tar$ 1162 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ [h=2][/h] علت تلخي ليموشيرين، وجود موادي به نام نارنجين و ليمونين است. مهندس عليرضا پيوندپور كارشناس بيوشيمي و استاد دانشگاه درباره تلخي ليموشيرين مي*گويد: هر چه مواد قليايي در يك ماده طبيعي مانند ميوه بيشتر باشد، ميوه اگر برش بخورد و در معرض هوا قرار گيرد، طعم آن به تلخي مي*گرايد. وي مي*گويد هنگامي كه ليموشيرين را برش مي*زنيم، ليمونين و نارنجين موجود در آن با اكسيژن هوا تركيب شده و تلخ مي*شود. در بين مركبات، نارنج و ليمو هر دو اين خاصيت را دارند و هر چه درجه شيريني يك ميوه بيشتر باشد تلخي خود را بيشتر نشان مي*دهد. اين كارشناس مي*گويد تلخي اين ميوه اثر منفي بر سلامت و دستگاه گوارش انسان ندارد و اين ويژگي جزء طبيعت اين ميوه محسوب مي*شود. 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده