Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۱ سلام. این تاپیک رو باز کردم. تا بچه ها ،اثار تاریخی شهر یا روستاشون رو بذارن. و یه مختصر توضیحی. توضیحم نذاشتین ایرادی نداره فقط بگین کجا واقع شده. هدف اینه که با اثار تاریخی کشورمون که خیلی مورد توجه مردم نیست و یا فراموش شدند اشنا بشیم. از بچه های همه ی رشته ها هم دعوت میکنم که بیان. مرسی. بچه ها منتظرما. 8 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ ببخشید یکم وضوح تصویر زیاد نیست این قسمت که میبینین بخش مرکزی شهربهشهرواقع در شرق استان مازندرانه این محوطه با درختان انبوه پارک ملت (باغشاه) که محل دیوانخانه در دوران شاه عباس اول بود بهشهر با اسم قدیم اشرف البلاد در زمان شاه عباس بعنوان پایتخت دوم صفوی محسوب میشد توی این مجموعه میتونین هنر باغسازی به سبک صفوی رو توی شمال کشور مشاهده کنین همونطور که توی تصویر مشخصه استفاده از قرینه سازی که یکی از مشخصات باغسازی اون دوران بود توی این فضا بکار رفته اینم ساختمانش 7 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ ببخشید یکم وضوح تصویر زیاد نیست این قسمت که میبینین بخش مرکزی شهربهشهرواقع در شرق استان مازندرانه این محوطه با درختان انبوه پارک ملت (باغشاه) که محل دیوانخانه در دوران شاه عباس اول بود بهشهر با اسم قدیم اشرف البلاد در زمان شاه عباس بعنوان پایتخت دوم صفوی محسوب میشد توی این مجموعه میتونین هنر باغسازی به سبک صفوی رو توی شمال کشور مشاهده کنین همونطور که توی تصویر مشخصه استفاده از قرینه سازی که یکی از مشخصات باغسازی اون دوران بود توی این فضا بکار رفته اینم ساختمانش وای چقدر اینجا خوشگله. واقعا عالیه.:w16: 4 لینک به دیدگاه
urbanistica 225 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ سلام. این تاپیک رو باز کردم. تا بچه ها ،اثار تاریخی شهر یا روستاشون رو بذارن. و یه مختصر توضیحی. توضیحم باغ شاه یا پارک ملت (شهرداری هم همون جاست) 4 لینک به دیدگاه
urbanistica 225 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ عباس آباد بهشهر( ساختمونش مو داره) 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده