.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ هِ دوست دارم یه تبلیغ بگیرم بزرگ واسه وسط انجمنبعد تبلیغ زیر پستارو چی کار میکنید یه کاری میخوام بدم دستتون تا چند وقت دیگه به همون تبلیغات بالای سایت بگید 100 باریکلا داستان از این قراره که هروز که بیایید تا رو بنرا کلید نکنید وارد سایت نمیشه بدین صورت که نام کاربری میدین پسوردم که میزنید بعد 4 تا اوکی میاد دونه دونه اونارو میزنید بعد وارد سایت میشید نظرتون چیه آواتارتو بلاک کردم 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ هِ دوست دارم یه تبلیغ بگیرم بزرگ واسه وسط انجمنبعد تبلیغ زیر پستارو چی کار میکنید یه کاری میخوام بدم دستتون تا چند وقت دیگه به همون تبلیغات بالای سایت بگید 100 باریکلا داستان از این قراره که هروز که بیایید تا رو بنرا کلید نکنید وارد سایت نمیشه بدین صورت که نام کاربری میدین پسوردم که میزنید بعد 4 تا اوکی میاد دونه دونه اونارو میزنید بعد وارد سایت میشید نظرتون چیه آتی یه سری تبلیغ بگیر بذاریم جا آواتار فروغ و سیندخت 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ اینا که تبلیغات کلیکی نیست که چه ورودیشون از سایت ما یکی باشه چه هزارتا قراردادبستن پولشم میدن خیلی خنگی ممل اتقاقا ورودی میگیرن از سایت ما اگه جواب نگیرن دیگه تمدید نمیکنن یعنی واقعا کشته مرده رفاقتاتونمدمتون گرم من خداییش هر سایتی میرم اول رو تبلیفاتش کلید میکنم بعد اینجا:icon_pf (34):؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ آتی یه سری تبلیغ بگیر بذاریم جا آواتار فروغ و سیندخت قراره بین بخشهام تبلیغ بزارم من حالا ااااا کار دارم حوری بشه مثل این سایتا که هی اسکرولو میچرخونی تا برسی تهش آخرشم هیچی نیساینحام اینقدر میچرخونن تا برسن به افراد حاضر در سایت 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ مهم نیست فوقش از دیدن کابرایی مثل من و سیندخت محروم میشین! در نهایت این شمایین که ضرر کردین 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ مهم نیست فوقش از دیدن کابرایی مثل من و سیندخت محروم میشین! در نهایت این شمایین که ضرر کردین الان ایشون شمایین؟ 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ الان ایشون شمایین؟ یه جوری سوال میکنه انگار منو ندیده :vahidrk: واقعا معلوم نیست من ایشونم؟! 3 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ خیلی خنگی ممل اتقاقا ورودی میگیرن از سایت ما اگه جواب نگیرن دیگه تمدید نمیکننیعنی واقعا کشته مرده رفاقتاتونمدمتون گرم من خداییش هر سایتی میرم اول رو تبلیفاتش کلید میکنم بعد اینجا:icon_pf (34):؟؟ خداییش من یکی تاحالا تو هیچکدومشون نرفتم به جز چشمه که جریانشو خودت میدونی با این سرعت داغون نت ... 4 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ سوء استفاده از قدرت تا چه حد؟ ظلم تا کی؟ ستم بیداد میکنه :( آه ای فروغ به کدامین گناه ما گیر اینا افتادیم؟ 8 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ رو لینک دانلود هرکی مرده و حرقش حرفه جون مادراتون کلید کنید 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ سوء استفاده از قدرت تا چه حد؟ظلم تا کی؟ ستم بیداد میکنه :( آه ای فروغ به کدامین گناه ما گیر اینا افتادیم؟ میبینی؟! :| دریغ از یه ذره قدرشناسی :| دریغ از یه ذره عدم سواستفاده از عنوان و مقام :| تا کی صبر اخه؟! :| مریم با یه انقلاب مخملی چطوری؟!؟ 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ آتروس یه جای خوب واسه تبلیغات گیر آوردم تشکر که میزنیم، کادر تشکر که باز میشه. وسط اون کادر تشکر خوراکه تبلیغه 7 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ یه جوری سوال میکنه انگار منو ندیده :vahidrk: واقعا معلوم نیست من ایشونم؟! چشات نیوفتاده تو تصویر نشناختمت 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ آتروس یه جای خوب واسه تبلیغات گیر آوردم تشکر که میزنیم، کادر تشکر که باز میشه. وسط اون کادر تشکر خوراکه تبلیغه مرگ واقعا...:| 2 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ میبینی؟! :| دریغ از یه ذره قدرشناسی :| دریغ از یه ذره عدم سواستفاده از عنوان و مقام :| تا کی صبر اخه؟! :| مریم با یه انقلاب مخملی چطوری؟!؟ پایم آتروس یه جای خوب واسه تبلیغات گیر آوردم تشکر که میزنیم، کادر تشکر که باز میشه. وسط اون کادر تشکر خوراکه تبلیغه من از اولشم میدونستم شوما اصلا مظلوم اینا نیستی. هی فریب افکار عمومی میکردی چشمون درآد تشکر هم نمیکنیم 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ چشات نیوفتاده تو تصویر نشناختمت ترسیدم چشمامو بذارم تو عکس بمونه!! 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ آتروس یه جای خوب واسه تبلیغات گیر آوردم تشکر که میزنیم، کادر تشکر که باز میشه. وسط اون کادر تشکر خوراکه تبلیغه ممد لای شکلکا هم خوب جائیه 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ آتروس چرا این جاها خالی مونده؟ :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ آتروس یه جای خوب واسه تبلیغات گیر آوردم تشکر که میزنیم، کادر تشکر که باز میشه. وسط اون کادر تشکر خوراکه تبلیغه :ws47: یه فکرِ دیگه....توو پروفِ بچه ها هَ...بین پیغامایی که میدن...یکی درمیون بزارید....اونجا هم جای خوبیه یا اوون بالای پروف ها که پیغامِ بالای پروفایل رو مینویسن بابا فضا رو هدر ندید..حیفه فروغ نزن :184::banel_smiley_52: 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ چه ایده های خلاقانه ای داده میشه 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده