mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ سلام بچه ها معمولا هوس خوردن چه طعمی رو میکنین و به کدوم بیشتر علاقه دارین؟ شیرینی؟ترشی؟شوری؟تلخی؟ من که خودم بیشتر با ترشی حال میکنم. بعضی وقتا هم شوری میخوام 27 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ همه چی واقعا ترشیجات که بیشتر از همه. ولی تازگی ها در کمال تعجب شیرینی (بستنی البته) هم هوس میکنم تند تند 10 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ من بیشتر مزه های ترش رو دوست دارم........... ،ترشا......................:4chsmu1: اما بعضی چیزها هوسی هستند،گاهی مثلا دلت یه عالمه بستنی میخواد وخیلی چیزای دیگه............. 8 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ همه چی واقعا ترشیجات که بیشتر از همه. ولی تازگی ها در کمال تعجب شیرینی (بستنی البته) هم هوس میکنم تند تند فکر کنم از گرماس زمستون هم احتمالا ذرت بیشتر میخوای 6 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ بخاطر افت فشارم شیرین زیاد میخورم... ولی خودم عاشق مزه ترشمممممممممممممممممممممممم:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ بین مزه ها من از ترش و تلخ خوشم میاد تلخ مثلا: قهوه،نسکافه،دلسترای بدون اسانس (کلاسیک).......... ترشم که ترشه 9 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ خوب قبلنا ترش! الآن گاهی شیرین گاهی شور! شکلات و بسکویتم فقط تلخشو دوس دارم چرا روانشناسیه؟ 6 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ خوب قبلنا ترش! الآن گاهی شیرین گاهی شور!شکلات و بسکویتم فقط تلخشو دوس دارم چرا روانشناسیه؟ آره اوضات خرابه 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ بین مزه ها من از ترش و تلخ خوشم میاد تلخ مثلا: قهوه،نسکافه،دلسترای بدون اسانس (کلاسیک).......... ترشم که ترشه فکر نمیکردم کسی هوس تلخی بکنه برا همین تو گزینه ها نزاشتم حالا اضافه می کنم 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ آرهاوضات خرابه :icon_pf (34):فقط اوضاع خاک برسری نباشه 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ بین مزه ها من از ترش و تلخ خوشم میاد تلخ مثلا: قهوه،نسکافه،دلسترای بدون اسانس (کلاسیک).......... ترشم که ترشه شکلات تلخو و زیتون ریزا رو یادت رفت 4 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ شکلات تلخو و زیتون ریزا رو یادت رفت صوبت مزه کنید نه خوراکی من روزه دارم 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ حالا که اکثریت با ترشی حال میکنین، دیدم بد نیس یه حالی بهتون بدم 8 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ شکلات تلخو و زیتون ریزا رو یادت رفت اتفاقا من هر زیتونی میخورم به جز تلخ کلا تلخی دوس نداشتم هیچ وقت 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ صوبت مزه کنید نه خوراکی من روزه دارم خوبه اینقدر روزه بگیر تا جونت در بیاد 4 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ شکلات تلخو و زیتون ریزا رو یادت رفت واااااااااای آره این دوتا که........ انواع جوانه ها که مزه تلخی دارن تازه من چایی رو هم بدون قند و شکر و شکلات اینا میخورم 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ اتفاقا من هر زیتونی میخورم به جز تلخکلا تلخی دوس نداشتم هیچ وقت سپیده ست دیگه منم فقط شکلات تلخ دوس دارم حتی قهوه هم دوس ندارم 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ خوبه اینقدر روزه بگیر تا جونت در بیاد باشه دارم برات:icon_razz: حالا که اکثریت با ترشی حال میکنین، دیدم بد نیس یه حالی بهتون بدم پس هدف ایجاد زخم معده هست دیگه:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده