.MohammadReza. 19850 مالک ارسال شده در 27 آبان، 2012 هِ دوست دارم یه تبلیغ بگیرم بزرگ واسه وسط انجمنبعد تبلیغ زیر پستارو چی کار میکنید یه کاری میخوام بدم دستتون تا چند وقت دیگه به همون تبلیغات بالای سایت بگید 100 باریکلا داستان از این قراره که هروز که بیایید تا رو بنرا کلید نکنید وارد سایت نمیشه بدین صورت که نام کاربری میدین پسوردم که میزنید بعد 4 تا اوکی میاد دونه دونه اونارو میزنید بعد وارد سایت میشید نظرتون چیه آواتارتو بلاک کردم 3
Neutron 60966 ارسال شده در 27 آبان، 2012 هِ دوست دارم یه تبلیغ بگیرم بزرگ واسه وسط انجمنبعد تبلیغ زیر پستارو چی کار میکنید یه کاری میخوام بدم دستتون تا چند وقت دیگه به همون تبلیغات بالای سایت بگید 100 باریکلا داستان از این قراره که هروز که بیایید تا رو بنرا کلید نکنید وارد سایت نمیشه بدین صورت که نام کاربری میدین پسوردم که میزنید بعد 4 تا اوکی میاد دونه دونه اونارو میزنید بعد وارد سایت میشید نظرتون چیه آتی یه سری تبلیغ بگیر بذاریم جا آواتار فروغ و سیندخت 2
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 27 آبان، 2012 اینا که تبلیغات کلیکی نیست که چه ورودیشون از سایت ما یکی باشه چه هزارتا قراردادبستن پولشم میدن خیلی خنگی ممل اتقاقا ورودی میگیرن از سایت ما اگه جواب نگیرن دیگه تمدید نمیکنن یعنی واقعا کشته مرده رفاقتاتونمدمتون گرم من خداییش هر سایتی میرم اول رو تبلیفاتش کلید میکنم بعد اینجا:icon_pf (34):؟؟ 4
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 27 آبان، 2012 آتی یه سری تبلیغ بگیر بذاریم جا آواتار فروغ و سیندخت قراره بین بخشهام تبلیغ بزارم من حالا ااااا کار دارم حوری بشه مثل این سایتا که هی اسکرولو میچرخونی تا برسی تهش آخرشم هیچی نیساینحام اینقدر میچرخونن تا برسن به افراد حاضر در سایت 3
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 27 آبان، 2012 مهم نیست فوقش از دیدن کابرایی مثل من و سیندخت محروم میشین! در نهایت این شمایین که ضرر کردین 4
Neutron 60966 ارسال شده در 27 آبان، 2012 مهم نیست فوقش از دیدن کابرایی مثل من و سیندخت محروم میشین! در نهایت این شمایین که ضرر کردین الان ایشون شمایین؟ 2
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 27 آبان، 2012 الان ایشون شمایین؟ یه جوری سوال میکنه انگار منو ندیده :vahidrk: واقعا معلوم نیست من ایشونم؟! 3
.MohammadReza. 19850 مالک ارسال شده در 27 آبان، 2012 خیلی خنگی ممل اتقاقا ورودی میگیرن از سایت ما اگه جواب نگیرن دیگه تمدید نمیکننیعنی واقعا کشته مرده رفاقتاتونمدمتون گرم من خداییش هر سایتی میرم اول رو تبلیفاتش کلید میکنم بعد اینجا:icon_pf (34):؟؟ خداییش من یکی تاحالا تو هیچکدومشون نرفتم به جز چشمه که جریانشو خودت میدونی با این سرعت داغون نت ... 4
سیندخت 18786 ارسال شده در 27 آبان، 2012 سوء استفاده از قدرت تا چه حد؟ ظلم تا کی؟ ستم بیداد میکنه :( آه ای فروغ به کدامین گناه ما گیر اینا افتادیم؟ 8
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 27 آبان، 2012 رو لینک دانلود هرکی مرده و حرقش حرفه جون مادراتون کلید کنید 2
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 27 آبان، 2012 سوء استفاده از قدرت تا چه حد؟ظلم تا کی؟ ستم بیداد میکنه :( آه ای فروغ به کدامین گناه ما گیر اینا افتادیم؟ میبینی؟! :| دریغ از یه ذره قدرشناسی :| دریغ از یه ذره عدم سواستفاده از عنوان و مقام :| تا کی صبر اخه؟! :| مریم با یه انقلاب مخملی چطوری؟!؟ 4
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 27 آبان، 2012 آتروس یه جای خوب واسه تبلیغات گیر آوردم تشکر که میزنیم، کادر تشکر که باز میشه. وسط اون کادر تشکر خوراکه تبلیغه 7
Neutron 60966 ارسال شده در 27 آبان، 2012 یه جوری سوال میکنه انگار منو ندیده :vahidrk: واقعا معلوم نیست من ایشونم؟! چشات نیوفتاده تو تصویر نشناختمت 2
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 27 آبان، 2012 آتروس یه جای خوب واسه تبلیغات گیر آوردم تشکر که میزنیم، کادر تشکر که باز میشه. وسط اون کادر تشکر خوراکه تبلیغه مرگ واقعا...:| 2
سیندخت 18786 ارسال شده در 27 آبان، 2012 میبینی؟! :| دریغ از یه ذره قدرشناسی :| دریغ از یه ذره عدم سواستفاده از عنوان و مقام :| تا کی صبر اخه؟! :| مریم با یه انقلاب مخملی چطوری؟!؟ پایم آتروس یه جای خوب واسه تبلیغات گیر آوردم تشکر که میزنیم، کادر تشکر که باز میشه. وسط اون کادر تشکر خوراکه تبلیغه من از اولشم میدونستم شوما اصلا مظلوم اینا نیستی. هی فریب افکار عمومی میکردی چشمون درآد تشکر هم نمیکنیم 4
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 27 آبان، 2012 چشات نیوفتاده تو تصویر نشناختمت ترسیدم چشمامو بذارم تو عکس بمونه!! 1
Neutron 60966 ارسال شده در 27 آبان، 2012 آتروس یه جای خوب واسه تبلیغات گیر آوردم تشکر که میزنیم، کادر تشکر که باز میشه. وسط اون کادر تشکر خوراکه تبلیغه ممد لای شکلکا هم خوب جائیه 3
*mini* 37778 ارسال شده در 27 آبان، 2012 آتروس یه جای خوب واسه تبلیغات گیر آوردم تشکر که میزنیم، کادر تشکر که باز میشه. وسط اون کادر تشکر خوراکه تبلیغه :ws47: یه فکرِ دیگه....توو پروفِ بچه ها هَ...بین پیغامایی که میدن...یکی درمیون بزارید....اونجا هم جای خوبیه یا اوون بالای پروف ها که پیغامِ بالای پروفایل رو مینویسن بابا فضا رو هدر ندید..حیفه فروغ نزن :184::banel_smiley_52: 4
ارسال های توصیه شده