رفتن به مطلب

افزايش ضريب امنيت «ليزيك» با چسب چشم ابداعي محققان


ارسال های توصیه شده

» سرویس: علمي و فناوري - علمي

کد خبر: 91060804222

چهارشنبه ۸ شهریور ۱۳۹۱ - ۰۸:۴۱

 

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

محققان موفق به ابداع چسب جديدي براي فلپ قرنيه شده‌اند كه مي تواند به بهبود ايمني اعمال جراحي ليزر و اصلاح بينايي افراد كمك كند.

به گزارش سرويس علمي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در عمل ليزيك پس از برداشتن فلپ (ورقه نازك) قرنيه، ليزر كار بازسازي و اصلاح بينايي فرد را انجام داده و در انتها فلپ به جاي اول خود برگردانده مي‌شود.

اين شيوه اصلاح بينايي در اكثر موارد مؤثر است، اما وارد شدن ضربه به چشم مانند برخورد كيسه هواي خودرو يا توپ تنيس پيش از ترميم و بهبود محل برش مي‌تواند باعث باز شدن مجدد فلپ قرنيه شود.

باز شدن فلپ منجر به آلودگي داخل قرنيه مي‌شود و در موارد حاد بايد پيوند قرنيه انجام شود.

«استيسي ليتلچايلد» نويسنده ارشد تحقيق از دانشگاه كانزاس تأكيد مي كند: پيوند قرنيه يك روش سرپايي محسوب مي‌شود، اما بيمار پس از اين پيوند تا چند روز دچار درد و ضعف در بينايي است، به همين دليل بايد تمام اقدامات براي پيشگيري از انجام پيوند انجام شود.

محققان در اين مطالعه امكان استفاده از چسب مورد استفاده در اعمال جراحي آب مرواريد را مورد بررسي قرار داده و اميدوارند كه استفاده از اين چسب بتواند باعث كاهش خطرات مرتبط با عمل جراحي ليزر شده و نياز به عمل پيوند قرنيه در آينده را كاهش دهد.

اين چسب از فيبرينوژن و ريبوفلاوين كه يك پروتئين توليد شده در كبد و يك نوع ويتامين گروه B ‌است، ساخته شده و يك ماده غير سمي و زيست تخريب پذير محسوب مي‌شود.

آزمايش اين چسب بر روي فلپ قرنيه كوسه سگ ماهي و خرگوش با موفقيت آزمايش شده است و محققان معتقدند كه اين محصول از پتانسيل لازم براي پيوند با ديگر بافت هاي بدن با تركيب مولكولي و شيميايي مشابه با قرنيه برخوردار است.

نتايج اين تحقيق جديد در مجله Investigative Ophthalmology & Visual Science منتشر شده است.

  • Like 3
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...