An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ دوست جونیا سلام بچه ها من به کمک احتیاج دارم. داریم یه کار دانشجویی (کاملا دانشجویی) انجام میدیم.مسئولیت یه جشن خیلی بزرگ رو به دوش ما انداختن.با حداقل امکانات و هزینه. بچه ها کسی میتونه واسه طراحی لوگوی این جشن به ما کمک کنه؟ جشن بزرگیه.از لحاظ مادی نمیدونم چقدر میتونم بذارم اما قول میدم با اسم خودتون ازش استفاده کنم. اگر کسی میتونه به ما دانشجویان بدبخت و فلک زده ی بی مایه کمک کنه خبرم کنه. اجرتون با خدا:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ دوست جونیا سلامبچه ها من به کمک احتیاج دارم. داریم یه کار دانشجویی (کاملا دانشجویی) انجام میدیم.مسئولیت یه جشن خیلی بزرگ رو به دوش ما انداختن.با حداقل امکانات و هزینه. بچه ها کسی میتونه واسه طراحی لوگوی این جشن به ما کمک کنه؟ جشن بزرگیه.از لحاظ مادی نمیدونم چقدر میتونم بذارم اما قول میدم با اسم خودتون ازش استفاده کنم. اگر کسی میتونه به ما دانشجویان بدبخت و فلک زده ی بی مایه کمک کنه خبرم کنه. اجرتون با خدا:5c6ipag2mnshmsf5ju3 سلام اناهیتا جونم. من میتونم بهت کمک کنم. واسه تبلیغات . بنر و اینا هم میتونم کمک کنم. این جشن وقتش دقیقا کیه؟ اخه من یه 10 12 روزی نیستم ، تو اون مدت میتونم یه کارایی انجام بدم . 3 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ چه جور لوگویی مد نظرتونه؟ یه لوگو که در تمام قسمت های جشن بشه ازش استفاده کرد.هم تو دعوت نامه ها.هم بنرها.هم تندیس هاو... جشن ما واسه پنجاه و پنجمین سال تاسیس دانشگاهمونه.دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان.میشه کاری کرد؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۱ خیر خب عزیزم ... یکم توضیح بده ... لوگوی دانشگاهتون چیه؟ خودتم طرحی مد نظرت هست؟ 1 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۱ من لوگوی اصلی رو ندارم اما اگر خودتون زحمت بگشید تو گوگل اسم دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان رو بزنید حتما سایت دانشگاه و لوگوی اون رو بهتون نمایش میده. یه طرحی که در عین سادگی نشون دهنده گرامیداشت پنجاه و پنجمین سالگرد دانشگاهمون باشه.والا من چیزی از طراحی لوگو سرم نمیشه فقط اینو بگم که با اجازتون با طرح لوگو میخوایم تندیس هم درست کنیم. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده