رفتن به مطلب

علت تلخ شدن لیمو شیرین؟


ارسال های توصیه شده

[h=2][/h]

علت تلخي ليموشيرين، وجود موادي به نام نارنجين و ليمونين است.

مهندس عليرضا پيوندپور كارشناس بيوشيمي و استاد دانشگاه درباره تلخي ليموشيرين مي*گويد: هر چه مواد قليايي در يك ماده طبيعي مانند ميوه بيشتر باشد، ميوه اگر برش بخورد و در معرض هوا قرار گيرد، طعم آن به تلخي مي*گرايد.

وي مي*گويد هنگامي كه ليموشيرين را برش مي*زنيم، ليمونين و نارنجين موجود در آن با اكسيژن هوا تركيب شده و تلخ مي*شود.

در بين مركبات، نارنج و ليمو هر دو اين خاصيت را دارند و هر چه درجه شيريني يك ميوه بيشتر باشد تلخي خود را بيشتر نشان مي*دهد.

اين كارشناس مي*گويد تلخي اين ميوه اثر منفي بر سلامت و دستگاه گوارش انسان ندارد و اين ويژگي جزء طبيعت اين ميوه محسوب مي*شود.

  • Like 6
لینک به دیدگاه
  • 2 سال بعد...
×
×
  • اضافه کردن...