12470 113 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ سلام من يه نمونه نقشه تاسيسات چيلر ساختمان ميخوام. خيلي فوري هست. ميخوام فقط يه نمونه نقشه ازش ببينم. نحوه كانال كشي داخل فضاها. ممنون ميشم دوستان مهندس كمك كنند. خيلي فوريه. ميخوام نقشه تاسيسات پروژه امو بزنم. ممنون لینک به دیدگاه
مجیدرحیمی 1695 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ تازه این مطلبو دیدم خیلی از زمانش گذشته هنوزم اگه بهش احتیاج دارید بفرمایید میل میکنم براتون لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ سلام مهندسین عزیز میشه یک نمونه پلان تاسیسات گرمایشی (رادیاتور)ساختمان رو در اختیارم بزارید نحوه لوله کشی و ارتباط رادیاتورها رو با دیگها لازم دارم نمونه ای رو که برای دانلود قرار دادین به صورت شماتیک رسم شده و دیگها هم نشون داده نشده. ممنون میشم لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ سلاممهندسین عزیز میشه یک نمونه پلان تاسیسات گرمایشی (رادیاتور)ساختمان رو در اختیارم بزارید نحوه لوله کشی و ارتباط رادیاتورها رو با دیگها لازم دارم نمونه ای رو که برای دانلود قرار دادین به صورت شماتیک رسم شده و دیگها هم نشون داده نشده. ممنون میشم دوست عزيز توي همين بخش بگردي هست. همين بخش پروژه هاي تاسيساتي Sent from my TB1000 using Tapatalk 2 1 لینک به دیدگاه
me_vox137 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۲ سلام داداش.میتونی در مورد تاسیسات ساختمان کمکم کنی؟؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده