- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ آرد سفید: 3 نیم لیوان ( نیم لیوان از لیوان کوچکتر و از استکان بزرگتر است ) روغن مایع : 1 استکان زرده ی تخم مرغ : 2 عدد شیر: 1 استکان بیکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری نمک: به میزان لازم شکر: یک قاشق مربا خوری طرز تهیه : 2 عدد زرده را در ظرفی ریخته و با یک قاشق چایخوری شکر و مقداری نمک مخلوط کنید، سپس شیر را اضافه کرده و همچنان به هم بزنید ، روغن را به این مواد اضافه کرده ، سپس آردها را که قبلا بیکینگ پودر در آنها ریخته و مخلوط کرده اید را کم کم به ظرف حاوی مواد بیفزایید و خوب مخلوط کرده و ورز دهید.خمیر آماده شده را به مدت نیم الی سه ربع ساعت در ظرف در داری درون یخچال بگذارید و پس از این مدت آن را درون ظرف نچسبی که قبلا با روغن مایع کاملا چرب شده است پهن کرده و مواد پیتزای خود را روی آن بریزید که برای خوش طعم شدن پیتزای خود می توانید به مواد پیتزایتان علاوه بر آویشن، ازسبزیجات معطر دیگری مثل آلاله، مرزنگو، نعنا، مرزه و پونه استفاده کرده و طعم پیتزای خود را متفاوت کنید . لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده