MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ این سری فقط 4 و 6 رو بلد بودم 4 که همون آهنگ جمعه هاست.هم فرهاد خونده ، هم گوگوش 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ سپی یه نگاه به پستها بنداز...میخوای دیگه به اعصابت فشار نیار ؟! آره الان دیگه یادم اومد 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ ممنون بابت عدم دعوت! همش گفته شد 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ ممنون بابت عدم دعوت!همش گفته شد شماره قبلی رو تشکر نزده بودی اضافه میشه باز لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ بقیه آهنگ ها هم که حدسیده شده بود لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ 3 شبیه این آهنگای انقلابیه :vahidrk: خیلیم قشنگه میگه : این همه اون دستاتو بالا و پایین نکن....لب بچه ماهی رو با قلاب خونی نکن ماهیگیر 4 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ 1-4-6 و بلد بودم که بچه ها گفتن 3- داریوشه؟ وای چقد اشناستتتتتتتتت 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ 1-4-6 و بلد بودم که بچه ها گفتن 3- داریوشه؟ وای چقد اشناستتتتتتتتت 3 هم گفتن بچه ها الان یکی دیگه اضافه میکنم 4 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ 3 هم گفتن بچه ها الان یکی دیگه اضافه میکنم افرووووووووووووون مهند اسون اضافه کنا عقده این 20 امتیاز من و خفه کرد 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ 8 میدونی دل اسیره اصلانی :hapydancsmil: یعنی ترکید تا ارسال شدااااااااا ..... میگم مهند حالا یه کم خفن ترم میذاشتی شاید بلد بودم 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ 6 نیستی مهدی مقدم تا الان حتما همه گفتن:دی 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 وایسا دنیا رضا صادقی آهنگ اول " وایسا دنیا ، از رضا صادقی " بود 20 امتیاز به panisa:a030: ________________________ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آهنگ 2 : Someone like you - adele 2 - شبيه يكي از آهنگاي Adele 2.some one like youuuuuuuuuuuuuuuuu آهنگ دوم "Some one like you، از Adele" بود 20 امتیاز به partow:a030: ________________________- برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3- ماهی گیر- مازیار 3 شبیه این آهنگای انقلابیه خیلیم قشنگه میگه : این همه اون دستاتو بالا و پایین نکن....لب بچه ماهی رو با قلاب خونی نکن ماهیگیر 3- داریوشه؟ وای چقد اشناستتتتتتتتت آهنگ سوم "ماهیگیر ، از مازیار " بود 20 امتیاز به Fo.Roo.GH ____________________________ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4-فرهاد .شبانه فک کنم 4 مال گوگوش نیس ؟ جمعه ها 4. فرهاد ؟؟ داره از ابر سیاه خون می چکه /جمعه ها خون جای بارون میچکه 4فرهاد /هفته خاکستری اهنگ شماره ۴:پرپرواز .. شادمهرعقیلی 4- فرهاد جمعه 4 که همون آهنگ جمعه هاست.هم فرهاد خونده ، هم گوگوش ... آهنگ چهارم "جمعه ، از فرهاد " بود 20 امتیاز به سـارا 10 امتیاز به سمندون _____________________________________ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5- electric chapel lady gaga آهنگ پنجم"Electric Chapel، از Lady Gaga" بود 20 امتیاز به میلاد ____________________________ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شماره 6 مهدی مقدم نیستی دارم دق میکنم نیستی دارم میسوزم 6- نیستی دارم دق میکنم مهدی مقدم 6 نیستی مهدی مقدم تا الان حتما همه گفتن:دی آهنگ ششم" نیستی ، از مهدی مقدم " بود 20 امتیاز به pesare irani:a030: _____________________ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7- برگرد از سیاوش شمس آهنگ هفتم" برگرد ، از سیاوش شمس" بود 20 امتیاز به *mina* _________________ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شماره 8 از گوگوشه 8 میدونی دل اسیره اصلانی آهنگ هشتم " دل اسیره ، از فرامرز اصلانی" بود 20 امتیاز به ooraman ************************************************************* مرسی از تمام دوستانی که شرکت کردن :w72: 11 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام وایسا دنیا ، از رضا صادقی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Some one like you، از Adele برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ماهیگیر ، از مازیار برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جمعه ، از فرهاد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Electric Chapel، از Lady Gaga برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نیستی ، از مهدی مقدم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برگرد ، از سیاوش شمس برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دل اسیره ، از فرامرز اصلانی قلف شد :icon_pf (44): لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده