مجیدرحیمی 1695 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ مهندسین عزیز برای ی پروژه ای ی ابنما طراحی داریم میکنیم بخش طراحی تاسیسات اون بابنده ، نوع فواره هارو انتخاب کردم وباتوجه به دبی وهد پمپ رو انتخاب کردم و ی پمپ به عنوان رزو هم انتخاب شد ، ولی مشکل ی چیزیه فکرکنید ی حوض اب به عمق 40 سانت داریم و از سه نوع فواره استفاده میکنیم فواره وسط ابنما (کاستی ) ی سره کار میکنه ولی دوتا فواره دیگه باید به نوبت نه باهم دورشون کم و متوسط و ی دفعه زیاد بشه الان چه طوری میتونم اینکارو انجام بدم یعنی دورو تنظیم کنم بدون اینکه درروند کارکرد پمپ مشکلی پیش بیاد همکارام میگفتند اینورتر ولی شک دارم اگه اینورتر بزارم و دور کنترل کنم دور من باید یه جوری باشه که بین رینگی اول و رینگی دوم ابنما یه اختلاف ی پله ای باشه یعنی اگه رینگی دوم ابو بافشار زیاد به داخل حوض بفرسته رینگی اول ابو با فشار کم بفرسته -یعنی ی صعود میخوام ی نزول در هر 10ثانیه بنظرتون از چه تجهیزاتی میتونیم استفاده کنیم برای اینکار ؟ ایا کسی از مهندسین برق والکترونیک تجربه ای تو این بخش داره ؟؟ با تشکر 6 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ سلام مهندس راستش من که تجربه ای تو این کار ندارم اما تا وسط هاش خوندم خواستم بگم با یه مدار ساده و چند تا کنتاکتور و تایمیر میشه این کار رو کرد اما با توجه به این قسمت ه نوبت نه باهم دورشون کم و متوسط و ی دفعه زیاد بشه حتما نیاز به اینورتر هستش اینورتر هم چون نمیشه دستی کنترل کرد (چون باید یکی شبانه روز بشینه پا اینورتر) نیاز به plc هستش که با نوشتن برنامه دستور کم و زیاد شدن مقدار اب رو بده 6 لینک به دیدگاه
مجیدرحیمی 1695 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ مهندس جان هزینه اش چقدر میشه تقریبا ؟ 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ مهندس جان هزینه اش چقدر میشه تقریبا ؟ والا اگر بری تو کار PLC فکر نکنم زیر یک میلیون بشه من یه سر انگشتی امار PLC زیمنس رو دارم فکر کنم حدود دو نیم فقط سخت افزار میشه اما PLC های خیلی ارزون تری هم تو بازار موجوده مثل ال جی یا فتک الانم PLC های چینی اومدن تا اونجا که شنیدم میگن چیز های خوبی اند 5 لینک به دیدگاه
مجیدرحیمی 1695 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ بنظرت چیکار کنیم مهندس اخه کارفرما نمیخواد ابنماساده باشه و همش در یه حالت باشه فواره ها - 4 لینک به دیدگاه
مجیدرحیمی 1695 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ میشه درمورد این plc توضیح بدی چیه مختصر - با چی باید برنامه نویسی کرد ؟ هزینه برنامه نویسیش زیاد درمیاد یعنی ؟؟ برادرم مهندس برقه طراحه و اجرا کار کرده ولی فکر نمیکنم برنامه نویسیشو بلد باشه ! ممنون میشم درباره plc ی توضیح بدی -میدونم چیه چون تو سیستم چیلر جذبی دایرکت فایر ازش استفاده میکنیم و فقط هزینه بردش مبلغ 13 میلیون پولشه ، ولی تخصصیشو بگو مهندس جان که چیکار میکنه و به چی فرمان میده 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ میشه درمورد این plc توضیح بدی چیه مختصر - با چی باید برنامه نویسی کرد ؟ هزینه برنامه نویسیش زیاد درمیاد یعنی ؟؟برادرم مهندس برقه طراحه و اجرا کار کرده ولی فکر نمیکنم برنامه نویسیشو بلد باشه ! ممنون میشم درباره plc ی توضیح بدی -میدونم چیه چون تو سیستم چیلر جذبی دایرکت فایر ازش استفاده میکنیم و فقط هزینه بردش مبلغ 13 میلیون پولشه ، ولی تخصصیشو بگو مهندس جان که چیکار میکنه و به چی فرمان میده نه اون قد هم پیشرفته نیست یه منبع تغذیه و کارت و..... میخوای فقط قدرت موتور ها رو نگفتی چون اینورتر هم ارزون نیست برنامه اش کار برنامه نویس های plc هستش فکر نکنم زیاد بشه فکر نکنم بیشتر از 200 یا 300 هزینه برنامه نویسیش بشه چون برنامه سختی نیست در ظاهررررر میخوای فردا برو یه دفتر فنی مهندسی که تو کار plc هستن تو اینترنت هم زیاده شماره هاشون با اونا مشورت بکن ببین چقد میشه اونا قیمت رو دقیق دارن فقط چند جا سر بزن چون plc اونم برنامه نویسیش هیچ قیمت و حساب کتاب مشخصی نداره 4 لینک به دیدگاه
مجیدرحیمی 1695 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ 1.5 اسب بخار (hp) -دوتا پمپ که قدرت هرموتور 1.5 که یکی از پمپ ها رزرو 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ 1.5 اسب بخار (hp) -دوتا پمپ که قدرت هرموتور 1.5 که یکی از پمپ ها رزرو اینوتر یک و نیم فکر کنم بین 350 تا 400 قیمتش باشه حالا به مارک هم بستگی داره اما من یه ماه پیش میکشتم تو نت دیدم بین 350 تا 400 یک و نیم اسب بخار یا یک و نیم کیلو 4 لینک به دیدگاه
مجیدرحیمی 1695 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ قدرت الکترموتور کیلوواته اره ؟؟؟ اگه اینطوره شرمنده اشتب کردم اره 1.5 کیلووات مهندس برای 7.5 کیلووات چقدره ؟؟ 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ قدرت الکترموتور کیلوواته اره ؟؟؟اگه اینطوره شرمنده اشتب کردم اره 1.5 کیلووات مهندس برای 7.5 کیلووات چقدره ؟؟ بله کیلو واته الان اینجا رو ببینید مارک دلتا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ سلام... به نظر من با رله کنتاکتورم میشه این کارو کرد که هزینه کمتر شه...البته با plc دلتا هم ارزون در میاد... فقط تنها چیزی که میتونه گرون باشه و هزینه رو بالا ببره اینورتره... 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ سلام... به نظر من با رله کنتاکتورم میشه این کارو کرد که هزینه کمتر شه...البته با plc دلتا هم ارزون در میاد... فقط تنها چیزی که میتونه گرون باشه و هزینه رو بالا ببره اینورتره... چطور اخه میخواد سه زمانه باشه ه ه ه موتور رو هی کم و زیادش کنه چطور با رله و کنتاکتور :ws38: 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ چطور اخه میخواد سه زمانه باشه ه ه ه موتور رو هی کم و زیادش کنه چطور با رله و کنتاکتور :ws38: 10 تا زمان داشته باشه فرقی نمیکنه فقط مدارش خیلی سخت میشه...یعنی کشیدن مدارش خیلی فکر میبره ولی با پی ال سی خیلی راحت تر میشه... 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ 10 تا زمان داشته باشه فرقی نمیکنه فقط مدارش خیلی سخت میشه...یعنی کشیدن مدارش خیلی فکر میبره ولی با پی ال سی خیلی راحت تر میشه... اینورتر هم استفاده میکنی ؟؟ 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ اینورتر هم استفاده میکنی ؟؟ آره خب...با اینورتر خیلی راحت میتونه اندازه فواره رو تغییر بده... البته رینگی هم گفته که نمیدونم چیه...شاید با رینگی هم بشه...فک کنم با رینگی فقط بشه یه اندازه ی ثابت فواره داشته باشیم... 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ آره خب...با اینورتر خیلی راحت میتونه اندازه فواره رو تغییر بده... البته رینگی هم گفته که نمیدونم چیه...شاید با رینگی هم بشه...فک کنم با رینگی فقط بشه یه اندازه ی ثابت فواره داشته باشیم... رینگی منظورش فکر کنم این باشه دو تا دایره یکی بزرگ یکی کوچیک که ازش اب میاد بیرون (به صورت فواره) 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ آره خب...با اینورتر خیلی راحت میتونه اندازه فواره رو تغییر بده... البته رینگی هم گفته که نمیدونم چیه...شاید با رینگی هم بشه...فک کنم با رینگی فقط بشه یه اندازه ی ثابت فواره داشته باشیم... ا ینوتر رو میشه طوری برنامه ریزی کنه که تو چند پله کار کنه چ طور دور اینوتر رو کم و زیاد میکنی من این سوال اصلیم هستش 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ اینوتر رو میشه طوری برنامه ریزی کنه که تو چند پله کار کنه چ طور دور اینوتر رو کم و زیاد میکنی من این سوال اصلیم هستش چرا دو تا اینورتر؟ فواره وسطی که ثابته...دو فواره کناری رو هم با یه اینورتر کنترل میکنیم... 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ چرا دو تا اینورتر؟ فواره وسطی که ثابته...دو فواره کناری رو هم با یه اینورتر کنترل میکنیم... عزیز دلم جیگر طلا میگم دور door نه دو 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده