رفتن به مطلب

فضاهای تاریخی فراموش شده

ارسال های توصیه شده

سلام. این تاپیک رو باز کردم. تا بچه ها ،اثار تاریخی شهر یا روستاشون رو بذارن. و یه مختصر توضیحی. توضیحم نذاشتین ایرادی نداره فقط بگین کجا واقع شده. هدف اینه که با اثار تاریخی کشورمون که خیلی مورد توجه مردم نیست و یا فراموش شدند اشنا بشیم. از بچه های همه ی رشته ها هم دعوت میکنم که بیان. مرسی. بچه ها منتظرما.:a030:

• Like 8
لینک به دیدگاه

ببخشید یکم وضوح تصویر زیاد نیست
spox0mhcr3a4siwhs4oa.jpg
این قسمت که میبینین بخش مرکزی شهربهشهرواقع در شرق استان مازندرانه
این محوطه با درختان انبوه پارک ملت (باغشاه) که محل دیوانخانه در دوران شاه عباس اول بود بهشهر با اسم قدیم اشرف البلاد در زمان شاه عباس بعنوان پایتخت دوم صفوی محسوب میشد
توی این مجموعه میتونین هنر باغسازی به سبک صفوی رو توی شمال کشور مشاهده کنین همونطور که توی تصویر مشخصه استفاده از قرینه سازی که یکی از مشخصات باغسازی اون دوران بود توی این فضا بکار رفته

اینم ساختمانش
8dearzk9n4629nxw3ooy.jpg

• Like 7
لینک به دیدگاه

ببخشید یکم وضوح تصویر زیاد نیست

spox0mhcr3a4siwhs4oa.jpg
این قسمت که میبینین بخش مرکزی شهربهشهرواقع در شرق استان مازندرانه
این محوطه با درختان انبوه پارک ملت (باغشاه) که محل دیوانخانه در دوران شاه عباس اول بود بهشهر با اسم قدیم اشرف البلاد در زمان شاه عباس بعنوان پایتخت دوم صفوی محسوب میشد
توی این مجموعه میتونین هنر باغسازی به سبک صفوی رو توی شمال کشور مشاهده کنین همونطور که توی تصویر مشخصه استفاده از قرینه سازی که یکی از مشخصات باغسازی اون دوران بود توی این فضا بکار رفته

اینم ساختمانش
8dearzk9n4629nxw3ooy.jpg

وای چقدر اینجا خوشگله.
واقعا عالیه.:w16:
  • Like 4
لینک به دیدگاه
  • 3 ماه بعد...

سلام. این تاپیک رو باز کردم. تا بچه ها ،اثار تاریخی شهر یا روستاشون رو بذارن. و یه مختصر توضیحی. توضیحم

باغ شاه یا پارک ملت (شهرداری هم همون جاست)
n0qdaisguui5k29n4g9k.jpg
8sx01bunisub2ktq8c5r.jpg
zy4qhmhch1uqonlg30qq.jpg
kknuokwnvy5834wb02su.jpg
jc97e92sy9gpj367rmgt.jpg
  • Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...