azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۱ آنچه انیشتین میگوید!باید انتظار داشت که برخی از فرآیندهای فیزیکی بطور متفاوتی در حالت بیوزنی رخ دهند. آلبرت انیشتین پیش از آغاز عصر فضا این سوال جالب را مطرح نموده بود که:«آیا شمع در یک فضاپیما میسوزد؟» او به به پرسش خودش پاسخ منفی داده بود. زیرا به نظر وی بیوزنی مانع از دور شدن گازها از محیط اطراف شمع میشود. در نتیجه اکسیژن نیز به آن نمیرسد و شمع خاموش میگردد.نظر شما چیه؟آیا بی وزنی دخالتی در روشن یا خاموش ماندن شمع دارد؟ 7 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۱ جواب بدید دیگههههههههههه سواله برام خووووووووووووو 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۱ خوب شاید الان طرف داره فکر نون می کنه که خربزه آب هست!!! دیگه فکرش به این چیزا نمی رسه،شما هم توقعاتی دارین از مردم 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۱ خوب شاید الان طرف داره فکر نون می کنه که خربزه آب هست!!!دیگه فکرش به این چیزا نمی رسه،شما هم توقعاتی دارین از مردم معین بگو جواابی ندارم چرا میپیچونی بخوایم همش فکر نون باشیم که خربزه آبه بریم بیافتیم بمیریم من در روز 25 ساعت فکر نون و خربزه و اینا هستم ساعت 25:30 میام اینجا فکر دیگه ای داشته باشم 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۱ معین بگو جواابی ندارم چرا میپیچونی بخوایم همش فکر نون باشیم که خربزه آبه بریم بیافتیم بمیریم من در روز 25 ساعت فکر نون و خربزه و اینا هستم ساعت 25:30 میام اینجا فکر دیگه ای داشته باشم خوب از زبان دراز ما انتظار نمی ره جواب نداشته باشه،ولی برای رونق تالار باید به فکر نوع دیگه ای از فعالیت باشین این نظر من هست. اینکه برای هر سوالتون یک تاپیک در نظر می گیرین یک سلیقه هست.می شد اینا همه برن تو یک تاپیک مرجع و اونجا این سوال ها مطرح بشه.تا حداقل بعد ها که رو روال قرار گرفت تاپیک.هر کاربر جدیدی که تاپیک رو ببینه با حجم جامعه ای از سوال ها و جواب ها رو به رو بشه. البته می دونین که سخت استقبال می شه. و شما هم زحمت دعوت رو می کشین ولی خوب باید فکری نو کرد 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۱ خوب از زبان دراز ما انتظار نمی ره جواب نداشته باشه،ولی برای رونق تالار باید به فکر نوع دیگه ای از فعالیت باشین این نظر من هست. اینکه برای هر سوالتون یک تاپیک در نظر می گیرین یک سلیقه هست.می شد اینا همه برن تو یک تاپیک مرجع و اونجا این سوال ها مطرح بشه.تا حداقل بعد ها که رو روال قرار گرفت تاپیک.هر کاربر جدیدی که تاپیک رو ببینه با حجم جامعه ای از سوال ها و جواب ها رو به رو بشه. البته می دونین که سخت استقبال می شه. و شما هم زحمت دعوت رو می کشین ولی خوب باید فکری نو کرد این بخش مرجع رو من نیافتم جناب معین زبانتان گاهی برنده عمل میکند ما آنچه در توان داریم انجام میدهیم حالا کسی اهمیت نمیدهد مشکل آنهاست نه ما 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۱ این بخش مرجع رو من نیافتم جناب معین زبانتان گاهی برنده عمل میکند ما آنچه در توان داریم انجام میدهیم حالا کسی اهمیت نمیدهد مشکل آنهاست نه ما شما نیاز نیست بیابید همه اینها رو در یک تاپیک مطرح کنید تا از پراکندگی مطالب جلوگیری کنه. فقط قصد دادن یک پیشنهاد بود. وگرنه صلاح مملکت خویش خسروان دانند و بس. اگر برام اهمیت نداشت این کارتون،خیلی راحت مثه دوستانی که اومدن و رفتن و توجه نکردن،من هم توجه نمی کردم ولی من هم برای شما و هم کاری که شروع کردن ارزش قائل هستم. فقط رو روش براتون پیشنهاد داشتم. از حال ما زیپ دهان رو می کشیم. باشد تا سو تفاهمی پیش نیاید 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۱ شما نیاز نیست بیابید همه اینها رو در یک تاپیک مطرح کنید تا از پراکندگی مطالب جلوگیری کنه. فقط قصد دادن یک پیشنهاد بود. وگرنه صلاح مملکت خویش خسروان دانند و بس. اگر برام اهمیت نداشت این کارتون،خیلی راحت مثه دوستانی که اومدن و رفتن و توجه نکردن،من هم توجه نمی کردم ولی من هم برای شما و هم کاری که شروع کردن ارزش قائل هستم. فقط رو روش براتون پیشنهاد داشتم. از حال ما زیپ دهان رو می کشیم. باشد تا سو تفاهمی پیش نیاید ما هم که چیزی نگفتیم اصولا اینجا برای سوالات علمی تره هم خرد نمیشود باز به شما که یه سر زدید 4 تا کل کل داشتیم حس زنده بودن بحث به ما دست داد 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۱ همه ما شعله شمع را رو به بالا در ذهن خود تصور میکنیم. اما شعله برای ما زمینیها این شکلی است و فضاییها میتوانند تعریف متفاوتی از شعله داشته باشند: مثلا به شکل کرهای کامل روی شمع! ما روی سیارهای با نیروی جاذبه متولد شدهایم و حسابی به آن عادت کردهایم. پدیدههایی که جاذبه در اطراف ما به وجود می آورد، آنقدر بدیهی شدهاند که به تاثیر جاذبه روی آنها دقت نمیکنیم. اگر به هر یک از ما بگویند یک شمع روشن را نقاشی کن، شعلهای رو به بالا برای شمع میکشیم. تعریف شعله برای ما زمینیها همین است! اما شعله روی زمین به این شکل است و در فضا به شکل یک کره میشود! روی کره خاکی ما، هر چه به سطح زمین نزدیکتر شوید، به دلیل وجود نیروی جاذبه، مولکولهای بیشتری از هوا در اطرافتان وجود دارند. هر چه از زمین فاصله بگیرید و به ارتفاعات بالاتر بروید، به دلیل کم شدن تاثیر جاذبه زمین، مولکولهای هوا از هم بیشتر فاصله میگیرند و فشار هوا هم کمتر میشود. همین تفاوت فشار، باعث پدیده ای به نام همرفت طبیعی میشود: انتقال هوای سبکتر به سمت بالا و در نتیجه جریان هوا. اختلاف فشار در ارتفاع معادل دو سانتیمتر آن قدر هست که بتواند به یک شعله شمع شکل بدهد! شعله شمع هوای اطراف خود را گرم میکند. هوای گرم شده در اطراف شمع منبسط میشود، وزن آن در مقایسه با هوای سردتر اطراف آن کمتر میشود و در نتیجه، رو به بالا میرود. همین که مولکولهای هوای گرمتر رو به بالا حرکت میکنند، مولکولهای سردتر به جای آنها فشار داده میشوند و جای آنها را پر میکنند. بنابرین، هوای گرم رو به بالا میرود و هوای سرد اطراف با فشار جایگرین آن میشود. در نتیجه، شعله در بالای خود در مقایسه با اطرافش مقاومت کمتری را تجربه میکند و رو به بالا میرود. اما اگر جاذبهای در کار نباشد، هوای گرم در همه جهات مقاومت مشابهی را تجربه میکند و در هیچ جهت خاصی، فشار کمتر نمیشود. در نتیجه چنان که در شکل گرفته شده از گزارش لایفلیتلمیستریز میبینید، شعله به شکل یک کره در میآید. پ.ن:جلل الخالق نکته ای به اندوخته های کممون اضافه شد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۱ آخه مگر نه که برای سوختن شمع اکسیژن لازم هست در فضا اکسیژن نیست البته اگز اطلاعات ناقصم درست باشه ... باید ببینم این شمع تو فضا روشن میشه ؟ بدون اکسیژن؟ مرسیییییییییی معیننننننننننن خیلی خیلی آفرین :icon_gol::icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
MohammadAli.E 1601 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۱ آنچه انیشتین میگوید!باید انتظار داشت که برخی از فرآیندهای فیزیکی بطور متفاوتی در حالت بیوزنی رخ دهند. آلبرت انیشتین پیش از آغاز عصر فضا این سوال جالب را مطرح نموده بود که:«آیا شمع در یک فضاپیما میسوزد؟» او به به پرسش خودش پاسخ منفی داده بود. زیرا به نظر وی بیوزنی مانع از دور شدن گازها از محیط اطراف شمع میشود. در نتیجه اکسیژن نیز به آن نمیرسد و شمع خاموش میگردد.نظر شما چیه؟آیا بی وزنی دخالتی در روشن یا خاموش ماندن شمع دارد؟ آخه مگر نه که برای سوختن شمع اکسیژن لازم هست در فضا اکسیژن نیست البته اگز اطلاعات ناقصم درست باشه ... باید ببینم این شمع تو فضا روشن میشه ؟ بدون اکسیژن؟ مرسیییییییییی معیننننننننننن خیلی خیلی آفرین :icon_gol::icon_gol: تو فضاپیما اکسیژن وجود داره اگه اکسیژن نباشه که شمع اصلا روشن نمیشه! 4 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ تو فضاپیما اکسیژن وجود داره اگه اکسیژن نباشه که شمع اصلا روشن نمیشه! ها این هم حرفیه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده