vergil 11695 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ در جنگل هم که باشند هر درخت تنها میمیرد ...! 29 لینک به دیدگاه
vergil 11695 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ Tired of lying in the sunshine ... 30 لینک به دیدگاه
vergil 11695 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ دریا یکی از آن هزاران راه برای آمدنت است که من بیهوده به ان دلبسته ام ... 31 لینک به دیدگاه
vergil 11695 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ خوشا پرنده که بی واژه شعر میگوید...! / 27 لینک به دیدگاه
vergil 11695 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ پرواز هم دیگر رویای این پرنده نبود دانه دانه پرهایش را چید تا بر این بالش خواب دیگری ببیند... My Friend ...Z رُز ]این عکسو چطور گرفتی؟ خیلی جالبه نوک پرندست؟! فوکوس روی نوک پرنده دیافراگم باز واسه عمق میدان کم و Blur شدن بقیه قسمت ها ... 27 لینک به دیدگاه
رُز 563 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ پرواز هم دیگر رویای این پرنده نبود دانه دانه پرهایش را چید تا بر این بالش خواب دیگری ببیند... My Friend ...Z این عکسو چطور گرفتی؟ خیلی جالبه نوک پرندست؟! 7 لینک به دیدگاه
vergil 11695 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ [FLASH=width=1 height=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] عاقبت یک روز من هم غروب میکنم ... 26 لینک به دیدگاه
رُز 563 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۲ ببخش نظر میدم نه عکاسم نه چیز زیادی میدونم.. ولی کاراتو دوس دارم.. گاهی عکسا بی رنگشون قشنگه... همون چیزیکه هستن.. 6 لینک به دیدگاه
vergil 11695 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۲ می بینی؟! اینجا هم هیچ خبر تازه ای نیست همان ابر ها همان سایه ها همان غروب های همیشگی حتی دلی با مشخصات همان گرفتگی... 30 لینک به دیدگاه
vergil 11695 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ [FLASH=width=1 height=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] تا بحال شنیده اید گوسفندی حریص باشید آبرویی ببرد و زمین را به اسراف بچرد ؟ در محضر خدا هیچ شکایتی از هیچ گوسفندی به ثبت نرسیده است گوسفندان قربانی به دنیا می آیند... و این تقصیر گرگها نیست ! 29 لینک به دیدگاه
vergil 11695 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۲ You are the thunder ... I am the lightning 29 لینک به دیدگاه
vergil 11695 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۲ Automne .. For My Fallen Angel 27 لینک به دیدگاه
vergil 11695 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۲ ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــــــ ــ 22 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۲ سلام زاویه و نوع نگاه برای گرفتن عکستون خیلی خوبه، فقط کاش کنار عکسها مکان رو هم مینوشتید. موفق باشید 5 لینک به دیدگاه
vergil 11695 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۲ باران نمیشوم که نگويي: با چه مِنَتي خود را بر شيشه مي کوبد تا پنجره را باز کنم و نيم نگاهي بيندازم. ابر مي شوم که از نگراني يک روز باراني هر لحظه پنجره را بگشايي و مرا در آسمان نگاه کني... 25 لینک به دیدگاه
vergil 11695 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ اينجا همه چيز معمولي است نه زير پايم موج بر مي دارد نه با نهنگي چشم در چشم مي شوم بادبان افراشته ام در شن هر از گاه دريايي از دور نمايان مي شود نزديك كه مي شوم ... شن ها دستم مي اندازند گير افتاده ام در جزيره اي كه دورش را كوير گرفته دلم براي عروس هاي دريايي تنگ شده است من ملواني عاشقم كه سر به بيابان گذاشته ام... 26 لینک به دیدگاه
vergil 11695 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ همراه من در نیمه های راه فرو ریخت در کوچه های خاطره گم شد در جاده های فاصله جا ماند همراه من همراه من نماند همراه من همراه من نبود ... 20 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ :icon_gol: عالی مخصوصا آخری کاش اونجا بودم در اون لحظه 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده