mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ سلام من امسال کلا خوابم افزایش یافته شدید به نظرتون چیکار باید کرد که ظهرا نخوابیم! و یا کلا خوابمون کمتر بشه 9 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ یکی از موثرترین راه ها انجام دادن کاری است که برای شما جذابیت بالایی دارد. یعنی تنها کاری بود که توانست خواب من را کاهش دهد. 5 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ چرا كاهش پيدا كنه؟ ورزش/برنامه ي مرتب/تغيير رژيم غذايي/تغيير محل خواب /ايجاد تهويه در اتاق 6 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ بخوام برا کنکور بخونم، نمیخوام ظهر بخوابم کار با جذابیت بالا چی می تونه باشه؟اگه نخوابم، باید به جاش درس بخونم. پس انجام کار با جذابیت بالا، تعطیل ورزش هم هیچی رژیم غذایی مثلا چطور؟ 3 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ اهنگ بزار همزمان با کاری که داری می کنی. از حالت سکوت فضا رو در بیار برا من جواب میده ! یه فعالیت یکنواخت رو طولانی مدت انجام نده! حجم بالای وعده ناهار و همین طور کم خونی هم باعث افزایش خواب بعداز ظهر میشه 5 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ آهنگ چون باید باهاش بخونم، حواسمو پرت میکنه خوبه پس 1- ناهار کمتر بخورم 3 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ آهنگ چون باید باهاش بخونم، حواسمو پرت میکنهخوبه پس 1- ناهار کمتر بخورم آهنگ ملایم بدون کلام منظورم بودا حواستو پرت میکنه؟ آره برنج زیاد = خواب زیاد 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ غذا رو سعی میکنم آهنگ ملایم که خواب آوره کلا حواسمو پرت می کنه آهنگ 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ 1- ناهار کمتر بخورم کار بسیار اشتباهی میکنید! و تنها در بلند مدت به هوشیاری و قدرت بدنی خودتون ضربه میزنید. به نظر من بجای اینکه خوابتون رو کم کنید! از کارهای پرت Pert دیگرتون بزنید! روزی 8 ساعت که میتونید درس بخونید. 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ آخه همون درس خوندن و عدم تحرک باعث افزایش وزن میشه! 8 ساعت که بله میخوام با حداکثر راندمان پیش برم 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ تو رژیم غذائیتون از چربی کمتری استفاده کنید. دوغ، ماست، سیر و پیاز به شدت خواب آور هستند. یاد بگیرید چرت بزنید. 15 دقیقه خواب میتونه خستگی شما رو تا حدود زیادی برطرف کنه. به حالت خوابیده و لمیده درس نخونید. وضعیت بدنی خودتون رو به شکل صحیحی قرار بدید که باعث خستگیتون نشه. چای زعفرانی معجزه میکنه. زعفران علاوه بر اینکه خواب رو از سرتون میپرونه باعث افزایش تمرکز هم میشه. اما در مصرف زعفران نباید زیاده روی کرد. میوه خواب منو میپرونه. شما رو نمیدونم. 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ مشکل اینه که 15 دقیقه حالیش نیس سیستم خواب من حداقل 1 ساعت. اگه بهش رو بدم، تا 2 ساعت هم جا داره. از اونور شب تا 3 بیدار می مونم و صبح روز بعد بیداریم میشه ساعت 10:banel_smiley_4: چای زعفرونی خاصه یا زعفرون میریزیم تو چای؟ پس: 1-دقت در مصرف مواد غذایی 2-خوردن میوه 3-نوشیدن چای زعفرانی 4-وضعیت بدنی مناسب موقع درس خوندن 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ مشکل اینه که 15 دقیقه حالیش نیس سیستم خواب منحداقل 1 ساعت. اگه بهش رو بدم، تا 2 ساعت هم جا داره. از اونور شب تا 3 بیدار می مونم و صبح روز بعد بیداریم میشه ساعت 10:banel_smiley_4: چای زعفرونی خاصه یا زعفرون میریزیم تو چای؟ پس: 1-دقت در مصرف مواد غذایی 2-خوردن میوه 3-نوشیدن چای زعفرانی 4-وضعیت بدنی مناسب موقع درس خوندن گفتم که باید یاد بگیرید که چرت بزنید. کافیه چند روز اینکارو انجام بدید. از روزی نیم ساعت شروع کنید. به قول قدیمیا هوشیار بخوابید. خیلی تو لایه های عمیق خواب فرو نرید. هر روز یه مقدار از خواب بعد از ظهرتون کم کنید تا بتونید که به تایم های کوتاه خوابیدن هم عادت کنید. برای اینکه بتونید چرت بزنید باید خواب شبتون هم با برنامه باشه. یعنی مثلا اگه یه شب مهمونی باشید یا فیلم نگاه کنید تا دیر وقت نمیتونید فرداش به 15 دقیقه خواب بسنده کنید. خواب شبتون سر موقع و به اندازه باشه میتونید بعد از ظهر چند دقیقه بخوابید و نیازتون به خواب هم برطرف بشه. چای زعفرانی هم چیز خاصی نیست. چای خشک را همراه با یه مقدار زعفران دم کنید. 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ احساس مطب دکتر بهم دست داد میشه دقیقا بگین چطور میشه به لایه های عمیق خوب فرو نرفت؟ 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ احساس مطب دکتر بهم دست دادمیشه دقیقا بگین چطور میشه به لایه های عمیق خوب فرو نرفت؟ بابا اینکه کار سختی نیست. از بستر خیلی راحت و گرم و نرم که نگاه کردن به اون هم باعث خواب آلودگی میشه استفاده نکنید. یه جای نسبتا خشک با یه رو انداز نازک و بالش کوچیک. یا روی کاناپه و به حالت نیمه نشسته. تحت شرایط از پیش تعیین شده که شما رو به خواب 2 ساعته و بیشتر دعوت میکنه به خواب نرید. تصمیم بگیرید که یه خواب کوتاه و مختصر داشته باشید. به همین راحتی. 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ یه طور عصبانی میشین که آدم مجبور میشه بگه باشه چشم گرفتم منظورتونو. یه چیز تو مایه های خواب زهرماری که تو همون 15دقیقه هم کابوس ببینیم! 4 لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ به نپر خود من اگه واسه درس خوندن میخوای این کار بکنی تو 24 ساعت 10 ساعت بخونی کاملا کفایت میکنه ...10 پا میشی چجوری بعد از ظهر میخوابی؟ 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ 10 شب که نمیخوابم! حدودای 3 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ یه طور عصبانی میشین که آدم مجبور میشه بگه باشه چشمگرفتم منظورتونو. یه چیز تو مایه های خواب زهرماری که تو همون 15دقیقه هم کابوس ببینیم! عصبانی کجام بود؟ دقیقا. اون چیزی که لذت بخش باشه خوب آدم مریض نیست که ولش کنه. دوست داره هی ادامه بده. خوابتون نباید به اندازه کافی لذت بخش باشه. یعنی شرایطش رو سخت کنید ناچارا کوتاه میشه و مجبورید زودتر رهاش کنید. 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ همچین اعصاب ندارین، مشخصه بله گرفتم. اگه اینطوره که تاپیک همین جا به پایان میرسه ببندینش 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده