AZ!N 280 ارسال شده در 20 آبان، 2012 دختری دلش شکست رفت و هرچه پنجره روبه نور بود بست رفت و هرچه داشت یعنی آن دل شکسته را توی کیسه ی زباله ریخت پشت در گذاشت صبح روز بعد رفتگر لای خاکروبه ها یک دل شکسته دید ناگهان توی سینه اش پرنده ای تپید چیزی از کنار چشم های خسته اش قطره قطره بی صدا چکید رفتگر برای کفتر دلش آب و دانه برد رفت و تکه های آن دل شکسته را به خانه برد سال هاست توی این کحله با طلوع آفتاب پشت هر دری یک گل شقایق است چون که مرد رفتگرچ سال هاست عاشق است... (عرفان نظرآهاری) 20
شــاروک 30242 ارسال شده در 30 آبان، 2012 اَگـَر روزـی دآستـانـَم رآ نَقـل ْ کَردـی بگـو : بـی کَس ْ بـود اَمـآ کَسـی رآ بـی کَس نَکـرد تَنهـآ بـود اَمـا کَسـی رآ تَنهـا نَزآشتـ دل شکستـ ه بـود اَمـآ دل ِ کَسـی رآ نَشکستـ کـوه ِ غـَم بـود وَلـی کَسـی رآ غَمگیـن نَکـرد وَ شآیـَد بـَد بـود وَلـی بَرآی ِ کَسـی بـَد نَخـواستـ 15
شــاروک 30242 ارسال شده در 1 آذر، 2012 حـالا کـه میـخـواهـی بـروی لطفــا قـدمـهـایـتـــ را تنـدتـر بـردار دلـم را فـرستــاده امـ دنبـالـِـ نخــود سیـــاه . . . ! 12
moein.s 18984 ارسال شده در 3 آذر، 2012 دختری دلش شکست.... چشمانش دو دو زد....دستِ دلش لرزید... بارانی شد خاطرش... بار باید از ایوان...درامِ زندگی او را تماشاگر باشم و باز فقط.... نگاه کنم....نگاه.... 11
sam arch 55879 ارسال شده در 14 تیر، 2013 شکست نگاهش... دلش در نگاه بود! یک تیر شد و دو هدف ناخواسته حرفش... به چشم و دلش نشست و شکست! 11
شــاروک 30242 ارسال شده در 14 تیر، 2013 اگر دیگر توانی برای محبت کردن ندارم... تو مقصری .. . این حجم سنگین بی تفاوتی را تو در دل من انبار کردی و .. . احساسم را سرد کردی... پس وقتش رسیده که ... .. . در این بی تفاوتی یخ بزنی!! 10
شــاروک 30242 ارسال شده در 16 تیر، 2013 برای خود مــــــــــــردی شده ام بـــــــی صدا گریه می کنم این روزها در سکوتی سخـــــــــت. . . ای دنیــــــــــا مواظبم باش ؛ قلبم هنـــــــــوز زنانه می تپد. . . 10
sam arch 55879 ارسال شده در 30 تیر، 2013 هذیان می گفت در بیداری... دستش لرزید... دلش افتاد و شکست! . . . چند صباح بعد دلِ بند زده را انداخت دور... بود و نبودش فرقی نمی کرد بعد از شکستن... 7
شــاروک 30242 ارسال شده در 13 مرداد، 2013 مد شده ای در شهر... به همه می آیی جز من! شاید مقصر منم که قدیمی ام... 7
"nazanin" 3610 ارسال شده در 18 مرداد، 2013 دیگر احتیــاط لازم نیستـــ… شکستنی هــــــــــــــا شکست، هرطور مایلیـــــــــد حمــــــــــل کنیــــــد…! 3
IT Maryam 1201 ارسال شده در 19 مرداد، 2013 دل شکسته را چه کسی درمان است؟ خدائی که دل بنده اش را میشنود و با سکوت میشکند یا کائناتی که به او لبخند میزنند و میگویند همین است! دل شکسته را مرهمی از سنگ، درمان است. 4
sam arch 55879 ارسال شده در 20 مرداد، 2013 دلم را دادم دست دخترک.. گفتم بشکن...طلبِ آن که شکست... گفت..من طلب ندارم... نه از تو.. نه از او... جانم به لب رسید از این صبرش 3
sahar 91 9480 ارسال شده در 21 مرداد، 2013 بیا...حتی با آهسته ترین قدم هایت... این دل منتظر است...به او وعده مرهم داده ام... شکسته شکسته شده است...تنگ هم شده است... بیا و تنها با چند قطره از محبتت آن را بند بزن... این روزها دلم قانع شده است . 3
sam arch 55879 ارسال شده در 17 شهریور، 2013 چرا در این لحظه گوش هایم می شنوند؟!... شکستن دل...شنیدن خُرد شدندش... او تازه دلش را از دست چینی بَن زنِ دل گرفته بود... این بار دیگر باید اعلامیه فروش بزند بر این خُرده دل ها... شاید با وام و بقایی فروش دل قدیمی...یک دل تازه بگیرد.... با این توضیح که مدیون می شود همین اول کاری با دل نو! 1
ارسال های توصیه شده