم؟:ws38:

گل گفتی داداش....

همشم جمع میبندن...:whistles:

• Like 2
لینک به دیدگاه

نه داداش بحث اصلا به این سمت منحرف شده وگرنه داستان قرار بود سمت احترام به والدین و دور هم جمع شدن و حرمت های بین زن و مرد باشه نمیدونم کلا تاپیک ها و پستهای من جدیدا همش میره به این سمت باید یه تجدید نظری رو تاپیکام کنم که هیج جوره به سمت اختلافات بین زن و مرد کشیده نشه :ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
مرد هر کاری دوست داره هرچی دلش میخواد میتونه بپوشه اصلا مرده که میتونه:w58::ws3: زن باید بشینه تو خونه بچه داری کنه غذا بپزه از شوهرش پذیرایی کنه و تکریم کنه بعضی اوقات با اجازه شوهرش میتونه رنگ آفتابم از پشت پنجره ببینه:banel_smiley_4:

هی میخوام به این تاپیک سر نزنم نمیشه...وقتی هم میام اعصابم خورد میشه...

اونوخت زنا از اول تاریخ چی بودن؟اونوخت شما از اول تاریخ حضور داشتی؟

گل گفتی داداش....

همشم جمع میبندن...:whistles:

جمیعا .............. :banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه
نه داداش بحث اصلا به این سمت منحرف شده وگرنه داستان قرار بود سمت احترام به والدین و دور هم جمع شدن و حرمت های بین زن و مرد باشه نمیدونم کلا تاپیک ها و پستهای من جدیدا همش میره به این سمت باید یه تجدید نظری رو تاپیکام کنم که هیج جوره به سمت اختلافات بین زن و مرد کشیده نشه :ws3:

به تایپیکات ربطی نداره کلا قیافت مستعد زلزله ست! من وقتی میبینم تایپیکت دو هفته آپه میفهمم خبریه:banel_smiley_4: دوس ندارم بحثو هااااااا اونم این بحثای کلیشه ایو!!! ولی از رو بیکاری معمولا میام:banel_smiley_4:

فقطم پستای اول و آخرو میخونم:banel_smiley_4:

بهتره بجای این ننه من غریبم بازیا خودتو و فکرتو اصلاح کنی متحجر قرون وسطایی:whistles:

• Like 3
لینک به دیدگاه

واقعن چه خوبه ک دیگه اکثر مردا حد خودشونو میدونن و روانی نیستن مثل نقش پدر سالار! بلخره تا حدودی ی جور بیماری روانیه دیگه.. درمان هم داره البته.. :)

بعضی زن ها کلن دوس دارن افسار بشون ببندن بچروننشون...:) خب دوس دارن مشکلیم نیس, دوس دارن مثل ی شی در اختیار باشن و کنترل بشن :) مردایی هم هسن ک اینجورین و از کنترل شدن توسط ی زن لذت میبرن! خب خوبه ک درو تخته با هم جور بشن... ولی هرکس حریم شخصی خودشو داره و به کسی ربطی نداره بقیه چه جوری زندگی میکنن! :) چه اینجوری ک دوس دارن کنترل بشن چه خیلی مستقل و راحت و متعادل! ک هر کس ارزش خودشو بدونه و ب عقل خودش اعتماد داشته باشه و نخاد کسی واسش تصمیم بگیره..

از ی سنی ب بعد انسان باید مستقل باشه و هر کس ی جور میپسنده و مسلمن پوشش و رفت و آمد و رابطه ها و... ی حریم شخصیه .. تعریف حریم شخصی هم ک مشخصه ... ی نفر دوس داره بی حجاب باشه, ی نفر دوس داره چادر سرش کنه, ی نفر دوس داره تیشرت تنگ و جیغ بپوشه, ی نفر دوس داره پیرهنشو بندازه رو شلوارش و... و این اصلآ ب هیچ کس هیچ ربطی نداره! حتا خانواده اون فرد! حالا جنسیتش مرد باشه یا زن!

مادر و پدر جفتشون به زندگی فرزندشون تا ی زمان هر زمان تا ی حدی نظارت دارن و ی چیزه عادی و لازمه! برادر و خواهر هم نقش برادر و خواهری دارن و نه بیشتر!

عقل هیچ کس بر دیگری برای تصمیم های شخصی برتری نداره (این جدای از مشورت خاستن هست.. صرفن تصمیمی ک ی فرد دوس داره واسه زندگیش بگیره..) از نظر جنسیتی ک اگه بخاد تفکیک بشه ک دیگه ب شدت مضحکه و بحثی توش نیس اصلآ... :)

• Like 6
لینک به دیدگاه
23-4 سالمه،‌8 ساله تو نتم، 2 ساله تو این انجمنم و در همه این مدت سر این موضوع بحث بوده!‌ حوصله دارین بخدا :hanghead:
وای مامانم اینا:ws3:

حالا تو فک کن بحث سره نژاد پرستیه ب قومیتی توهین شده ببینم انقد واست وای مامانم ایناست بازم ?:w02:

• Like 5
لینک به دیدگاه

سلام

اولا تشکر از اینکه موضوعی به این خوبی رو پیش کشیدید.

اول باید به همه ی دوستای عزیزم که انگار بعضی ها یادشون رفته یادآوری کنم مملکتی که ما داریم توش زندگی میکنیم مملکته اسلامیه.چه من و شما قبول داشته باشیم چه نداشته باشیم موظفیم که به قانون مملکت احترام بذاریم و رعایتش کنیم.اگر مخالفید..بسلامت...بفرمایید همونجا که درکتون میکنن و بهتون آزادی میدن:whistle:

یه بچه ی دوساله هم وقتی چیزی رو که خیلی دوستش داره گوشه چپ بهش بندازی خودشو به آب و آتیش میزنه و پدرت رو درمیاره و عکس العمل نشون میده.درعجب به اصطلاح آقایون روشن فکر امروزیم که یا از یه بچه دوساله کمترن یا ناموس و بیخیال...:whistle:

این روزا موردهایی که تو خیابونا میبینیم واقعا مایه ننگن.نه تنها ننگ یه ایرانی بلکه ننگ بشره.

حتی ادیان دیگه هم اینطور پوشش های مضحک و این خودنمایی هارو قبول ندارن.اگر میگید نه یا ندید یا دلتون خوشه چهارتا فیلم خراب و احمقانه ست.

هرکسی برای خودش حدی از پوشش و حجاب رو داره قبول اما این دلیل نمیشه با برخی از پوشش ها (پوشش که چه عرض کنم.عریانی) آسایش و آرامش دیگران رو بهم بزنیم.من نمیفهمم چرا بعضی از دوستان من نمیخوان تفاوت های روحی و جسمی و جنسی خودشون با آقایون رو بفهمن.

عزیزم اگر شما دوست داری و به قولی عشقت میکشه هرطوری که دلت میخواد بیای تو خیابون در برابر پسری که تورو با اون وضع میبینه و از لحاظ جنسی تحریک میشه مسئولی.میتونی کاری براش انجام بدی؟؟؟؟؟؟؟؟

اون حس طبیعت اون مرده و تو باید اینو قبول کنی.اگر اون بخاطر تو...بخاطر عریانی تو برای دختر دیگه ای مزاحمت ایجاد کنه و یا بهش تجاوز کنه مقصر تویی.مسئوول تویی.

هرطور که دوست دارید باشید اما حق ندارید از دیگران سلب آسایش کنید.

کاش جای اینکه از گشت ارشادی ها که البته خودم هم برخوردشون رو قبول ندارم ایراد بگیرید یک کم منصفانه و با دید باز با خودتون فکر میکردید الان وضع این نبود.

آتروس عزیز همش به مردای مملکت مون خرده نگیریم.من یک زنم و من بهتون میگم تواین وضع اسفناک و ننگ آور کشورمون زن ها هم پابه پای مردها و شاید بیشتر مقصرن.

احمقانه ست که اسم عقده هامون رو آزادی نداشته بذاریم...

آزادی معنیش عریانی نیست...عریانی یعنی کوته فکری...یعنی من انقدر حقیرم که با عرضه ی بدنم میخوام خودی نشون بدم...آزادی یعنی تعالی روح و اندیشه...

کاش یه روزی معنیشو بفهمیم...

• Like 2
لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان

میدونین وقتی غیرت و حیا نباشه چی میشه؟ میشه داستانی که پریشب تو کوچمون اتفاق افتاد ،icon_pf%20(34).gif

2 تا مرد هیکلی اومدن (حدود 30 سال)و زنگ یکی از واحدای یه آپارتمان رو زدن و طرف اومد پایین (حدود 40 سال)؛ این دو نفر گرفتن اون آقا رو زدنش و میگفتن گوشیتو بده،

گوشیشو گرفتن و دیدن شماره خانوم یکیشون تو گوشیشه :whistle:

بهش میگن شماره زنم تو گوشیت چیکا میکنه، میگه آقا رضا من نمیدونم، شماره زنت چیه، چی میگی، حالا اون آقائه میگه تو که منو میگی نمیشناسی پس اسممو از کجا میدونی :ws3:(بد سوتی داد)

خلاصه زن این آقا هم اومد پایین و میگفت چه خبره و اینا ؛ که اون آقا گفت شوهرت 2 ساله با زن من ارتباط داره و من بعد 2 سال تازه فهمیدم!!!!!!!!!

2 ساله که زنم بدون بهونه میگه میخواد طلاقم بده و ...

از اونور هم اون خانومه میگفت میگم چرا شوهر منم 2 ساله میگه میخواد طلاقم بده؛2 ساله شبا دیر وقت میاد اونم مست ؛پس بگو!!!

چطور میشه که یک مرد زن دار با یک زن شوهر دار با هم ارتباط برقرار میکنند!!! وقتی حیا تو اون زن نباشه و غیرت تو این مرد دیگه!!!:banel_smiley_4:

تازه ؛اینقد مرده بی غیرت بود؛ دوید و فرار کرد و زن و بچشو با این همه آبروریزی تنها گذاشتicon_pf%20(34).gif

لینک به دیدگاه
سلام

اولا تشکر از اینکه موضوعی به این خوبی رو پیش کشیدید.

اول باید به همه ی دوستای عزیزم که انگار بعضی ها یادشون رفته یادآوری کنم مملکتی که ما داریم توش زندگی میکنیم مملکته اسلامیه.چه من و شما قبول داشته باشیم چه نداشته باشیم موظفیم که به قانون مملکت احترام بذاریم و رعایتش کنیم.اگر مخالفید..بسلامت...بفرمایید همونجا که درکتون میکنن و بهتون آزادی میدن:whistle:

یه بچه ی دوساله هم وقتی چیزی رو که خیلی دوستش داره گوشه چپ بهش بندازی خودشو به آب و آتیش میزنه و پدرت رو درمیاره و عکس العمل نشون میده.درعجب به اصطلاح آقایون روشن فکر امروزیم که یا از یه بچه دوساله کمترن یا ناموس و بیخیال...:whistle:

این روزا موردهایی که تو خیابونا میبینیم واقعا مایه ننگن.نه تنها ننگ یه ایرانی بلکه ننگ بشره.

حتی ادیان دیگه هم اینطور پوشش های مضحک و این خودنمایی هارو قبول ندارن.اگر میگید نه یا ندید یا دلتون خوشه چهارتا فیلم خراب و احمقانه ست.

هرکسی برای خودش حدی از پوشش و حجاب رو داره قبول اما این دلیل نمیشه با برخی از پوشش ها (پوشش که چه عرض کنم.عریانی) آسایش و آرامش دیگران رو بهم بزنیم.من نمیفهمم چرا بعضی از دوستان من نمیخوان تفاوت های روحی و جسمی و جنسی خودشون با آقایون رو بفهمن.

عزیزم اگر شما دوست داری و به قولی عشقت میکشه هرطوری که دلت میخواد بیای تو خیابون در برابر پسری که تورو با اون وضع میبینه و از لحاظ جنسی تحریک میشه مسئولی.میتونی کاری براش انجام بدی؟؟؟؟؟؟؟؟

اون حس طبیعت اون مرده و تو باید اینو قبول کنی.اگر اون بخاطر تو...بخاطر عریانی تو برای دختر دیگه ای مزاحمت ایجاد کنه و یا بهش تجاوز کنه مقصر تویی.مسئوول تویی.

هرطور که دوست دارید باشید اما حق ندارید از دیگران سلب آسایش کنید.

کاش جای اینکه از گشت ارشادی ها که البته خودم هم برخوردشون رو قبول ندارم ایراد بگیرید یک کم منصفانه و با دید باز با خودتون فکر میکردید الان وضع این نبود.

آتروس عزیز همش به مردای مملکت مون خرده نگیریم.من یک زنم و من بهتون میگم تواین وضع اسفناک و ننگ آور کشورمون زن ها هم پابه پای مردها و شاید بیشتر مقصرن.

احمقانه ست که اسم عقده هامون رو آزادی نداشته بذاریم...

آزادی معنیش عریانی نیست...عریانی یعنی کوته فکری...یعنی من انقدر حقیرم که با عرضه ی بدنم میخوام خودی نشون بدم...آزادی یعنی تعالی روح و اندیشه...

کاش یه روزی معنیشو بفهمیم...

اولن ک این مملکت ارث بابای محترمتون نیس ک به کسی بگین ب سلامت! بفرما عزیزم راحت باش بشین سره جات دور ور ندار!:w02:

دومن شما تابلوئه ک دختر نیسی زیاد تلاش نکن:w02:

سومن با این حرف :اون حس طبیعت اون مرده و تو باید اینو قبول کنی.اگر اون بخاطر تو...بخاطر عریانی تو برای دختر دیگه ای مزاحمت ایجاد کنه و یا بهش تجاوز کنه بلانسبته آقایون محترم, دارین رسما مردارو بدون کنترل روی خودشون و وحشی و بدبخت! خطاب میکنین!!!!!!!!!! این همه مرد تو دنیاس! داریم باهاشون زندگی میکنیم! این چه تصویریه میخاین ازین بیچاره ها نشون بدین!!!!!!!!!!!!!

شما با بدنت مشکلی داری؟ یا ب خودت شک داری؟ جسم فقط جسمه! اگه بعضی ها انقدر وحشی و عقده ایین ک با دیدن بدن ی زن بش حمله کنن!!!!!!!! پس بهتره ی باغ وحش براشون درس کنیم! نزاریم از دیگران سلب آسایش کنن و بزاریم بقیه ک میتونن مثل انسان زندگی کنن! :ws37:

راسی کی گف معنی آزادی عریانیه؟ :ws38:کسی اینجا همچین حرفی زد؟ :ws38: ذهنتون همیشه چرا این سمتی میچرخه؟ خیلی راجبش فک میکنین؟ :ws38:.:whistle:

• Like 5
لینک به دیدگاه
اولن ک این مملکت ارث بابای محترمتون نیس ک به کسی بگین ب سلامت! بفرما عزیزم راحت باش بشین سره جات دور ور ندار!:w02:

:whistle:

مسلمون هستن و جو گیر فکر می کنن دنیا برای ایناست :ws28:

• Like 2
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...