vergil 11695 مالک ارسال شده در 21 شهریور، 2013 دریا یکی از آن هزاران راه برای آمدنت است که من بیهوده به ان دلبسته ام ... 31
vergil 11695 مالک ارسال شده در 1 مهر، 2013 پرواز هم دیگر رویای این پرنده نبود دانه دانه پرهایش را چید تا بر این بالش خواب دیگری ببیند... My Friend ...Z رُز ]این عکسو چطور گرفتی؟ خیلی جالبه نوک پرندست؟! فوکوس روی نوک پرنده دیافراگم باز واسه عمق میدان کم و Blur شدن بقیه قسمت ها ... 27
رُز 563 ارسال شده در 3 مهر، 2013 پرواز هم دیگر رویای این پرنده نبود دانه دانه پرهایش را چید تا بر این بالش خواب دیگری ببیند... My Friend ...Z این عکسو چطور گرفتی؟ خیلی جالبه نوک پرندست؟! 7
vergil 11695 مالک ارسال شده در 8 مهر، 2013 [FLASH=width=1 height=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] عاقبت یک روز من هم غروب میکنم ... 26
رُز 563 ارسال شده در 9 مهر، 2013 ببخش نظر میدم نه عکاسم نه چیز زیادی میدونم.. ولی کاراتو دوس دارم.. گاهی عکسا بی رنگشون قشنگه... همون چیزیکه هستن.. 6
vergil 11695 مالک ارسال شده در 9 مهر، 2013 می بینی؟! اینجا هم هیچ خبر تازه ای نیست همان ابر ها همان سایه ها همان غروب های همیشگی حتی دلی با مشخصات همان گرفتگی... 30
vergil 11695 مالک ارسال شده در 11 مهر، 2013 [FLASH=width=1 height=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] تا بحال شنیده اید گوسفندی حریص باشید آبرویی ببرد و زمین را به اسراف بچرد ؟ در محضر خدا هیچ شکایتی از هیچ گوسفندی به ثبت نرسیده است گوسفندان قربانی به دنیا می آیند... و این تقصیر گرگها نیست ! 29
vergil 11695 مالک ارسال شده در 24 دی، 2013 ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــــــ ــ 22
manjari 2934 ارسال شده در 25 دی، 2013 سلام زاویه و نوع نگاه برای گرفتن عکستون خیلی خوبه، فقط کاش کنار عکسها مکان رو هم مینوشتید. موفق باشید 5
vergil 11695 مالک ارسال شده در 9 خرداد، 2014 باران نمیشوم که نگويي: با چه مِنَتي خود را بر شيشه مي کوبد تا پنجره را باز کنم و نيم نگاهي بيندازم. ابر مي شوم که از نگراني يک روز باراني هر لحظه پنجره را بگشايي و مرا در آسمان نگاه کني... 25
vergil 11695 مالک ارسال شده در 5 تیر، 2014 اينجا همه چيز معمولي است نه زير پايم موج بر مي دارد نه با نهنگي چشم در چشم مي شوم بادبان افراشته ام در شن هر از گاه دريايي از دور نمايان مي شود نزديك كه مي شوم ... شن ها دستم مي اندازند گير افتاده ام در جزيره اي كه دورش را كوير گرفته دلم براي عروس هاي دريايي تنگ شده است من ملواني عاشقم كه سر به بيابان گذاشته ام... 26
vergil 11695 مالک ارسال شده در 9 شهریور، 2014 همراه من در نیمه های راه فرو ریخت در کوچه های خاطره گم شد در جاده های فاصله جا ماند همراه من همراه من نماند همراه من همراه من نبود ... 20
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 9 شهریور، 2014 :icon_gol: عالی مخصوصا آخری کاش اونجا بودم در اون لحظه 4
ارسال های توصیه شده