12470 113 ارسال شده در 18 آبان، 2012 سلام من يه نمونه نقشه تاسيسات چيلر ساختمان ميخوام. خيلي فوري هست. ميخوام فقط يه نمونه نقشه ازش ببينم. نحوه كانال كشي داخل فضاها. ممنون ميشم دوستان مهندس كمك كنند. خيلي فوريه. ميخوام نقشه تاسيسات پروژه امو بزنم. ممنون
مجیدرحیمی 1695 ارسال شده در 12 بهمن، 2012 تازه این مطلبو دیدم خیلی از زمانش گذشته هنوزم اگه بهش احتیاج دارید بفرمایید میل میکنم براتون
سامیار220 10919 ارسال شده در 16 اسفند، 2012 سلام مهندسین عزیز میشه یک نمونه پلان تاسیسات گرمایشی (رادیاتور)ساختمان رو در اختیارم بزارید نحوه لوله کشی و ارتباط رادیاتورها رو با دیگها لازم دارم نمونه ای رو که برای دانلود قرار دادین به صورت شماتیک رسم شده و دیگها هم نشون داده نشده. ممنون میشم
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 16 اسفند، 2012 سلاممهندسین عزیز میشه یک نمونه پلان تاسیسات گرمایشی (رادیاتور)ساختمان رو در اختیارم بزارید نحوه لوله کشی و ارتباط رادیاتورها رو با دیگها لازم دارم نمونه ای رو که برای دانلود قرار دادین به صورت شماتیک رسم شده و دیگها هم نشون داده نشده. ممنون میشم دوست عزيز توي همين بخش بگردي هست. همين بخش پروژه هاي تاسيساتي Sent from my TB1000 using Tapatalk 2 1
ارسال های توصیه شده