partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۱ حالا که تمرین 1: ادغام تصاویر در فتوشاپ رو انجام دادید میرسیم به تمرین دوم ... تو این تمرینات قراره نکات کاربردی هر چند ساده رو انجام بدیم... سوالاتون رو همینجا بپرسید ، همینجا پاسخ میدیم ... تمرین ها رو انجام بدید و طرحاتون رو همینجا بزارید ... به کاربران فعال در تمرین ها امتیاز داده خواهد شد ... مسابقه های فتوشاپ از تمرین ها جداست ... پیشنهاد و انتقادی دارید خوشحال میشیم اینجا بگید: دفتر مدیریت تالار گرافیک و انیمیشن تمرین 2: حذف قرمزی چشم در عکس اینا هم واسه تمرین .. انجام بدید و بزارید همینجا ... 20 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۱ خیلی تلگرافی توضیحیده بودی اونی ک واسه اولین بار باز کرده فوتوشاپو عمرا این ابزار و بدون عکس و توضیح بیشتر پیدا نکنه درصد هاشم یه توضیح میدادی کم شه چی میشه زیاد شه چی میشه و اینا ولی در کل تمیرنای کوتاه خوبن :دی مرسی 6 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۱ خیلی تلگرافی توضیحیده بودی اونی ک واسه اولین بار باز کرده فوتوشاپو عمرا این ابزار و بدون عکس و توضیح بیشتر پیدا نکنه درصد هاشم یه توضیح میدادی کم شه چی میشه زیاد شه چی میشه و اینا ولی در کل تمیرنای کوتاه خوبن :دی مرسی کارات که خیلی خوبن ... خیلی مبهم توضیح دادم؟ بابا خودت کمو زیاد کن ببین دیگه ... 4 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۱ کارات که خیلی خوبن ...:hapydancsmil: خیلی مبهم توضیح دادم؟ بابا خودت کمو زیاد کن ببین دیگه ... نه مبهم نبود ولی واسه کسی ک اصلا نمیدونه این ابزار چیه اول توضیح بده از کجا پیداش کنه به چه دردی میخوره بعد بگو حالا اینجوری دستکاریش میکنیم کم و زیاد شه بعد اینم تمرینش البته هر کدوم خیلی کوتاه درکل تمرینای خوب میذاری دستت مرسی 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۱ تمرین یکش کجاست اینجا: http://www.noandishaan.com/forums/thread94915.html انجام دادی طرحتو بزار ... 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۱ اینجا: http://www.noandishaan.com/forums/thread94915.html انجام دادی طرحتو بزار ... باشه حتما میزارم م م فقط زمان بندی که نداره امشب کار دارم م م 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۱ باشه حتما میزارم م م فقط زمان بندی که نداره امشب کار دارم م م نه خوشبختانه .. هر چی زودتر بهتر ... 3 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۱ ببخشید دکمه red eye tool کجاست؟ من هیچی فتوشاپ بلد نیستم آخه. 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۱ ببخشید دکمه red eye tool کجاست؟ من هیچی فتوشاپ بلد نیستم آخه. اشکال نداره ... تمرین ها رو دنبال کن ... فتوشاپ یاد میگیری تضمینی ... اینجاست ، جعبه ابزار ، سمت چپ صفحه : اینم یه تصویر واضح تر: 7 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ سپاس زهراجان. متاسفانه سرعتم برای آپلود عکس خیلی پایینه. :| 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ اینم تمرین من : :hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ سپاس زهراجان. متاسفانه سرعتم برای آپلود عکس خیلی پایینه. :| اشکال نداره ... مهم اینه که با این ابزار آشنا شدی ... اینم تمرین من : :hapydancsmil: آفرین آفرین ... خیلی خوب شده ... 4 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ آفرین آفرین ... خیلی خوب شده ... مرسی زهرا جونم :hapydancsmil: اگر میشه تند تند از این تمرین ها بذار خیلی خوبه 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ مدیر مدیرهههه :hapydancsmil: رو آخریه امتحان کردم ببینم جای دیگه غیر از چشم این کارو انجام بدی می فهمه دیدم نه نمی فهمه 3 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ انجام بدادم قبول نیس باید 4 تاشو انجام بدی! تنبل :| 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ مدیر مدیرهههه :hapydancsmil: رو آخریه امتحان کردم ببینم جای دیگه غیر از چشم این کارو انجام بدی می فهمه دیدم نه نمی فهمه بسیار خوب ... فکر کنم تو دوره چشم رو انتخاب کردی ... یه پیشنهاد ...تو همین عکس به جا اینکه دوره چشم رو انتخاب کنی، فقط رو چشم کلیک کن...ببین بهتر نمیشه ... 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ مرسی زهرا جونم :hapydancsmil:اگر میشه تند تند از این تمرین ها بذار خیلی خوبه امر دیگه ای؟ باید تمرین کوتاه و مفید پیدا کنم ... وقت لازمه ... منم انجام دادم ! بسیار خوب ... انجام بدادم تو هم خوب انجام دادی ... ---------------- دوستان هرجا احساس کردید قرمزی چشم کامل نرفته، Ctrl+z رو بزنید و دوباره انجام بدید .. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده