mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ پر از یاد توام پر خاطره ...چشام هر شب از نبودت پره اگه قلب من واست میزنه اگه بی چشات دلم میشکنه خداحافظ تو با اینکه هنوزم میمیرم برات خداحافظ تو میسوزونتم آتیش خاطرات خداحافظ تو تا قلبم به تنهایی عادت کنه تا اشکم به چشمام خیانت کنه خداحافظ تو خداحافظ تو قرارمون نبود تنها بری تو قرارمون نبود بی تو بمونم قرارمون نبود فاصله باشه قرارمون نبود بی تو بخونم خداحافظ تو با اینکه هنوزم میمیرم برات خداحافظ تو میسوزونتم آتیش خاطرات خداحافظ تو تا قلبم به تنهایی عادت کنه تا اشکم به چشمام خیانت کنه 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ گاهی ، وقت خداحافظی از کسی خواسته یا ناخواسته میگیم : « مواظب خودت باش ! » مواظب خودت باش یعنی فکرم پیش توئه ! مواظب خودت باش یعنی برام مُهمی ! مواظب خودت باش یعنی نگرانتم ! ... مواظب خودت باش یعنی دوستت دارم ! مواظب خودت باش یعنی به خدا می سپارمت ! مواظب خودت باش یعنی از الان دلم واست تنگ شده! مواظب خودت باش یعنی... واقعاً مواظب خودت باش 2 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ گرچه فاصله ای بین ماست ، اما ما همیشه در کنار همیم. گرچه فاصله بین ماست ، اما ما همیشه به عشق هم زنده ایم. اگر از تو دور میشوم ، هیچگاه از تو خسته نمیشوم . اگر ما دور از هم خواهیم بود ، اما همیشه در قلب هم زنده خواهیم ، همیشه در کنار هم هستیم حتی نزدیکتر از دو عاشق که در آغوش همند. مدتی از تو دور خواهم بود ، اما به عشق تو لحظه هایم را سپری میکنم ، و همیشه میگویم که دوستت دارم و خواهم داشت . چند صباحی را منتظر بمان ، با کوله باری از محبت و عشق به سوی تو می آیم. اگر چه تو را نمیبینم ، اما تو ستاره ای درخشان شبهای منی. شبها به آسمان قلبم خیره میشوم و با تو درد دل میکنم. گرچه فاصله ای بین ماست ، اما ما در قلب همیم ، همیشه با هم و همیشه به یاد همیم. 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ سلام.... خداحافظ.... . . . هر روز تمرین می کنم... اما آخر..اندازه ی همین دو واژه هم مرا نگاه نمی کنی تا بگویم.... 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۳ از همان اول گفته بودم که بلد نیستم خداحافظی کنم اصلا ما چه به خداحافظی؟ آن هم از تو؟ نه... اینجا نشسته ام و فقط منتظرم تا دوباره سلامت کنم سلام... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده