رفتن به مطلب

راه های کاهش خواب ظهر

mim-shimi

ارسال های توصیه شده

سلام

من امسال کلا خوابم افزایش یافته شدید:ws3:

به نظرتون چیکار باید کرد که ظهرا نخوابیم! و یا کلا خوابمون کمتر بشه

برو سر کار دیگه وقت خوابیدن پیدا نمیکنی :banel_smiley_4:

مگه خواب شیرین ظهرهای جمعه که واقعا میچسبه :ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه
عصبانی کجام بود؟ :w000: :ws3:

دقیقا. اون چیزی که لذت بخش باشه خوب آدم مریض نیست که ولش کنه. دوست داره هی ادامه بده. خوابتون نباید به اندازه کافی لذت بخش باشه. یعنی شرایطش رو سخت کنید ناچارا کوتاه میشه و مجبورید زودتر رهاش کنید.

منم موافقم شرایط سخت جواب میده ....من اصولا رو زمین خشک میخوابم .. هرچیزی که خوابت خوش میکنه رو برعکس کن ...

اگه خواستی برا خودت یه صندلی الکتریکی بساز بزار رو یک ربع برق وصل شه به بدنت تا عمر داری نمیخوابی...میتونی از روش های مرتاض های هندی هم استفاده کنی .....

ولی اگه از من میشنوی خوابت تنظیم کن ...مثلا 11 شب بخواب 7 صبح پاشو تا 2 درس بخون باز 2 بخواب تا 5 ....بقیش درس بخون

راندمان یادگیریتم تو این دوتا زمان بیشتره تا اینکه بیشتر بیدار بمونی :ws3:پروفسور پرشین :w000:

• Like 5
لینک به دیدگاه

مطالبی که دوستان اشاره کردن خوبه

خواب کوتاهی که دوستان اشاره کردن فک کنم همون خواب قیلوله باشه که اصلش 15 دقیقه هست و نزدیکای اذان ظهر... حالا میشه بعد از ناهار هم.. ولی همین 15 دقیقه فوق العاده با کیفیت هست..

خوردن قهوه غلیظ و کم شکر بعده ناهار پیشنهاد میشه..

در کل اگر بعد از ناهار یعنی معمولا تا ساعت 17 بیدار هم باشی و درس هم بخونی باز هم کیفیت درس خوندن پایین هست..

من برای کنکور ارشد اگر بعداز ظهر نمی خوابیدم: خلاصه نویسی ها و یادداشت ها رو مرتب می کردم بعضی هاشون نیاز به بازنویسی داره..(در کل کارهای درسی که در شرایط ایده آل دلمون نمی اد انجامشون بدیم و احساس می کنیم وقتمون هدر میره)

• Like 5
لینک به دیدگاه
عصبانی کجام بود؟ :w000: :ws3:

دقیقا. اون چیزی که لذت بخش باشه خوب آدم مریض نیست که ولش کنه. دوست داره هی ادامه بده. خوابتون نباید به اندازه کافی لذت بخش باشه. یعنی شرایطش رو سخت کنید ناچارا کوتاه میشه و مجبورید زودتر رهاش کنید.

درست میگن

منم قبول دارم

مثلا به جای بالش از ترمودینامیک ون نس استفاده کن:w16::whistle:

رو انداز هم هیچی

همچین که از سرما بلرزی و مدل جنینی بشی!! و کلا کوفتت شه خواب.

• Like 4
لینک به دیدگاه
فعلا تمایل به ادامه تحصیل دارم:ws3:

خوب اگه اینطوره بهتره یه زمانی رو برای خواب بزارین چون آمادگی ذهنیتون برای درس خوندن خیلی بهتره

اما اگه ساعات خوابتون زیاده بهتره قبل نهار بخوابین اون کسالت بعد از خواب رو ندارین و کمتر هم میخوابین

• Like 2
لینک به دیدگاه

من گفتم ورزش منظورم ورزش باشگاهي نبود.در حد نرمش هاي كششي ولي در تايم هاي متعدد.

مثلا زماني كه احساس خواب ميكني از جات بلند شو و 10 دقيقه نرمش كن.هنگام نرمش از اهنگ هاي ريتميك هم ميشه استفاده كرد كه باعث نشاط ميشه.

نرمش و ورزش علاوه بر سرحال آوردن باعث رفع خستگي بدن و ذهن ميشه و از چاقي احتمالي فصل درس خواندن هم جلوگيري ميكنه.

تغذيه فرمول مشخصي ندارد مثلا من با قهوه بيشتر احساس خواب آلودگي ميكنم ولي چايي خستگيم رو كامل بر طرف ميكنه.

شيريني و شكلات باعث نشاط من و تمركز ميشه ولي چربي و غذاي سنگين باعث كسلي ميشه.

حجم غذا خوردنت رو كم نكن چون دهن و بدن شما به اين وضعيت عادت كرده و اگر كم كنيد خيلي زود دچار كسالت هاي مفرط ميشيد.

سعي كن نوع غذا رو عوش كني و اينكه تعداد وعده اي غذايي رو كم كني.

غذاهاي سنگين چون باعث تمركز خون رساني به سيستم گوارشي ميشه و تمركز نياز به خون رساني بيشتر به مغز داره به نوعي با تمركز و بالا بودن هوشياري در تضاد هست.

از مصرف ويتامين ها غافل نشو

اگر اهل ميوه هستي با ميوه خوردن و اگر نه با قرص هاي ويتامين

.هنگام درس خوندن به هيچ وجه آهنگ گوش نده چون ذهن رو شرطي ميكنه ولي قبل از شروع 5 دقيقه آهنگ ملايم باعث افزايش تمركز ميشه البته آهنگ بي كلام و آهنگي كه مربوط به ترانه ي خاصي نباشد چون ترانه ها مخصوصا اگر ترانه ي مورد علاقه ي شما باشه باعث ميشه ذهن تا مدتي بعد از ترانه روي متن اون ترانه تمركز كنه و ناخودآگاه تكرار كنه .

اگر بدن شما عادت داره در طول 24 ساعت 10 ساعت بخوابيد نميشه به يك باره اون رو كرد 7 ساعت بلكه طي يك فرآيند بايد اين كار رو انجام بديد تا بدن به سيستم جديد عادت كنه در غير اينصورت از خستگي دايمي رنج خواهيد برد.

بدن در طول زمان خواب به نوعي تجديد قوا ميكنه .اگر مي خواهيد كه خوابتون كمتر باشه بخشي از اين تجديد قوا رو در بيداري انجام بديد و اين كار تنها با تنظيم خورد و خوراك امكان پذير هست.

در خوردن چاي زعفراني افراط نكنيد چون ميتونه نتايج معكوس در پي داشته باشه و اينكه مصرف بيش از 3 گرم زعفران در روز كشنده هست.

اگر با عود ميانه ي خوبي داريد مي توانيد با دود كردن عود با رايحه ي سازگار با سيستم دروني خودتان محيط را براي تمركز بالا آماده كنيد.

در هنگام مطالعه در حالتي قرار بگيريد كه تخت خواب .بالش.پتو و هر چه كه شما را به ياد خواب مي اندازد از ديد شما خارج باشد.

----------------

و نكته ي آخر:

كميت مهم نيست كيفيت مهم است.گاهي 1 ساعت مطالعه ي با تمركز از 10 ساعت مطالعه ي بدون تمركز سودمند تر است لذا سعي كنيد تمركز خود در زمان مطالعه را بالا ببريد تا اينكه بخواهيد با سختي فراوان ساعات مطالعه را افزايش دهيد.

:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
مشکل اینه که 15 دقیقه حالیش نیس سیستم خواب من

حداقل 1 ساعت. اگه بهش رو بدم، تا 2 ساعت هم جا داره. از اونور شب تا 3 بیدار می مونم و صبح روز بعد بیداریم میشه ساعت 10:banel_smiley_4:

چای زعفرونی خاصه یا زعفرون میریزیم تو چای؟:ws52:

پس:

1-دقت در مصرف مواد غذایی

2-خوردن میوه

3-نوشیدن چای زعفرانی

4-وضعیت بدنی مناسب موقع درس خوندن

سیستم خوابمون مثل همه:ws28::ws28:

لینک به دیدگاه
بابا اینکه کار سختی نیست.

از بستر خیلی راحت و گرم و نرم که نگاه کردن به اون هم باعث خواب آلودگی میشه استفاده نکنید. یه جای نسبتا خشک با یه رو انداز نازک و بالش کوچیک. یا روی کاناپه و به حالت نیمه نشسته. تحت شرایط از پیش تعیین شده که شما رو به خواب 2 ساعته و بیشتر دعوت میکنه به خواب نرید. تصمیم بگیرید که یه خواب کوتاه و مختصر داشته باشید. به همین راحتی.

من اینجوری نمیتونم بخوابم .در همچین شرایطی عصبی هم میشم.

چکار کنم؟؟؟؟؟

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...