ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
B.Hadi 485 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۱ مرســـــــي ممنونم ازتون:2eaoapgxehimkak1y7e كاش يه توضيح مختصرم راجب محتوياتش ميدادي محتويات شامل شماره 7 : قدرت يوني - فعاليت - ضريب فعاليت - ثابت تعادل غلظتي و تعادلي شماره 8 : رسوبات، رسوب گيري و روش هاي تجزيه وزني شماره 9 :تجزيه حجمي(تيتراسيون) ، تيتراسيون هاي رسوبي شماره 10 - بخش 1 و 2 : تيتراسيون هاي اسيد باز شماره 11 : تيتراسيون هاي كمپلكسومتري شماره 12 : تيتراسيون هاي اكسايش و كاهش :coffee: 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۱ آیلین چان اون اولی باز نمیشه چرا ارور میده هادی من دارم دانلود میکنم میخونم میگم بهت خوندن که نه یه نگاه اجمالی 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۱ یکیش که راجع به رسوبها و کلوئیدها هست یکیشم مبحث یازدهم راجع به تیتراسیون های کمپلکسومتری هست مبحث دوازدهم تیتراسیون اکسایش کاهش :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۱ سلام عزیزم لینک اول باز نمیشه خطا میده در پست بعدی دوباره گداشتم شرمنده 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۱ برای من آخه پست بعدی هم باز نمیشه ... شایدم اشکال از سیستم من باشه اما بعدی هاش خیلی خوب بود ممنونم 2 لینک به دیدگاه
B.Hadi 485 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ برای من آخه پست بعدی هم باز نمیشه ... شایدم اشکال از سیستم من باشه اما بعدی هاش خیلی خوب بود ممنونم باز ميشه آذر سالمه لينك پست دوم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده