رفتن به مطلب

[TRgroup] طراحی کاور مجله موسیقی در Indesign

partow

ارسال های توصیه شده

آموزش ایندیزاین رو با "طراحی کاور یه مجله موسیقی" شروع میکنیم ...

که نتیجه نهایی رو این پایین میبینید:تو این آموزش با نحوه کار بار ابزارها ، ایجاد page layout و اضافه کردن نوشته ، متن ، تصویر آشنا میشید ..

این آموزش مقدمه ای هستش برای یادگیری ایندیزاین و کسانی که قبلاً از این نرم افزار استفاده نکرده بودن هم به مشکلی برنمی خورن ...

در کل : یه پروژه ساده هستش که کمکتون میکنه کارتون رو با ایندیزاین شروع کنید ... :a030:

final_mc.jpg

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • 2 ماه بعد...

خب بچه ها برنامه رو دانلود که کردید ؟

گام اول :

ابتدا یه نگاهی به بخش های اصلی مجله میندازیم. در تصویر زیر مهمترین قسمت های مجله رو علامت گذاری کردم که عبارتند از :

main Image : تصویر اصلی برای کاور

masthead : عنوان مجله

main cover line : اصولاً پاییه عنوان مجله، جمله ی اصلی نوشته میشه

Cover lines : معمولاً خلاصه ای از فهرست و محتویات مجله ، در این قسمت نوشته میشه

dateline : تاریخ انتشار

m7zjcbjdq6xwox668j.jpg

گام دوم:

برنامه ایندیزاین رو باز کنید و به کادر اصلی نگاه کنید ... همونطور که میبینید شبیه ایلوسترتور هستش ( حالا نه که ما هم حسابی با ایلوسترتور کار کردیم:ws3: ) ، جعبه ابزار سمت چپ هستش، پلت ها سمت راست و ابزارهای دیگه هم بالای کادر ...

5jahyc8do5ebrcvudbp.jpg

گام سوم:

به جعبه ابزار نگاه بندازید ...

اولین ابزار ، ابزار انتخاب هستش (V)

بعدیش ، ابزار انتخاب مستقیم هستش (A)

بعدیش pen tool هستش (P)

بعدیش ابزار متن هستش (T)

بعدیش ابزار مداد هستش (N)

و Line tool هم میبینید دیگه ...

Selection Tool (V), Direct Selection Tool (A) , Pen Tool (P) Text Tool (T). Pencil Tool (N) Line Tool.

czu3qgwnqp1vdgrx0m.jpg

ادامه دارد ...

• Like 1
لینک به دیدگاه

گام چهارم:

با کلیک بر روی فلش های کوچیک بالای جعبه ابزار، سمت چپ ، میتونید جعبه ابزار رو به صورت افقی قرار بدید

0v8jifvbv6h1dd7gx96.jpg

گام پنجم:

یا اگر دوباره بر روی همون فلش های کوچیک کلیک کنید، می تونید جعبه ابزارتون رو به شکل زیر در بیارید ، اگر می خواید به حالت اصلی برگرده، بازم رو فلش ها کلیک کنید .. :banel_smiley_4:

7c68whmvf6a3wqw910aw.jpg

گام ششم:

به مسیر زیر برید :

File > New > Document (Ctrl + N)

پنجره ای مثل پنجره ی زیر باز میشه .تیک Facing Pages رو بردارید...

size رو بر روی Letter بزارید...

و تعداد ستون رو فقط یک بزارید...

به بقیه تنظیمات هم دست نزنید ...

50pjn8o1wgwn4nolu76.jpg

ادامه دارد...

• Like 1
لینک به دیدگاه

گام هفت :

داکیومنتی که واستون باز میشه مثل شکل زیر خواهد بود ...

خط های صورتی/ بنفش حاشیه راهنما هستش که می تونید غیر فعالش کنید. ( دکمه های ctrl و ; )

kn90pan9wb3b7auasez.jpg

گام هشت:

اولین چیزی که نیاز داریم Rectangle Frame Tool (F) هستش ، به کمک این ابزار میتونیم تصاویرمون رو در داکیومنت قرار بدیم .

پس ابزار Rectangle Frame Tool (F) رو انتخاب کنید

xr9h9c6ss7wi1szl8t25.jpg

گام نه:

حالا موس رو از بالا و سمت چپ داکیومنت بکشید تـــــــا پایین، سمت راست .

qakgqcd177o3v2l3e0u.jpg

گام ده:

به مسیر زیر برید:

File > Place

و از پنجره ی باز شده ، تصویرتون رو انتخاب کنید و بر روی دکمه Ok کلیک کنید.

y364z2cshxjhbqu6twn.jpg

گام یازده:

چونکه Frame قرار داده بودیم ، امکان داره تصویر کمی بزرگ تر از فریم باشه . بدونه تغییر در تصویر میتونید سایزش رو با فریم اندازه کنید...

ابزار مناسبِ اینکار رو میتونید بالای صفحه ، کنارِ دکمه align ببینید. اگر بر روی ابزارهای موس رو نگه دارید ، میتونید اسمشون رو ببینید.

حالا با کلیک کردن بر روی این ابزار، تصویر با فریم یک اندازه میشه ... :a030:

uctd9bnq5tpjqumrt94.jpg

گام دوازده:

حالا میخوایم تصویر رو تکان بدیم ، ولی نمی خوایم فریم جابجا بشه. اینکار رو میتونیم با ابزار Position Tool (Shift + A) انجام بدیم. این ابزار رو میتونید پایینه Direct Selection Tool (A) ببینید.

d4b2c0jydy83l3lti86.jpg

گام سیزده:

حالا وقتی موس رو بر روی تصویر مبرید ، موش به شکل دست میشه w58.gif و دیگه میتونید تصویر رو در فریم جابجا کنید.

اگر تصویر رو بر روی 28% کارتون راحت تره میشه ، البته بستگی داره به اینکه می خواید کدوم قسمت تصویر نمایش داده بشه ...

67r79qh5b1l3uad5ynu5.jpg

ادامه دارد...

• Like 1
لینک به دیدگاه

گام چهارده :

مهمترین قسمت طرح، اضافه کردن bleed هستش .bleed قسمتی اضافه از تصویر هستش، که خارج لبه های تصویر گسترده میشه، تا مطمئن بشید تصویر همه ی فریم رو پوشونده!

این قسمت بعدا توسط پرینتر جدا میشه.

ایندیزاین در این مواقع مثل ماشین حساب عمل میکنه ، کافیه +18pt رو جلوی طول و عرض بنوسید ، وقتی بر روی Enter کلیک میکنید، این عدد به ابعاد فریم اضافه میشه. ( 9pt به هر طرف)

y7l05w7aj4lf05gv3nkj.jpg

گام پانزدهم:

حالا می خوایم که فریم هم به صورت افقی هم عمودی در مرکز قرار بگیره ... والا ما که از این کارا نکردیم ... شما هم نکنید ... :banel_smiley_4:

فریم رو با ابزار Selection Tool (V) انتخاب کنید و روی دستگیره ی بالای کادر ، سمت چپ کلیک کنید ، و سپس مختصات X و Y رو بر روی -9pt( منفی 9) بزارید. ایندیزاین خودش محاسبات رو انجام میده ولی حتماً یادتون باشه که pt رو بعد از عدد قرار بدید.

pb4zr68fb7fh3gvnctwg.jpg

گام شانزده:

ایندیزاین هم مثل ایلوسترتور لایه داره . پالت لایه ها سمت راست برنامه میتونید ببینید.

zoyt5jpwhl2vdixo7u6o.jpg

گام هفده:

من چهار تا لایه گذاشتم، اولیش که لایه ی بکگراند هستش ، واسه تصویر پس زمینه، دومیش واسه بارکد هستش که بعداً اضافش می کنم، سومیش واسه قرار دادن Box ها هستش . چهارمی هم واسه قرار دادن متنمون هستش... اینطور راحت تر میتونیم لایه ها رو پنهان یا قفل کنیم...

bcvev1tq8rjj1kh8qltb.jpg

گام هجده:

حالا می خوایم به تصویرمون متن اضافه کنیم...

ابزار Type Tool (T) رو انتخاب کنید.

d90n9spwd0fukryd55f.jpg

گام نوزده:

و با ابزار Type toolیه مستطیل ایجاد کنید که قراره متنتون رو توش بنویسید.

9awlqy7jeggrvpgx0lte.jpg

گام بیست:

من متنم رو چپ چین کردم ، واسه اینکار پالت Character and Paragraph رو باز کنید و فونت و چپ چین یا راست چین بودن رو انتخاب کنید

(در اینجا از فونت Sansation استفاده کردم که میتونید از

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
. دانلود کنید)

fkwvyoihtkgsnr5gc5s.jpg

گام بیست و یک:

یک Type box دیگه پایینه Type box قبلی اضافه کنید ولی اندازه فونتش رو کوچیکتر کنید، و در این قسمت تاریخ روبنویسید...

aqghxuhislkn168hmv.jpg

ادامه دارد...

لینک به دیدگاه

گام بیست و دو:

واسه تغییر رنگ نوشته هاتون، ابتدا نوشتتون رو انتخاب کنید ، سپس از پالت Swatches رنگ Paper رو برگزینید.

lsiwa5e9vdwvijtnvzt.jpg

گام بیست و سه:

وسط مجله من یه Type box دیگه هم اضافه کردم و عنوان مجله رو توش تایپ کردم.

( فونت استفاده شده Astro 867 هستش و میتونید از این سایت دانلودش کنید

)

من این عنوان رو با حاشیه سمت راست تراز کردم:

gzrxri2tph2f5tajgut6.jpg

گام بیست و چهار:

همه ی text boxes هایی که تا الآن انجام دادم رو تو تصویر زیر می تونید ببینید ... رنگ و فونت و سایزش دیگه به خودتون بستگی داره ... :a030:

llpy7kxc0jhoknfi0swg.jpg

گام بیست و پنج:

برای اینکه متنتون زیباتر به نظر بیاد و زیاد هم ساده نباشه ، یه مستطیل پشت متنتون اضافه کنید . حتماً لایه ی مستطیل رو زیر لایه ی متن بزارید.

واسه اینکار ابزار Rectangle Tool (M) رو انتخاب کنید

srws8uby16ljnbis7f0d.jpg

گام بیست و شش:

حالا تو فریمتون یه مستطیل بکشید.

88epeq6djfp9jkoymdvk.jpg

گام بیست و هفت:

مستطیل رو با رنگ مشکی پر کنید و Opacity رو بر روی 75% بزارید.( در پالت Effects)

dfp4ldci9amt3au1i5e.jpg

گام بیست و هشت:

فقط برای اینکه استباه نکنید، واستون یه عکس از پالت ها قرار میدم ... البته می تونید پالت ها رو به ترتیب دلخواهتون بچینید.

zmk8jklw8pd8gu6f2n7.jpg

گام بیست و نه:

در تصویر زیر مستطیل هایی که پشت متن قرار دادم رو میبینید. من هفت مستطیل با رنگ هاو شفافیت های مختلف گذاشتم.

ib1kizqf0k3g1vrmer7i.jpg

گام سی:

کارمون تمام شده ، ولی میتونید تصویر بارکد هم به مجلتون اضافه کنید. یه سایتی پیدا کردم که میتونید بارکد مورد علاقتون با هر اسم و اندازه ای رو بسازید و ذخیره کنید:

من استایل negative رو به جای positive انتخاب کردم و اسمش هم by simona گذاشتم ( بچه ها الآن وارد این سایت شدم ، یه کوچولو واسه من فرق داره، ولی در کل همینه)

0qu092jycatl3mgil.jpg

گام سی و یک:

برگردید به فایل ایندیزانتون، یه فریم Rectangle Frame Tool (F) اضافه کنید ( مثل فریمی که در گام 9 انجام دادیم)

حالا بارکد رو در فریم قرار بدید.

این دفعه اندازه ی فریم رو ، به اندازه ی بارکد تغییر بدید. واسه این کار بر روی دکمه Fit Frame to Content کلیک کنید. ودر آخر هم بارکد رو پایینه مجله قرار بدید

6mws8zlzrqyrzad3a9j.jpg

گام سی و دو:

این همه نتیجه ی نهایی ... البته خیلی ساده هستش و امیدوارم این آموزش یک درک و بینش کلی از indesign بهتون داده باشه ...:a030:

final_mc.jpg

partow ترجمه شده است. جهت حفظ و احترام به حقوق نویسنده ، کپی برداری ازانجمن نواندیشان تنها با ذکر منبع مجاز است ..."

زبان انگلیسی

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...