shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ شهریور، ۱۳۹۱ goddess_s گفته است: بسی عالی!!!:icon_gol: فردا انجام میدم میزارم!! ولی چرا فیلمش اجرا نشد پرتویییی فیلمشو بهتره که دانلود کنی چون این فایل فلش حجمش بالاست خیلی طول میکشه تا بخواد کامل باز شه 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ شهریور، ۱۳۹۱ اینا کین موش ازمایشگاهی شدن؟ من فوتوشاپ ندارم (چون اعصاب ندارم) البته سعی می کنم داشته باشم 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ شهریور، ۱۳۹۱ shadmehrbaz گفته است: ایوووول پروتو کارت بیسته :hapydancsmil: اینم تمرین من ...البته فرناندو تورس اصن یه قسمت تمیز تو صورتش نداشت بخوام واسه healing brush بردارم !! دیگه آخرش این درومد :icon_pf (34): بسیار خوب ... afshin-۱۸ گفته است: اینا کین موش ازمایشگاهی شدن؟من فوتوشاپ ندارم (چون اعصاب ندارم) البته سعی می کنم داشته باشم کیا؟ نمیدونم کی هستن! 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ شهریور، ۱۳۹۱ partow گفته است: بسیار خوب ... کیا؟ نمیدونم کی هستن! عکسا 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ شهریور، ۱۳۹۱ afshin-۱۸ گفته است: عکسا نمیدونم کین ... DavOOd_TiTaN گفته است: فیلم کار خودته؟ بله ... آخرش اسم سایت رو نوشتم ... 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ شهریور، ۱۳۹۱ partow گفته است: بسیار خوب ... آموزش بعدی کِــیه پرتو ؟ :shad: 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ شهریور، ۱۳۹۱ ما نیز منتظریم :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ شهریور، ۱۳۹۱ اینم طرح من نظرات فراموش نشه 4 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ شهریور، ۱۳۹۱ DavOOd_TiTaN گفته است: اینم طرح من نظرات فراموش نشه خیلی خوب شده داوود جان اما هنوز هم جا داشت که بهتر از این بشه و لکه ها رو به طور کامل محو کنی 4 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ شهریور، ۱۳۹۱ *Mina* گفته است: خیلی خوب شده داوود جان اما هنوز هم جا داشت که بهتر از این بشه و لکه ها رو به طور کامل محو کنی هر کاری میکردم مصنوعی میشد 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ بهمن، ۱۳۹۱ *Mina* گفته است: زهرا دیگه تمرین نمیذاری ؟ اممممم .... خیلی دوست دارم بزارم ... ولی دیگه حوصله ی اون موقع ها رو ندارم ... مگر اینکه تصویری به صورت ویدئو درست کنم که دوباره باید صدامو تحمل کنید... 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ بهمن، ۱۳۹۱ partow گفته است: اممممم .... خیلی دوست دارم بزارم ... ولی دیگه حوصله ی اون موقع ها رو ندارم ... مگر اینکه تصویری به صورت ویدئو درست کنم که دوباره باید صدامو تحمل کنید... اتفاقا تصویری بهتره و بچه ها بهتر متوجه میشن این چه حرفیه که میزنی صدات خیلی هم خوبه پس منتظریم 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ بهمن، ۱۳۹۱ اخ جووونن تصویریش خوشمزه ترهههههه 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ فروردین، ۱۳۹۲ این هم تمرین من...استاد چطوره؟ 6 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ فروردین، ۱۳۹۲ hasti۱۹۸۸ گفته است: این هم تمرین من...استاد چطوره؟ خوبه . آفرین :hapydancsmil: یکم به نظرم Blur زیاد شده ، یعنی صورتش یه حالت پلاستیکی شده . مخصوصاً دوره بینی و موهای بالا ، سمت چپ رو دقت کن . یکم غیر طبیعی شده . نباید روش تغییری اعمال بشه 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ فروردین، ۱۳۹۲ vergil گفته است: تمرین من استاد! : خوب شده . لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده