Hanaaneh 28168 ارسال شده در 7 خرداد، 2014 آدمها همه شبیه همند ریشه ندارند باد آنها را همه جا با خودش میبرد ولی تو آدم نیستی میدانی از کجا فهمیدم؟ چون تو را باد نمیبرد همیشه سر جای خودتی همینجا گوشه قلب کوچک من (مهلا) 2
sam arch 55881 ارسال شده در 27 مرداد، 2015 بر فرض خاطره بازی ها... تو در زمان حال آدم نیستی! انگار هر بار باید گذشته رو به یاد بیارم...برای شرح ادم نبودنت... 2
Samira Naderi 386 ارسال شده در 22 دی، 2015 تو آدم نیستی! همیشه گفته ام آدم که باشی بلدی دل بشکنی بلدی هر شب ستاره ای آرزو کنی و شب بعد گور بابای آسمان. بلدی لبخندهایت را به همه تعارف کنی و به خدا نه. آدم نباش هیچوقت عزیزکم! آدمها همه چیز بلدند و ما را که هیچ نمی دانیم جز خدا دست به دست می گریانند. 1
Samira Naderi 386 ارسال شده در 22 دی، 2015 تو آدم نیستی! این را خدا در گوش من گفته ببین، بیرون زده از زیر چادر بال پروازت... سکوت وحشی چشم تو باعث شد که هر مردی – غرورش را بریزد در کلاه شعبده بازت
Samira Naderi 386 ارسال شده در 22 دی، 2015 [h=2] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] چرا فکر کردم تو آدمی خوب آدم نیستی چه اسراری به آدم بودن داری نه اخلاقت نه رفتارت نه منشت تنها اندامت به شکل آدم هاست پس انقدر خودتو قاطی آدم حساب نکن 1
sam arch 55881 ارسال شده در 17 بهمن، 2015 با معیار نانِ به نرخ خورهای امروز....همه آدمند و هیچ کس آدم نیست! 2
ارسالهای توصیه شده